50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sen kiloyu hic dusunme. verirsin dogumdan sonra.. onemli olan saglikli bir hamilelik gecirmen...

çok sağolasın anchusacığım..evet bir sefer sütten ağzım yandı..
bunda düşünmemeye,takmamaya çalışacağım..
napalım,hayırlısıyla bebişimi bir kucağıma alayımda,kiloları o zaman düşünücez artık...

merhaba oncelikle bende senelerdir cocuk ozlemi olan bir anne adaayi olarak seni tebrik ederim allah tamamina erdirsin saglikla alirsin beisini kucagina insalh.
allah razı olsun ravzanurcum...
allahım inşallah başta sana olmak üzere tüm bebek isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip etsin..aminnnnnnnnnn

lachem yok saka yaptim alir miyim hic lahana hapi falan

klik bosver kiloyu dert etme; saglikli olmaya bak cnm. bebisini dusun, dogumdan sonra verirsin kiloyu

off ya bugün coook slklcl... hava soguk, hatta disarida kar var...

canim sicak cikolata istiyor, camin kenarinda durup disariyi seyretmek....

Sevdicegime mektup yazdim, ama yine de özlemim gecmedi... canim hiiic calismak istemiyor....

karnim da acikti :)

nilufert gule gule kullan cnm her ne aldiysan

bakin birbirimizi gaza getirmeyelim, bu gidise bir dur dememiz lazimm

internet alisverisinden gocucez yoksa )))
:94:
gzmnc cnm aksam gidince battaniyenin icine girer sicak cikolatani icersin, az sabrett

sevgilinle uzak misiniz? ben orda berabersiniz saniyordum

malesef uzakiz....

o avusturya da..2 aydir görüsemedik...

Kızlar bence napalım biliyo musunuz..akşam yemeğini yemeyelim. 5 den sonra sadece 1 porsiyon meyve ve bol yeşil çay..ne dersiniz? sizce dayanabilir miyiz.benim için ütopik ama deniycem

Bence öğün atlayacaksak akşam yemeğini atlamalıyız..

cok ilginc ama burada aksam yemegi yemiyorlar..

dün kursta bizim aksam yemegi kültürümüzü anlattim da cook kalorili buldular..

onlar sadece ekmek üstü yag sürüyorlar 1-2 dilim. o kadar..

bilmiyorum ki hangisi daha iyi, burda 80 yasinda olup yürümeye mecali olmadigi halde bisiklete binen cook amca teyze gördüm :)

ya sagliklilar, ya da gamsiz

olabilir mantikli

ama ben aksam yemek yemezsem kesin cayin yaninda biskuvilere cikolatalara saldiririm :-(((

benim annem rejime girdigi zaman yemin eder;
"2 ay pasta, borek, cikolata, hamur isi, pilav........ yemicem" seklinde
cok kizarim ama kizim yemin etmezsem tutamiyorum der, bayagda kilo verir;

bizde mi yemin etsek,

ama esim bana cok kizar oyle bisey yapsamm

vay bee

yaa onlarda ailecek sofraya oturma kulturu yok ki,
kahvalti da yapmiyorlar..

ben y.disina cikmadim ama filmlerde gordugum kadariyla oyle,
ailenin tum fertleri disarda yiyor, evde yemek pisme olayi yok

benim bi arkadasim fransada yetismis,
arkadaslarina davete gittigi zaman ac kalmamak icin onceden yiyip, yaninda da biseyler goturerek gidiyormus;
ornegin bi yemek davetinde menu, patates salatasi + makarna +meyveli yogurt falan oluyormuss

ay evet pek bi meshur patates salatalari... salata da salata olsa.. haslanmis patatesi buyukce dograyip, yag ve limonla karistiriyorlar, sarimsak tozu birde. ve ilik yiyorlar...

burada dogup büyümüs akraba var, ay baliyor adam, tr.deki yemeklere laf edip begenmiyor. catliyorum resmen :) hayir kardesim, hicbir ozelligi yok ki. sos die tutturmuslar...
bazi yemekler disinda sos bana anlamsiz gelir. yemegin ozelligini bozar...

yani patates kizartmasi yiyorsam o citir citir patatesi hissetmek isterim. ketcup la eksimsi aci tadi ya da mayonezin yag tadini sevmem :) ac karnina ne de güzel örnekler oldu

sabah kahvaltilari da bole hamur isi birseyleri var, onu ortadan kesip margarin surup arasina yiyorlar...

waffle waffle diyip duruyorlardi ilk geldigimde. waffle makinesi var cok guzel falan. e nedir waffle sekilli tost makinesine krep hamurunu döküp bos bos yiyorlar...

ya bi gidin BEBEK'e waffle nedir, bogaz kenarinda martilarla birlikte o enfes tat nedir görün ögrenin diyorum :) peh anlamiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…