selam şekerler nasılsınız....... ben iyiym çok şükür okuldayım gene :))))
bugün 5 e kadar sizlerleyim......
ya bu arada hiç spor yapan yokmu.... sadece peppermint bildirim verdi..... hu hu kızlarrrr nerde sporlarımız
canim benim tesekkur ederim.
midem bozulmustu simdi daha iyiyim ama istahim yerine gelmedi hala, her gordugum yemek midemi bulandiriyor, zorla yiyorum (gerci istahimin az olmasina memnunum bir bakima da hastalik sonucu olmasi da kotu tabi)
esim de daha iyi cnm, geceleri biraz agrisi oluyor ama zamanla o da gecer umarim.
bak biz bulusmayi dusunuyoruz haftaya gelirsin diy mi???
kocum menum:
sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
1 kucuk bal
limonlu yesil cay
ara
1 kucuk yogurt
ogle
1 tabak ispanak
2 bardak sikma portakal+havuc suyu
ara
1 dilim kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir, ceyrek salatalik
(arami henuz yapmadim ilerleyen saatlerde yapicam)
aksam da cok kacirmam yine
selam şekerler nasılsınız....... ben iyiym çok şükür okuldayım gene :))))
bugün 5 e kadar sizlerleyim......
ya bu arada hiç spor yapan yokmu.... sadece peppermint bildirim verdi..... hu hu kızlarrrr nerde sporlarımız
ay canım çok isterim. ayarlayabilirsem kesinlikle gelirim
cnm benim baslarsin hele bir yerles... hem benden de iyi yaparsin sen;ayyy pepeper şu evim bi yerleşşsin bende balıcam plateslere pumplara cartlara curtlara . canım çekiyor sizböle konuştukça
canım hoşgeldin, sıkma canını bizim de bu ay olmadı galiba, umudumuz 5. denemeye. genelde 6. aydan sonra oluyor dedikleri için çok üzülmüyorum artık. sizin kaç ay olmuştu?
vayy anteplisin demek, antep mutfağına can dayanmaz valla, o sofralarda oturup 500 gram almışsan yine de iyi almışsın canım ben olsam 3 kilo alırdım :)
menün güzel ama fazla hafif, zorlayıcı gibi. meyve falan yok, şekerli bişeyler yok, sonra tatlı krizlerine girmeyesin kuzum, arada kuru meyve falan yesen iyi olur. yemeği geç yiyorsan tatlı yemediğin sürece sorun yok hayatım. eve geç gitmen kötü etkiler tabi haklısın.
Herkese selamm
Yahu bu aralar acayip yoğunum bişi yazamadım bi türlü..Canımcım 2. denemeydi hüsranla sonuçlandı.Valla en iyisi boşvermek, takıntı yaparsak mazallah hiç olmaz.bu olayda stres çok önemliymiş ki biz de kendimizi farkında olmadan fazla strese soktuk sanırım.
Yorumunu yeni gördüm lachesis ama inanır mısın aynı akşam tam da dediğin gibi tatlı krizine girip gecenin 10 unda dev bir çikolata götürdüm :83: pişman mıyım evet.. peki hala gece yemelerimi düzeltebildim mi?? hayır!!
ya motivasyonumu kaybettim, hani kilo vercektim hani yemiycektim.. zaten bu sabah 57,5 değil gayet de 58 e çıkmış tartı..
evet antepliyim canım zaten yediğim kebapların içliköftelerin acısı yavaş yavaş çıkıyo sanırım.
yaaaa benn tam dayaklığımmmmmmm umutsuz vakıayım
bu arada topic ne kadar hızlı ilerlemiş yahu, aman nazar değmesin
ben her gün yarım saat yapıyorum. fazlasına halim yok açıkçası
olsun bu yeter hiç yoktan iyidir ben ekliyorum bunları listeye.....
gzmnc cm hiç mantar çorbası denedinmi? ben hiç denemedim. merak ettim ben sotesini yaparım mantarın hani bi karalık oluyor mantarda çorbasında olursa hiç hoş görünmez. ölemi oluyor?
Herkezee merhabaa :))
Ben 15 yasndayimm, 1,60 boyum ve 56 kgyim.
50 kgya düsmek istiyorum. söyle 6 kg gitse gercekten cok güzel olucak ama gitmiyor
Acik konusiym pek haraket etmeyide sevmem
Diyete basladim bugn motivasyon edilmeye ihtiyaciim var onun icin sizlerle konusmanin cook ii olucani düsündüm :))
Hadi hayirlisi insallah zayiflarim bu sefer
hosgeldin canim...
ama suan sen tam gelisme cagindasin keske diyet yerine spor yapsan... vücudunun her besine -ekmege bile- ihtiyaci var...
afiyet olsun.. ben de dun mantar almistim mantarli tavuk icin, corba mi yapsam acaba yarinmerhabaaa....
dün aksam eve gidip corbami yaptim :) coook begendim.. yetenekli olduguma karar verdim :) önümüzdeki haftasonlarinin birinde icliköfte denicem, onu da tutturursam, dr.a yi birakip burada memleket yemekleri tükkani acarim. dönercilerden gina gelmis durumda.. paraya para demem die düsünüyorum.. :)
tek problemim ayni anda 2 yemek nasil yapabilirimhem onla ilgilen hem onla konsantrasyonum bozuluyor :))
corbanin linkini bulur eklerim. cok hafif. hazir mantar corbasini da cok severim ama hem kremali hem hazir oldugu icin icmemeye calisirdim. bu tarifi bol bol yaparim artik:)
bugün ki menüm
sabah ---> 4 parca minik ekmeklerimden + peynir + adacayi
ara ---> 1 mandalina
öglen ---> bulgur pilavi + domates
ara ---> meyve salatasi
aksam ---> corba
ay sorma ben simdi koridora taktim. boya alip koridorun bir cephesini turkuaza boyamayi planliyorum |(duvar kagidiyla da kaplayabilirim).... obur duvara da turkuaz objeler asacagim... gunlerdir dekorasyon sitelerini geziyorum.dekorasyon forumlarında gezdim biraz kafam şişmiş.bu dekorasyon iç mimarlık sektörü çok gelişti yaa.
bazen inaat malzemeleri satan bi dükkanım olsun istiyorum ben yaa
olmadi hic olmadi. sen daha ergenliktesin.. bu yasta diyet yapilmaz.. spor yapmalisin.Herkezee merhabaa :))
Ben 15 yasndayimm, 1,60 boyum ve 56 kgyim.
50 kgya düsmek istiyorum. söyle 6 kg gitse gercekten cok güzel olucak ama gitmiyor
Acik konusiym pek haraket etmeyide sevmem
Diyete basladim bugn motivasyon edilmeye ihtiyaciim var onun icin sizlerle konusmanin cook ii olucani düsündüm :))
Hadi hayirlisi insallah zayiflarim bu sefer
hih sen benden once davranmissinhosgeldin canim...
ama suan sen tam gelisme cagindasin keske diyet yerine spor yapsan... vücudunun her besine -ekmege bile- ihtiyaci var...
Biliyorum annemde öyle söylüyor ama ben zayiflamak istiyorum ve haraket etmeyi gercekten hic sevmiyorum...(
Bska yolu yokmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?