50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he hee yasasinn gurur duydum kendimle p (ukala dumbelegi pepper )
;-))

cnm ben pilatesimi gic birakmiyorum, iyi ki doktor mecbur kildi bu sayede yapiyorum duzenli

ay canım çok isterim. ayarlayabilirsem kesinlikle gelirim

ayyy pepeper şu evim bi yerleşşsin bende balıcam plateslere pumplara cartlara curtlara . canım çekiyor sizböle konuştukça

süper canım her zamanki gibi.

ben her gün yarım saat yapıyorum. fazlasına halim yok açıkçası

ay canım çok isterim. ayarlayabilirsem kesinlikle gelirim

tmm yarin ya da pzt ozelden haberlesirizz

ayyy pepeper şu evim bi yerleşşsin bende balıcam plateslere pumplara cartlara curtlara . canım çekiyor sizböle konuştukça
cnm benim baslarsin hele bir yerles... hem benden de iyi yaparsin sen;
benim belim pilates disinda bi spor yapmama pek musade etmiyor :-( mesela sumbaya basladim bir ara o da belimi agritti, tek pilates rahatlatiyor

Herkese selamm
Yahu bu aralar acayip yoğunum bişi yazamadım bi türlü..Canımcım 2. denemeydi hüsranla sonuçlandı.Valla en iyisi boşvermek, takıntı yaparsak mazallah hiç olmaz.bu olayda stres çok önemliymiş ki biz de kendimizi farkında olmadan fazla strese soktuk sanırım.
Yorumunu yeni gördüm lachesis ama inanır mısın aynı akşam tam da dediğin gibi tatlı krizine girip gecenin 10 unda dev bir çikolata götürdüm :83: pişman mıyım evet.. peki hala gece yemelerimi düzeltebildim mi?? hayır!!
ya motivasyonumu kaybettim, hani kilo vercektim hani yemiycektim.. zaten bu sabah 57,5 değil gayet de 58 e çıkmış tartı..
evet antepliyim canım zaten yediğim kebapların içliköftelerin acısı yavaş yavaş çıkıyo sanırım.
yaaaa benn tam dayaklığımmmmmmm umutsuz vakıayım
bu arada topic ne kadar hızlı ilerlemiş yahu, aman nazar değmesin

selam canım, bizim de dördüncü deneme hüsranla sonuçlandı
insan bu olaya takınca pek de dikkat edemiyor hak veriyorum sana. ama dev yerine minik çikolatalar ye en azından

Bende geldimmmmmmmmmmmmmmm

Haftaya spor salonuna başlıyorum kızlar Oooohhhhh oooohhhhhh ericem inşallah

Menümü yazayım ben bir de... Hoş! Yurt hayatı... Pek diyet menüsü olmuyor ama olduğu kadar artık....

Sabah 8:15
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kibrit kutusu kaşar peynir
3 dilim domates
2 ince dilim salam
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Öğle 12:00
1 küçük porsiyon et yemeği
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 14:30
1 avuç fındık
1 parça çikolata

Ara 15:30
1 bardak ayran içicem, tok tutsun diye...

Akşam yemeğinde ne var bilmiyorum. Yedikten sonra gelir yazarım onu da... Gün içinde de egzersiz yapıcam tabi... Onlarıda yazarım yapınca...

merhabaaa....

dün aksam eve gidip corbami yaptim :) coook begendim.. yetenekli olduguma karar verdim :) önümüzdeki haftasonlarinin birinde icliköfte denicem, onu da tutturursam, dr.a yi birakip burada memleket yemekleri tükkani acarim. dönercilerden gina gelmis durumda.. paraya para demem die düsünüyorum.. :)

tek problemim ayni anda 2 yemek nasil yapabilirim hem onla ilgilen hem onla konsantrasyonum bozuluyor :))

corbanin linkini bulur eklerim. cok hafif. hazir mantar corbasini da cok severim ama hem kremali hem hazir oldugu icin icmemeye calisirdim. bu tarifi bol bol yaparim artik:)

bugün ki menüm

sabah ---> 4 parca minik ekmeklerimden + peynir + adacayi

ara ---> 1 mandalina

öglen ---> bulgur pilavi + domates

ara ---> meyve salatasi

aksam ---> corba

dekorasyon forumlarında gezdim biraz kafam şişmiş.bu dekorasyon iç mimarlık sektörü çok gelişti yaa.
bazen inaat malzemeleri satan bi dükkanım olsun istiyorum ben yaa

gzmnc cm hiç mantar çorbası denedinmi? ben hiç denemedim. merak ettim ben sotesini yaparım mantarın hani bi karalık oluyor mantarda çorbasında olursa hiç hoş görünmez. ölemi oluyor?

Herkezee merhabaa :))
Ben 15 yasndayimm, 1,60 boyum ve 56 kgyim.
50 kgya düsmek istiyorum. söyle 6 kg gitse gercekten cok güzel olucak ama gitmiyor
Acik konusiym pek haraket etmeyide sevmem
Diyete basladim bugn motivasyon edilmeye ihtiyaciim var onun icin sizlerle konusmanin cook ii olucani düsündüm :))
Hadi hayirlisi insallah zayiflarim bu sefer

gzmnc cm hiç mantar çorbası denedinmi? ben hiç denemedim. merak ettim ben sotesini yaparım mantarın hani bi karalık oluyor mantarda çorbasında olursa hiç hoş görünmez. ölemi oluyor?

yukaridaki tarifi dün aksam yaptim. mantarlari güzelce yikayip limonlu suya koyun, hatta yarim limonu once sikin sonra kabuguyla kaba atin :) kararma olmuyor.

ama ben dün konserve mantarla yaptim, sarimsi rengi vardi hic de degismedi..

ve gercekten bayildim ben :)

hosgeldin canim...

ama suan sen tam gelisme cagindasin keske diyet yerine spor yapsan... vücudunun her besine -ekmege bile- ihtiyaci var...

afiyet olsun.. ben de dun mantar almistim mantarli tavuk icin, corba mi yapsam acaba yarin
dekorasyon forumlarında gezdim biraz kafam şişmiş.bu dekorasyon iç mimarlık sektörü çok gelişti yaa.
bazen inaat malzemeleri satan bi dükkanım olsun istiyorum ben yaa
ay sorma ben simdi koridora taktim. boya alip koridorun bir cephesini turkuaza boyamayi planliyorum |(duvar kagidiyla da kaplayabilirim).... obur duvara da turkuaz objeler asacagim... gunlerdir dekorasyon sitelerini geziyorum.
olmadi hic olmadi. sen daha ergenliktesin.. bu yasta diyet yapilmaz.. spor yapmalisin.
hosgeldin canim...

ama suan sen tam gelisme cagindasin keske diyet yerine spor yapsan... vücudunun her besine -ekmege bile- ihtiyaci var...
hih sen benden once davranmissin
Biliyorum annemde öyle söylüyor ama ben zayiflamak istiyorum ve haraket etmeyi gercekten hic sevmiyorum... (
Bska yolu yokmu ?

anenn dogru soyluyor. biz sana cok eglenceli fitness programlari onerelim. netten indirip onlari yap olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…