50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusam cnm ben olurum yine koc istersen ama dedigin gibi daha gecenlerde olmustum; aslinda yeni arkadaslar olsa hem onlar olaya isinir hem biz de yeni biseyler ogreniriz, boyle olunca papagan gibi hep ayni seyleri tekrarlar olucaz (yani mesela benim yorumlarim hep ayni olacaktir ) farkli bakis acilari iyi olurdu

yine de koc bulamazsaniz olurum istersenn

aaa bune boyle yaaa,
noldu bizee ???????
evet yaa ben tayinim çıktığı zaman 52 kiloydum. memlekete gelidim uzun bisüre 52 de akldım. tatile gidince bir anda 53 -54 oldum.
kizlar ben cok da az yiyorum,

hafta da en az 3 ve ya 4 gun 1er saat pilates de yapiyorum

galiba vucudum bu duzene alisti banamisin demior :-(( napcam ben yaa, yakinda bir de hamilelik olursa kilo vermek hayal olur :-(((
evet canım ya .s en az da yiyorsun. yeşil çayda içiyorsundur ama metabolizmayı baya hızlandırıyor
lachesis in koclugunun son gunu. kendisine cok tesekkur ediyoruz
ve haftaya kocumuz yok.... kimse gonullu olmuyor, ve devamli girenlerde zaten son donemde 2 ser kere yapti kocluk..gonullu cikana kadar kocsuz idare edecegiz.
ben izinli olucam haftaya bilgisayaın başında olamayabilirim. girersemde birbiriizi youmlarız.
onumuzdeki hafta yemek saatlerimle oynicam, bazi ogunleri de atlicam, yoksa kilo veremicem ben yaa

bir de lachem folik asit iciyoruz ya biz, o kilo aldirir mi??[/QUOTE]
perper evet yaa ben de içiyorum ondanmı acaba

anchusacım ingiltere haa hayırlı olsun .ya temmuza kadarsa kısa bi dönem çok güzel bi fırsat bence yaa.

Son düzenleme:
nilufert yesil cay her sabah iciyorum cnm, cogu gun ogleden sonralari da iciyorum..

bu hafta kocum hergun menume super demisti halbu ki :-(( aksamlari falan da hic kacamak yapmamistim, spor da yaptim :-(((

ben de sporu birakir birakmaz 1 kilo aldim lachesis....yapmiyorum simdilik spor.. baslayacagim ama...

haftada 2 den fazla yapmıycam artık alıştırmıycam bünyemi.

bence biraz bunyeyi sasirtmaliyiz...bir hafta normal bir hafta az yesek bundan sonra.. en azindan iki haftada bir veririz ama veririz. biraz yiyince kilo almaya basladik...
Lachesis 58.3 kaydediyorum seni de...
Peppermint tiroit icin yaptir tahlil..

bilmiyorum ki ne yapsak :2:

lachesis in koclugunun son gunu. kendisine cok tesekkur ediyoruz
ve haftaya kocumuz yok.... kimse gonullu olmuyor, ve devamli girenlerde zaten son donemde 2 ser kere yapti kocluk..gonullu cikana kadar kocsuz idare edecegiz.

rica ederim tatlım.

aldırmaz diyorlar ama bilemiyorum ki, sanmıyorum açıkçası. ben 4 aydır kullanıyorum ilk 2 ay kilo böyle değildim, şu sigarayı bırakma falan da şişirdi herhalde beni

eger sadece haftaici, ve öglen saatlerinde yollayabilirseniz ben kocluk yapabilirim. aksamlari kontrol edemem. ertesi gün eski sayfalara bakarim ama gözden kacirdiklarim kizmasin...
ya her an zaten forumda olmak zorunda degilsin. musait olunca girip bir gunluk yorumu yapip isine donebilirsin. hafta sonu ya da aksam biz de girmiyoruz pek zaten..pazartesi oglen haftasonunu toptan yorumlayabilirsin...eger bu hafta yapabilirsen seviniriz. ama sana da yuk olacaksa kocsuz idare edecegiz bundan sonra..

odem sokucu caylar icmiyoruz ya artik. acaba ondan mi vucut su topluyor??ama hamile olmayi dusunenler icin sakincali onlar zaten
yok canim biz yeteri kadar yaptik. yeni kan lazim...

perper evet yaa ben de içiyorum ondanmı acaba

anchusacım ingiltere haa hayırlı olsun .ya temmuza kadarsa kısa bi dönem çok güzel bi fırsat bence yaa.[/QUOTE]

tesekkur ederim nilufert..temmuza kadar takilacagiz iste biraz .... degisiklik olacak...
sen kilo bildirimi yapmadin.. tam kilona ne yazayim?????
sana iyi tatiller. tatilden sonra seni yapacagiz koc ona gore :)

bu hafta badem ezmesi yedim diye vicdan azabindan oldum bende....yok bu normal bir durum degil

bende bi dünya cezerye vardı evde daha bugün bitirdim eşim alıyor ama yemiyor sen ye işte kan yapsın falan diyo
e çok da seviyorum yerken adeta kend,mden geçiyorum yaa

ama bugün bitirdim artık oh daha da almasına izin vermicem

bende tartıldım bu sabah 59.8 çıktım ANCUSA CIM YAZARSIN CANIM

selam şekerler geçmişe baktımda kilo veren yok galiba ... al bendende okadar.... 600 gr fazla çıktım....bayram tatili mahvetti beni....yoruldum artık 2 ileri 1 geriden her şeyi düşünerek yemekten ve yerimde saymaktan geriye gitmekten....

ben de folik asit kilo aldirmaz diye biliyorum.
Kizlar siz topluca hamile olmus olmayasiniz????

anchusa evet cnm ben de pek o caylardan icmiyorum bu aralar tabi o yuzden de agir cikabiliriz biraz.
ama bu is zor boyle hakikaten yaa,
ben bu hafta metobolizmami sasirtma denemesi yapicam )

herhalde cok kizdigimiz patates rejimi, karpuz rejimi vss rejimlerini yapmamiz gerek kilo vermek icinn

NUTELLAM sigarayı mı bıraktın aayyyy çok sevindim canım benim ne mutlu

benim eşimmde kullanıyor yalvarıyorum adeta bırak diye ama ben söyledikçe sanki inadına daha fazla içiyor
benim kız bile tv deki sigara hakkındaki şöylenen şeyleri duyunca

anne diyor ben babamı çok seviyorum sigara içmesin kalp hastası olur anneeee diyo

ayyynen canım katılıyorum sana

ben de çok yoruldum

ben de folik asit kilo aldirmaz diye biliyorum.
Kizlar siz topluca hamile olmus olmayasiniz????

ah nerdeeee keşke

ehehe evet ya, ya da hap falan kullanıcaz ehehee

Lachesis ama sen 300 gram vermis gozukuyorsun benim listemde mi bir hata var???
sigarayi birakinca benim esim 7 kilo almisti.....ilk 3 ay riskli oluyor...

ben de bugun ogle yemegini atlayacagim galiba... onun yerine badem ezmesi yiyecegim. hadi biraz sasirtalim metabolizmayi...
ya yeni baslayanlarada kotu ornek oluyoruz boyle ama...

tamam o zaman koc ben olayim :))
ögrendim artikin :))

gzmnc ye onumuzdeki hafta icin gonullu koc oldugu icin tesekkur ediyoruz. haftasonu ve geceleri giremeyecegi icin musait oldugu zamanlarda menulerimiz yorumlayacak... kocumuzun sozunu dinleyin ne derse yapin...saygiyi hurmeti eksik etmeyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…