canim taksimde ali muhittin haci bekirde satiliyor iyi badem ezmesi (taksim de)... sanirim koska dada var... ben de cok severim maalesef.yaa anchusa ben cok severim badem ezmesini. bak cnm cekti simdi; nerde bulunur ki guzeli acaba..?
aaa ciddi ciddi ingiltereye mi yerleseceksiniz..
cnm biz de seni birakmak istemeyiz vallaaaa
ama gecici bi sure icindi degil mi??
kizlar bizim ingiltere isi kesinlesti. kiralanacak evin fotolari gelmis emailime. ya ben hic istanbulu birakmak istemiyorum yaaa....
ben herseyi yaziyorum kocum :))
hmm, salata malzemeleri alirsam hepsini bitiremedigim icin curuyorlar uzuluyorum, ama marketten hazir salata alayim bu aksam kocum :) bol yesillikli, ben de domates eklerim :)
aa bi de corbaya birascik kasar eklemeyi düsünüyorum :) ama azcik :))
:82: :82: :82:
lachesis cnm markafoniyi haber verdigin icin sagol,sampuanim bitmek uzereydi bi sampuan bi sac kremi siparis verdim;
is arkadasim da verdi kargo parasini bolusucez aramizda)
onlarin 1.5 kati buyuklugunde benim yediklerim.... :S hollandadan gelirken almistim. esim sevmedi bana kaldi hepsi... bende el mecbur yiyorum...
kizlar bizim ingiltere isi kesinlesti. kiralanacak evin fotolari gelmis emailime. ya ben hic istanbulu birakmak istemiyorum yaaa....
aaa ingiltereye mi gidiyorsunuz?? neden? is mi??
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1yumurta sarısı
2 bardak şekersiz çay
1 tane zeytn
öğle: 1 tane poğaca
1 tane küçük elmalı kurabiye(yemek zorunda kaldım.çünkü yarın misafire yaptım tadına bakmam gerekti)
1 dilim peynir
ara: salatalık
akşamda 1 kase mercimekli çorba içmeyi düünüyorum.gecede meyve yerim
evet ben de oradan alacagim ama sanirim sossuz alirim.. aksam aksam kalori yuklemesi olmasin :))
anchusa hayirlisi olsun cnm hakkinizda
lachesis naptin kuzum sen de kestane sekerini hatirlattin; simdi ikisini de acayip cnm cekti. napicam ben yaa :-((
yol ustu biyerde olsa gider alirim vallaa
lachesis naptin kuzum sen de kestane sekerini hatirlattin; simdi ikisini de acayip cnm cekti. napicam ben yaa :-((
ay pardon ya:26:
:76:
olsun canikom;
zaten benim midem hala iyi degil, bakma sen yiyemem oyle seyleri su an onumde bile olsa
optum hepinizi koocamannnn
sonra gorusuruzzz
:89:
anchusa hayirlisi olsun cnm hakkinizda
aa ingiltereye gidiyorsun yani ? hayrola ?
bu arada bende dünkü menümü yazayım tam olarak
sabah : 1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-yarım kk peynir-5 s. zeytin-1 yumurta-1 dilim köy ekmeği-1 bardak tek şekerli çay
ara : 1 armut
öğlen : 1 tabak nohut-4-5 kaşık pilav-3 salatalık turşusu-1 dilim ekmek(nohutun suyuna bandımda)
ara : 2 mandalina
akşam : et kavurma-bol domates-bol salatalık-az peynir-maalesef çay
ara : 1 kase cevizli-kuru üzümlü yoğurt
ara : 1 muz-1 mandalina
ara : 1 bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?