50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben de 59 falanı çıktım, regl oldum bugün ondan olabilir, ama yine de 1-2 ay öncesine göre 2-3 kilo fazlayım

kizlar ben cok da az yiyorum,

hafta da en az 3 ve ya 4 gun 1er saat pilates de yapiyorum

galiba vucudum bu duzene alisti banamisin demior :-(( napcam ben yaa, yakinda bir de hamilelik olursa kilo vermek hayal olur :-(((

bilmiyorum ya ben kendi adıma hızla kilo alıyorum, sporu bıraktım ya belimden ondan mıdır nedir, spora da alışmamak lazım demek ki, yoksa çok fazla da yemiyorum

bence bayramin azizligi....
hos ben bayramda cok yemedim. ben de cok iyi biliyorum vermedim aslinda, sisligim indi...gecen hafta cok fazla sistim..

ben de sporu birakir birakmaz 1 kilo aldim lachesis....yapmiyorum simdilik spor.. baslayacagim ama...

valla kizlar ben spor da yapiyorum demek ki yapmasam epey kilo alicam,
bu gidise bi dur demem lazim;
zaten bu cmr doktora gidicem genel kontrole, tiroid tahlilii filan da isticem

kizlar ben cok da az yiyorum,

hafta da en az 3 ve ya 4 gun 1er saat pilates de yapiyorum

galiba vucudum bu duzene alisti banamisin demior :-(( napcam ben yaa, yakinda bir de hamilelik olursa kilo vermek hayal olur :-(((

sabah eşofmanla tartılmıştım. şimdi normal tartıldım 58.3 çıktım. yine de çok

valla kizlar ben spor da yapiyorum demek ki yapmasam epey kilo alicam,
bu gidise bi dur demem lazim;
zaten bu cmr doktora gidicem genel kontrole, tiroid tahlilii filan da isticem

valla ben de düşünüyorum, anormal bir durum sanki

bence biraz bunyeyi sasirtmaliyiz...bir hafta normal bir hafta az yesek bundan sonra.. en azindan iki haftada bir veririz ama veririz. biraz yiyince kilo almaya basladik...
Lachesis 58.3 kaydediyorum seni de...
Peppermint tiroit icin yaptir tahlil..

Son düzenleme:
lachesis in koclugunun son gunu. kendisine cok tesekkur ediyoruz
ve haftaya kocumuz yok.... kimse gonullu olmuyor, ve devamli girenlerde zaten son donemde 2 ser kere yapti kocluk..gonullu cikana kadar kocsuz idare edecegiz.

lachesis in koclugunun son gunu. kendisine cok tesekkur ediyoruz
ve haftaya kocumuz yok.... kimse gonullu olmuyor, ve devamli girenlerde zaten son donemde 2 ser kere yapti kocluk..gonullu cikana kadar kocsuz idare edecegiz.

eger sadece haftaici, ve öglen saatlerinde yollayabilirseniz ben kocluk yapabilirim. aksamlari kontrol edemem. ertesi gün eski sayfalara bakarim ama gözden kacirdiklarim kizmasin...

evet canim, hele benim isyerinde yemek saatlerim dakikasi dakikasina ayni, ara ogunlerimin saati bile sasmiyor;
bu kadar duzenli olmasi da iyi degil sanirim.
napsak nasil sasirtsam metobolizmami,

onumuzdeki hafta yemek saatlerimle oynicam, bazi ogunleri de atlicam, yoksa kilo veremicem ben yaa

bir de lachem folik asit iciyoruz ya biz, o kilo aldirir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…