50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar merhaba .insallah hedeflerinize ulasirsiniz .
bende bu sabah tartildim 57 kilo ciktim hedefim 53 veya 52 olmak yaptiginiz egzersiz diet v.s banada yardimci olabilimisiniz .bui arada yeni tatilden geldim kendimi cok iyi hissediyorum ve fitnesse yine baslamak istiyorum . sizinle burada paylasimlarda bulunmak istiyorum .

gzmnc ye onumuzdeki hafta icin gonullu koc oldugu icin tesekkur ediyoruz. haftasonu ve geceleri giremeyecegi icin musait oldugu zamanlarda menulerimiz yorumlayacak... kocumuzun sozunu dinleyin ne derse yapin...saygiyi hurmeti eksik etmeyin....

kocun dedigini yapin yaptigini yapmayinnnn :))

hosgeldin....
umarim sen de en kisa zamanda ulasirsin hedefine....

kocun dedigini yapin yaptigini yapmayinnnn :))

hosgeldin....
umarim sen de en kisa zamanda ulasirsin hedefine....

ee kizlar nasil basliyorum simdi kurallar varmi .ben sabah
1 kave 2 dilim ekmek birisinin ustune nutella birinin ustune krem peynir surdum 3 zeytin yedim . cokmu sizce ve daha nasil bir program uygulayayim:78:

sağol tatlım, ben de bebek düşündüğümüz için bırakıyım dedim bir an önce.
eşin de bıraksa keşke, ama çocuklar doğduğunda bırakmadıysa da daha da bırakmaz herhalde
zor bırakmak gerçekten

Lachesis ama sen 300 gram vermis gozukuyorsun benim listemde mi bir hata var???
sigarayi birakinca benim esim 7 kilo almisti.....ilk 3 ay riskli oluyor...
öyle mi olmuş, geçen hafta bir günde anormal fazla çıkmıştım belki o gün bildirim yapmışımdır hatırlamıyorum şimdi
tickerımdakine göre hareket ediyorum.

ben bugun lahana kapsulu alicam, ehhehheee

gerçekten mi:?)

lachem sagol tatlim bu haftaki koclugun icin,

eline dilne saglikkkk

mucckkkk

sağol canım

merhabalar herkesee
dünkü menüm :
sabah : 1 domates-yarım salatalık-1 haşl. yumurta-az beyaz peynir-1 dilim kaşar-1 küçük bal-4 s.zeytin-1,5 dilim ekmek-1 bardak tek şekerli çay
ara : azıcık kuru üzüm
öğlen : 7-8 tane etli sarma-1 tabak yoğurtlu mantı-yarım kase çorba
ara : 1 mandalina-yarım avuç kuru üzüm
akşam : menemen-2 tatlı k. ezme-2 dilim kaşar-2-3 dilim ekmek
ara : 1 bardak süt

bu arada dün akşam tartıldım. 58,6 çıktım..vay anasını daha geçen ay 55,6 idim..bu ay 3 kilo aldım tam tamına
biliyorum daha şimdiden normal değil ama spor falan yapmakda istemiyorum..çünkü ilkim dşük olduğu için riskli bir hamilelik geçiriyorum
yeşil çay ve form çayıda yasak

bu arada hem progesteron hemdee folik asit kullanıyorum
kilo yaparmı bilmiyorum ama aşırı uyku yapıyor
3 gündür öğle sonrası yukarı çıkıp 15-20 dk. kestiriyorum..alarmıda kuruyorum :)
patron bir farketse yandı gülüm keten helva :)
napayım mecbur katlanıcam bu kiloya

Son düzenleme:

ee kizlar nasil basliyorum simdi kurallar varmi .ben sabah
1 kave 2 dilim ekmek birisinin ustune nutella birinin ustune krem peynir surdum 3 zeytin yedim . cokmu sizce ve daha nasil bir program uygulayayim:78:

hergün menü bildirimi yapmalisin. herhafta koc belirleniyor ve degerlendiriliyor...

her cuma kilo bildirimi yapmalisin.... böylece düzenli takip ediliyorsun...

spor yapiyorsan da onu günlük olarak bildirmelisin...

menün dünkü menü ya da o gün yemeyi planladiklarini yazabilirsin...

bu hafta koc ben olacagim, o yüzden öglen saati yollarsan sevinirim...

bendeki listeye gore 300 gram vermissin..:) 58.6 dan 58.3 e dusmussun. ben bu listeyi baz aliyorum..

canım sen şimdi sakın kiloyu düşünme bol bol dinlen ve ye. ilaçlardan çok hamilelik de uyku yapar. bizim görümce günde 3-4 kere uyuyor.

anchusa güldürdün beni:)))
sen beni 53 yaz şekerim.
off ya bi hamile kalmadan 50 olabilseydim ....
hoşd aha hamile olduğumuz falan da yok ta

canim sen kiloyu hic dusunme. verirsin dogumdan sonra.. onemli olan saglikli bir hamilelik gecirmen...

ya kızlar 3 gündür kendimle cebeleşiyorum. strawdan alacaklarım var ama yok yapamıcam galiba . alıcam ben . bu ay masrafımızda çok ama sadece bi maske var onu alayım hiç değilse

ya kızlar 3 gündür kendimle cebeleşiyorum. strawdan alacaklarım var ama yok yapamıcam galiba . alıcam ben . bu ay masrafımızda çok ama sadece bi maske var onu alayım hiç değilse

tipik alisveris sendromu....ben senin dedigin yuz yikama jelini aldim. hani indiirmdeydi ya.. bir de lancome un bir nemlendiricisini aldim...memnun kalirsam bildiririm..

merhaba oncelikle bende senelerdir cocuk ozlemi olan bir anne adaayi olarak seni tebrik ederim allah tamamina erdirsin saglikla alirsin beisini kucagina insalh.

simdi burada hava cok soguk suan kar yagiyo .o yuzden sporu biraz useniyorum ama yapacagim en kisa zamanda oglene dogru sadece bir corba yemegi dusunuyorum ve aksamada firinda balik yanina haslanmis patates salata .hareket olarak su an nasil baslicam karar vberemedim:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…