bu hafta badem ezmesi yedim diye vicdan azabindan oldum bende....yok bu normal bir durum degil
evet yaa ben tayinim çıktığı zaman 52 kiloydum. memlekete gelidim uzun bisüre 52 de akldım. tatile gidince bir anda 53 -54 oldum.aaa bune boyle yaaa,
noldu bizee ???????
evet canım ya .s en az da yiyorsun. yeşil çayda içiyorsundur ama metabolizmayı baya hızlandırıyorkizlar ben cok da az yiyorum,
hafta da en az 3 ve ya 4 gun 1er saat pilates de yapiyorum
galiba vucudum bu duzene alisti banamisin demior :-(( napcam ben yaa, yakinda bir de hamilelik olursa kilo vermek hayal olur :-(((
ben izinli olucam haftaya bilgisayaın başında olamayabilirim. girersemde birbiriizi youmlarız.lachesis in koclugunun son gunu. kendisine cok tesekkur ediyoruz
ve haftaya kocumuz yok.... kimse gonullu olmuyor, ve devamli girenlerde zaten son donemde 2 ser kere yapti kocluk..gonullu cikana kadar kocsuz idare edecegiz.
ben de sporu birakir birakmaz 1 kilo aldim lachesis....yapmiyorum simdilik spor.. baslayacagim ama...
bence biraz bunyeyi sasirtmaliyiz...bir hafta normal bir hafta az yesek bundan sonra.. en azindan iki haftada bir veririz ama veririz. biraz yiyince kilo almaya basladik...
Lachesis 58.3 kaydediyorum seni de...
Peppermint tiroit icin yaptir tahlil..
lachesis in koclugunun son gunu. kendisine cok tesekkur ediyoruz
ve haftaya kocumuz yok.... kimse gonullu olmuyor, ve devamli girenlerde zaten son donemde 2 ser kere yapti kocluk..gonullu cikana kadar kocsuz idare edecegiz.
evet canim, hele benim isyerinde yemek saatlerim dakikasi dakikasina ayni, ara ogunlerimin saati bile sasmiyor;
bu kadar duzenli olmasi da iyi degil sanirim.
napsak nasil sasirtsam metobolizmami,
onumuzdeki hafta yemek saatlerimle oynicam, bazi ogunleri de atlicam, yoksa kilo veremicem ben yaa
bir de lachem folik asit iciyoruz ya biz, o kilo aldirir mi??
ya her an zaten forumda olmak zorunda degilsin. musait olunca girip bir gunluk yorumu yapip isine donebilirsin. hafta sonu ya da aksam biz de girmiyoruz pek zaten..pazartesi oglen haftasonunu toptan yorumlayabilirsin...eger bu hafta yapabilirsen seviniriz. ama sana da yuk olacaksa kocsuz idare edecegiz bundan sonra..eger sadece haftaici, ve öglen saatlerinde yollayabilirseniz ben kocluk yapabilirim. aksamlari kontrol edemem. ertesi gün eski sayfalara bakarim ama gözden kacirdiklarim kizmasin...
odem sokucu caylar icmiyoruz ya artik. acaba ondan mi vucut su topluyor??ama hamile olmayi dusunenler icin sakincali onlar zatenevet canim, hele benim isyerinde yemek saatlerim dakikasi dakikasina ayni, ara ogunlerimin saati bile sasmiyor;
bu kadar duzenli olmasi da iyi degil sanirim.
napsak nasil sasirtsam metobolizmami,
onumuzdeki hafta yemek saatlerimle oynicam, bazi ogunleri de atlicam, yoksa kilo veremicem ben yaa
yok canim biz yeteri kadar yaptik. yeni kan lazim...anchusam cnm ben olurum yine koc istersen ama dedigin gibi daha gecenlerde olmustum; aslinda yeni arkadaslar olsa hem onlar olaya isinir hem biz de yeni biseyler ogreniriz, boyle olunca papagan gibi hep ayni seyleri tekrarlar olucaz (yani mesela benim yorumlarim hep ayni olacaktir ) farkli bakis acilari iyi olurdu
yine de koc bulamazsaniz olurum istersenn
perper evet yaa ben de içiyorum ondanmı acabaevet yaa ben tayinim çıktığı zaman 52 kiloydum. memlekete gelidim uzun bisüre 52 de akldım. tatile gidince bir anda 53 -54 oldum.
evet canım ya .s en az da yiyorsun. yeşil çayda içiyorsundur ama metabolizmayı baya hızlandırıyor
ben izinli olucam haftaya bilgisayaın başında olamayabilirim. girersemde birbiriizi youmlarız.
bu hafta badem ezmesi yedim diye vicdan azabindan oldum bende....yok bu normal bir durum degil
haftada 2 den fazla yapmıycam artık alıştırmıycam bünyemi.
bilmiyorum ki ne yapsak :2:
rica ederim tatlım.
aldırmaz diyorlar ama bilemiyorum ki, sanmıyorum açıkçası. ben 4 aydır kullanıyorum ilk 2 ay kilo böyle değildim, şu sigarayı bırakma falan da şişirdi herhalde beni
ben de folik asit kilo aldirmaz diye biliyorum.
Kizlar siz topluca hamile olmus olmayasiniz????
selam şekerler geçmişe baktımda kilo veren yok galiba ... al bendende okadar.... 600 gr fazla çıktım....bayram tatili mahvetti beni....yoruldum artık 2 ileri 1 geriden her şeyi düşünerek yemekten ve yerimde saymaktan geriye gitmekten....
selam şekerler geçmişe baktımda kilo veren yok galiba ... al bendende okadar.... 600 gr fazla çıktım....bayram tatili mahvetti beni....yoruldum artık 2 ileri 1 geriden her şeyi düşünerek yemekten ve yerimde saymaktan geriye gitmekten....
ben de folik asit kilo aldirmaz diye biliyorum.
Kizlar siz topluca hamile olmus olmayasiniz????
anchusa evet cnm ben de pek o caylardan icmiyorum bu aralar tabi o yuzden de agir cikabiliriz biraz.
ama bu is zor boyle hakikaten yaa,
ben bu hafta metobolizmami sasirtma denemesi yapicam)
herhalde cok kizdigimiz patates rejimi, karpuz rejimi vss rejimlerini yapmamiz gerek kilo vermek icinn
ben de çok yoruldum
ah nerdeeee keşke
ehehe evet ya, ya da hap falan kullanıcaz ehehee
tamam o zaman koc ben olayim :))
ögrendim artikin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?