kizlar size soz haftaya cuma burada size 55 kiloyum diyecem.bakin bu sozumu tutmassam bana kizim emii
takip edecem tabiki simdilik isimleriniz yabanci geliyo hemen aklimda tutamiyom ama insallah olucak zaman ilerledikceburayi duzenli takip edersen inan ise yariyor bu forum..
ben kaçim kızlar
canim sen kiloyu hic dusunme. verirsin dogumdan sonra.. onemli olan saglikli bir hamilelik gecirmen...
allah razı olsun ravzanurcum...merhaba oncelikle bende senelerdir cocuk ozlemi olan bir anne adaayi olarak seni tebrik ederim allah tamamina erdirsin saglikla alirsin beisini kucagina insalh.
anchusacım eski kilom 53,700
lachem
klik bosver kiloyu dert etme; saglikli olmaya bak cnm. bebisini dusun, dogumdan sonra verirsin kiloyu
strawdan alışverişimi yaptım kaşıntımı geçirdim
nilufert gule gule kullan cnm her ne aldiysan
bakin birbirimizi gaza getirmeyelim, bu gidise bir dur dememiz lazimm
internet alisverisinden gocucez yoksa)))
:94:
gzmnc cnm aksam gidince battaniyenin icine girer sicak cikolatani icersin, az sabrett
sevgilinle uzak misiniz? ben orda berabersiniz saniyordum
Kızlar bence napalım biliyo musunuz..akşam yemeğini yemeyelim. 5 den sonra sadece 1 porsiyon meyve ve bol yeşil çay..ne dersiniz? sizce dayanabilir miyiz.benim için ütopik ama deniycem
Bence öğün atlayacaksak akşam yemeğini atlamalıyız..
cok ilginc ama burada aksam yemegi yemiyorlar..
dün kursta bizim aksam yemegi kültürümüzü anlattim da cook kalorili buldular..
onlar sadece ekmek üstü yag sürüyorlar 1-2 dilim. o kadar..
bilmiyorum ki hangisi daha iyi, burda 80 yasinda olup yürümeye mecali olmadigi halde bisiklete binen cook amca teyze gördüm :)
ya sagliklilar, ya da gamsiz
olabilir mantikli
ama ben aksam yemek yemezsem kesin cayin yaninda biskuvilere cikolatalara saldiririm :-(((
benim annem rejime girdigi zaman yemin eder;
"2 ay pasta, borek, cikolata, hamur isi, pilav........ yemicem" seklinde
cok kizarim ama kizim yemin etmezsem tutamiyorum der, bayagda kilo verir;
bizde mi yemin etsek,
ama esim bana cok kizar oyle bisey yapsamm
vay bee
yaa onlarda ailecek sofraya oturma kulturu yok ki,
kahvalti da yapmiyorlar..
ben y.disina cikmadim ama filmlerde gordugum kadariyla oyle,
ailenin tum fertleri disarda yiyor, evde yemek pisme olayi yok
benim bi arkadasim fransada yetismis,
arkadaslarina davete gittigi zaman ac kalmamak icin onceden yiyip, yaninda da biseyler goturerek gidiyormus;
ornegin bi yemek davetinde menu, patates salatasi + makarna +meyveli yogurt falan oluyormuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?