olmadi hic olmadi. sen daha ergenliktesin.. bu yasta diyet yapilmaz.. spor yapmalisin.
hih sen benden once davranmissin
anenn dogru soyluyor. biz sana cok eglenceli fitness programlari onerelim. netten indirip onlari yap olur mu??
evet evet dans eder gibi fitness yapabilirsin. plates topu alip oyun oynar gibi -ama kesinlikle dikkat etmalisin- pilates yapabilirsin..
güzel havalarda yürüyüs yap...
Hmmm bilmem hic denemedim :))
Ya haraket etmeyi cok sevmedigim icin annem beni fittnese yollamak istiyordu zaten orda yasima ve kgma göre spor yaptiriyorlar ya... ama ben istememistim
dediginiiz gibi ozaman ilk netten bakarim nsil olduguna belki spor yapmayada alisirm ...
ben mesela yillardir asansoru cikardim hayatimdan. 9. kata bile ciksam yuruyorum...senin yasinda hareket etmek daha kolay... tatliyi azaltmak disinda hic bir sey yapmamlisin. herseyi bol bol yemelisin sen. eger saglikli zayiflamak istiyorsan tek uygun sey spor senin icin
Bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
Haftaya spor salonuna başlıyorum kızlarOooohhhhh oooohhhhhh ericem inşallah
Menümü yazayım ben bir de... Hoş! Yurt hayatı... Pek diyet menüsü olmuyor ama olduğu kadar artık....
Sabah 8:15
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kibrit kutusu kaşar peynir
3 dilim domates
2 ince dilim salam
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
1 küçük porsiyon et yemeği
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 14:30
1 avuç fındık
1 parça çikolata
Ara 15:30
1 bardak ayran içicem, tok tutsun diye...
Akşam yemeğinde ne var bilmiyorum. Yedikten sonra gelir yazarım onu da... Gün içinde de egzersiz yapıcam tabi... Onlarıda yazarım yapınca...
merhabaaa....
dün aksam eve gidip corbami yaptim :) coook begendim.. yetenekli olduguma karar verdim :) önümüzdeki haftasonlarinin birinde icliköfte denicem, onu da tutturursam, dr.a yi birakip burada memleket yemekleri tükkani acarim. dönercilerden gina gelmis durumda.. paraya para demem die düsünüyorum.. :)
tek problemim ayni anda 2 yemek nasil yapabilirimhem onla ilgilen hem onla konsantrasyonum bozuluyor :))
corbanin linkini bulur eklerim. cok hafif. hazir mantar corbasini da cok severim ama hem kremali hem hazir oldugu icin icmemeye calisirdim. bu tarifi bol bol yaparim artik:)
bugün ki menüm
sabah ---> 4 parca minik ekmeklerimden + peynir + adacayi
ara ---> 1 mandalina
öglen ---> bulgur pilavi + domates
ara ---> meyve salatasi
aksam ---> corba
MENÜM
sabah
5 zeytin
2 dlm kızarmış ekmek
kk dil peyniri
ara
muz
öğlen
çeyrek bazlamaya(bazlama pasta tbk buyukluğundenin ceyreği) karışık tost
ara
yarım vişneli muffin
akşam
salata olabilir yani şu an bir şey istemiyor cnm
[/B] NUTELLAM resimlerine baktım hepsi harika sende herzamanki gibi çok tatlısın canım
menün gayet güzel canım şartlarına göre.
akşama çorbanın yanında yoğurt ya da salata da olsa güzel olur bence
gzmnc "lidl" in hazir salatalari hic fena degil.., havuclu misirli var bitane karisim, soslu o sos güzelben herseyi yaziyorum kocum :))
hmm, salata malzemeleri alirsam hepsini bitiremedigim icin curuyorlar uzuluyorum, ama marketten hazir salata alayim bu aksam kocum :) bol yesillikli, ben de domates eklerim :)
aa bi de corbaya birascik kasar eklemeyi düsünüyorum :) ama azcik :))
:82: :82: :82:
ben de yazayim bari menumu
Sabah:
Ceyrek susamsiz kepekli simir
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
1 domates
maydonoz
Ara:1 adet kayisi kurusu, 1 fincan filtre kahve, 1 mandalina
Ogle:
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik kuru fasulye
ceyrek simit susamsiz kepekli
2 kasik yogurt
Ara:
2 adet badem ezmesi
Aksam
Badem ezmesi yedigim icin salata yapip yemeyi dusunuyorum yanindada yogurt ve ya corba/ ya da hepsi
Ara: bir cesit meyve ama ne bilmiyorum, dolaba bakacagim
uff kizlar ne bu sitenin hali yaa
lachem, fotolarina yorum yapayim dedim, yapamadim.
cnm cok tatli cikmissin; sac renginde cok tatli olmus kusumm
slm kizlar ara ara bakiyorum tek
bugün yediklerim:
sabah: 1 cavdar ekmekcigi, pogacadan kücük, az tereyagiyla yedim
öglen: biraz kupta muhallebi tarzinda bisey irmikli
ara: mandalina, kaki yemeyi düsünüyorum bir de
aksama kurufasülye pilav varmis
gzmnc "lidl" in hazir salatalari hic fena degil.., havuclu misirli var bitane karisim, soslu o sos güzel
onlarin 1.5 kati buyuklugunde benim yediklerim.... :S hollandadan gelirken almistim. esim sevmedi bana kaldi hepsi... bende el mecbur yiyorum...badem ezmesi minik kare olmuyor mu, o kadar şey için kendini zorlama akşama istersen, boyutu büyükse ayrı tabi :)
çok sağol hayatım
sabah kahvaltın ve öğle yemeğin olmamış sankiakşama pilavı az yersen sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?