50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet dans eder gibi fitness yapabilirsin. plates topu alip oyun oynar gibi -ama kesinlikle dikkat etmalisin- pilates yapabilirsin..
güzel havalarda yürüyüs yap...

olmadi hic olmadi. sen daha ergenliktesin.. bu yasta diyet yapilmaz.. spor yapmalisin.

hih sen benden once davranmissin

anenn dogru soyluyor. biz sana cok eglenceli fitness programlari onerelim. netten indirip onlari yap olur mu??

Hmmm bilmem hic denemedim :))
Ya haraket etmeyi cok sevmedigim icin annem beni fittnese yollamak istiyordu zaten orda yasima ve kgma göre spor yaptiriyorlar ya... ama ben istememistim
dediginiiz gibi ozaman ilk netten bakarim nsil olduguna belki spor yapmayada alisirm ...

evet evet dans eder gibi fitness yapabilirsin. plates topu alip oyun oynar gibi -ama kesinlikle dikkat etmalisin- pilates yapabilirsin..
güzel havalarda yürüyüs yap...

Güzel havalarda iceri girmiyorum zaten.
Ya aslinda benim sorunum sadece kisin
Yazin hatta syle diym 2 ay önce 52 kgydim ciktim yine
Acikcasi kisin disari ckamadigim icin ok haraket etmiyorum diyebilirim. yoksa okadarda deilim yani :))

leslie sansone ile sen de zayifla yaz google a.... bu kadinin yurume videolarini bulmaya ve indirmeye calsi cokk zevkli inan ki.. hatta annenle brilikte bile yapabilirsiniz evde. ama spor ayakkabi giy mutlaka yaparken..

ben mesela yillardir asansoru cikardim hayatimdan. 9. kata bile ciksam yuruyorum...senin yasinda hareket etmek daha kolay... tatliyi azaltmak disinda hic bir sey yapmamlisin. herseyi bol bol yemelisin sen. eger saglikli zayiflamak istiyorsan tek uygun sey spor senin icin

Cok tesekkür ederim ilginiz icin :)
Internetten simdi buldum bile...
Bende asansörle hic cikmiyorum!
Tamam peki sporla zayiflamayi deniyim bide ....

MENÜM
sabah
5 zeytin
2 dlm kızarmış ekmek
kk dil peyniri

ara
muz

öğlen
çeyrek bazlamaya(bazlama pasta tbk buyukluğundenin ceyreği) karışık tost

ara
yarım vişneli muffin

akşam
salata olabilir yani şu an bir şey istemiyor cnm

selam

iki gündür açamadım pc nbr kızlar ne var ne yok

ŞULECİM salı 45 dk stepper çarşamba 45 dk stepper yaptım bugün daha yapamadım spor yaparsam yarın yazarım herhal

NUTELLAM resimlerine baktım hepsi harika sende herzamanki gibi çok tatlısın canım

öpüldünüz kızlar ben kaçar

menün gayet güzel canım şartlarına göre.

akşama çorbanın yanında yoğurt ya da salata da olsa güzel olur bence

seninki de güzel canım, ay herkesin menüsü güzel, ya da sadece güzeller yazıyor :)

[/B] NUTELLAM resimlerine baktım hepsi harika sende herzamanki gibi çok tatlısın canım

çok sağol hayatım:)

menün gayet güzel canım şartlarına göre.

akşama çorbanın yanında yoğurt ya da salata da olsa güzel olur bence

ben herseyi yaziyorum kocum :))

hmm, salata malzemeleri alirsam hepsini bitiremedigim icin curuyorlar uzuluyorum, ama marketten hazir salata alayim bu aksam kocum :) bol yesillikli, ben de domates eklerim :)

aa bi de corbaya birascik kasar eklemeyi düsünüyorum :) ama azcik :))
:82: :82: :82:

ben de yazayim bari menumu
Sabah:
Ceyrek susamsiz kepekli simir
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
1 domates
maydonoz

Ara:1 adet kayisi kurusu, 1 fincan filtre kahve, 1 mandalina

Ogle:
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik kuru fasulye
ceyrek simit susamsiz kepekli
2 kasik yogurt

Ara:
2 adet badem ezmesi

Aksam

Badem ezmesi yedigim icin salata yapip yemeyi dusunuyorum yanindada yogurt ve ya corba/ ya da hepsi
Ara: bir cesit meyve ama ne bilmiyorum, dolaba bakacagim

Son düzenleme:
uff kizlar ne bu sitenin hali yaa

lachem, fotolarina yorum yapayim dedim, yapamadim.

cnm cok tatli cikmissin; sac renginde cok tatli olmus kusumm

slm kizlar ara ara bakiyorum tek
bugün yediklerim:
sabah: 1 cavdar ekmekcigi, pogacadan kücük, az tereyagiyla yedim
öglen: biraz kupta muhallebi tarzinda bisey irmikli
ara: mandalina, kaki yemeyi düsünüyorum bir de
aksama kurufasülye pilav varmis

gzmnc "lidl" in hazir salatalari hic fena degil.., havuclu misirli var bitane karisim, soslu o sos güzel

badem ezmesi minik kare olmuyor mu, o kadar şey için kendini zorlama akşama istersen, boyutu büyükse ayrı tabi :)

uff kizlar ne bu sitenin hali yaa

lachem, fotolarina yorum yapayim dedim, yapamadim.

cnm cok tatli cikmissin; sac renginde cok tatli olmus kusumm

çok sağol hayatım

sabah kahvaltın ve öğle yemeğin olmamış sanki akşama pilavı az yersen sorun yok

lachesis cnm markafoniyi haber verdigin icin sagol,sampuanim bitmek uzereydi bi sampuan bi sac kremi siparis verdim;
is arkadasim da verdi kargo parasini bolusucez aramizda )

onlarin 1.5 kati buyuklugunde benim yediklerim.... :S hollandadan gelirken almistim. esim sevmedi bana kaldi hepsi... bende el mecbur yiyorum...

kizlar bizim ingiltere isi kesinlesti. kiralanacak evin fotolari gelmis emailime. ya ben hic istanbulu birakmak istemiyorum yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…