çay içme demedik mi biz sana
neyse olan olmuş, içtiğinde çok açık iç ama olur mu kuşum?
esimi calistigi sirket yolluyor. o da bensiz gitmek istemiyor.daha geleli bir yil olmadi hadiiii yine yollar gorundu bize...
salı günkü menüm
sabah biraz peynir ve bir dilim ekmek
ara bir madlen çikolata
öğle bi simit bir meyveli soda( seminerim var bu öğünde bu hafta kek yemedim, haftaya bardak çorba götüreceğim yanımda olur mu koçum?)
ara yarım elma
akşam bir kase çorba ve 1 dilimn ekmek
ara 3 adet bistiks
dünkü menüm;
sabah 5 zeytin 1 dilim ekmek
ara 2 3 tane cips parçası
öğlen yaprak sarması 8 9 adet ve yoğurt
akşam öğretmenler günü kutlaması vardı boğaz turu.önüme gelenin tadına baktım.zeytin yağlılar filan süperdi.biraz çorba içtim,balık yedim,ekmek tüketmedim.
pastada kestiler garsonun biri 2 kocaman pasta dilimini önüme getirip size özel dedi.bakakaldım adama.tek başıma oturyodum bi ara o zaman oldu bu olay.sahipsiz sandı herhalde gıcık garson
bugünkü menüm;
sabah 2dilim ekmek 2 zeytin sucuklu yumurta(miktarı 2 dilim ekmek eşliğinde yenecek kadar)
ara bir tane bayram şekeri
öğle yok geç yaptık kahvaltıyı
ara yarım elma
akşam sulu mantı bi porsiyon,yoğurt,bir küçük dilim börek
ara portakal yemeyi düşünüyorum.
girememiştim foruma kaç gündür listelerimi peş peşe yayınladım. form çayı içiyorum günde bir kupa.yeşil çay içemiyorum kokusu beni mahvediyorrr.
bugünkü menüm;
sabah 2dilim ekmek 2 zeytin sucuklu yumurta(miktarı 2 dilim ekmek eşliğinde yenecek kadar)
ara bir tane bayram şekeri
öğle yok geç yaptık kahvaltıyı
ara yarım elma
akşam sulu mantı bi porsiyon,yoğurt,bir küçük dilim börek
ara portakal yemeyi düşünüyorum.
girememiştim foruma kaç gündür listelerimi peş peşe yayınladım. form çayı içiyorum günde bir kupa.yeşil çay içemiyorum kokusu beni mahvediyorrr.
canım yaseminli ya da tarçınlı ya da limonlu yeşil çay iç, onların kokusu güzel.
kızlar selam
geçmişe çok bakalmadım sayfalar çok ilerlemiş sohbet koyuymuş anlaşılan çalışmaya başladığım için kaçırıyorum artık:))
umarım herkzler ii dir..
menüm
sabah
1 pohaça açık çay
öğlen
4 köfte ve zeytin yağlı tabağı(1 dolma,2 3 kaşık yoğurt salatalıklı,fasülye pilaki,haşlama bir ot türü)
akşam
işte burda filim optu terayağlı peynirli omlet ve kahvaltı
koçum bendekide yaseminli diş etlerinede iyi geliyor diye almıştım.dayanılmaz geliyor.tarçınlı mı yoksa çubuk tarçını biz mi atıyoruz? bide bunu deneyeyim
ya çok haklısın lachesisciğimde özellikle kahvaltıda çaydan vazgeçemiyorum maalesef..
ama zaten çok açık içerim ben...
valla hamilelikte çayın zararlı olacağı dünyada aklıma gelmezdi...
keşke zararlı olmasaydı be yaaaa
bende çok içiyorum...ilk kızımdada içmiştim şimdide içiyorum...yeşilçay,papatya,rezene vs zarralı ama bunlar düşük vs yol açtığı için ama çay??? dr uma sorayım bende
gunaydin kizlaaaarrr
nabersiniz? kilo durumlari nasil?
ben yine fazla ciktim yahu. reglim yeni bitti ondan olabilir. 600 gr aldim ya da bayram tatilinde , bilmiyorum artik :-((
günayyyddiiiinnnnnnnnn.............
nasilsiniz??
bugünki menum:
sabah --> kahvalti yapamadim ilk kez.. gec kaliyorum diye...
ara --> meyve
öglrn --> pilav+salata
ara--> yogurt
aksam --> salata + ?? (pilavimdan azcik kaldi onu bitirmeliyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?