50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suleulku karsilasamiyoruz sen nasilsin cnm?

diger tum kizlar, hepinize gunaydinnnnn

nilufert nerdeeee?
durum guzelce ozetlenmis zaten

menün güzel canim..
sen salam i cok mu sevi<orsun :))

oldukca güzel... *'li pekiyi :))

sabah bir minik cavdar ekmekcigi yedim
öglen bir muz
ve aksam pilavla tavuk yedim (haslanmis hafif tiftiklenmis baharatla az yagda kizartilmis)

sabah kahvaltilarinda siddetle, peynir, zeytin, salatalik, domates tüketimini tavsiye ediyorum :))

ama sana da *'li pekiyi :))

şekercikler naber......

ben bugün çok yedim..... hiç yüzüm yok yazmaya börekler tatlılar kurabiyeler.......((( sopalığım tam bide regli oldum tam oldu...... sizde ne var ne yok...

oh ohhhohhh :)) özel gün oldugu icin orta ile geciyorsunuz :))

umarim iyi gidiyorumdur :)) tesekkürler...

umarim hafifcene atlatirsin hastaligi...

canimm,
hadi bakalim surus derslerin hayirli olsun oncelikle..

kendi tecrubelerimden hareketle, kendi ilk zamanlarimi dusunerek sana sunlari tavsiye edebilirim canim;

oncelikle biraz arabaya alisana kadar (kopruyu gecene kadar misali ) azarlamalara falan (varsa tabi) katlanip 2-3 kere bilen biriyle tarfige cik; ama sonrasinda mutlaka yalniz cik; o zaman hem kendine guvenin gelir, hem sana yaninda yapman gerekenleri soyleyecek bir olmadigi icin daha dikkatli ve olaya hakim olursun
trafigin olmadigi saatlerde (mesela pazar sabah erken ) al arabayi cik tek basina sehir icinde gezin; dar yollara, yokuslara, donuslere iyice bir alis;
bunlara alisinca da trafik saatlerinde cikarsin

ben once mahallede turlayarak basladim; bos bos dondum durdum sokaklarda,
sonra sahil yolunu arsinladim yalniz basima; ve her hafta gittigim mesafeyi uzattim,
en son e-5'e cikmistim

ama hep yalniz

ilk zamanlar gidecegim yerin epey uzaginda da olsa kendii zorlamaz genis yerlere parkeder sonra yururdum, sen de oyle yaparsin; sora zaten igne deligine parkeder hale geleceksin

en onemli puf nokta bol pratik cnm,
araba kullanmak icin hicbir firsati kacirmaman lazim, esinle birlkte gittginiz yerlerde hep sen kullan

ben babamlarla hic hoslanmadigim akraba ziyaretlerine bile giderdim ilk zamanlar sirf araba kullanmak icin )

simdi de biktim gerci araba kullanmaktan o ayri,

bir de benim esim fazla sevmez araba kullanmayi heryere giderken ben kullanirim...

hadi bakalim cnm kolay gelsin sana, basarilarr (eminim basarirsin ) acele etme, kendine 2-3 ay ver; kimse 3-5 gunde sofor olamazz

benim dünkü menüm:

sabah--> 1 dilim kepek ekmegi uzerine kk peynir + 1 dilim kepek ekmegi uzerine bal

ara --> kivi+yarim hurma

öglen --> 1 tabakta biraz makarna+biraz brokoli+4 adet minik köfte

ara --> mandalina

aksam --> 2 dilik kepek ekmegi + 5 minik köfte +3 kasik yogurt

vee itiraf ediyorum 2 adet kurabiye :))

dayanamadim ben de pisirdim...

ama benim ki sonradan coook sertlesti sertlesmemesi icin ne yapmak lazim???

cok mu pisirdin acaba??ya da firinin isisi mi iyi degildi??

bende dunku menumu yazayim
Sabah: ceyrek muz
Ara:1 salatalik
Ogle:5 kofte 2 kasik patates puresi, 1 porsiyon coban salata
Ara: tavuk gogsu, cappucino
Ara: 1 avuc badem
Aksam: mercimek corbasi, 2 kasik ispanak yemegi ve 2 kasik yogurt
Ara: ceyrek muz bir mandalina

Son düzenleme:
cok ya da az pisirmekten kasit??

yani kitkit olana kadar degil ama rengi beyazdan beje dönmüstü...

firin isisi kacti? bazen bu problem firindan kaynaklaniyor... her firin in huyu suyu ayri, ona gore isiyi degistirmek gerek bazen... lachesis in kide sert mi olmustu acaba?? ben mi yanlis hatirliyorum...

firin isisi kacti? bazen bu problem firindan kaynaklaniyor... her firin in huyu suyu ayri, ona gore isiyi degistirmek gerek bazen... lachesis in kide sert mi olmustu acaba?? ben mi yanlis hatirliyorum...

önceden isitilmis 175-180 derece arasi firinda pisirdim... elma rendesi de az olmus olabilir..

cunku 1 elmam vardi. zaten herseyi yarim ölcü yaptim ama....

bir de cikarttiktan sonra acikta kaldilar, acaba bir kaba koysaydim agzi kapali, kapta nem olussaydi daha mi iyi olurdu...

tavuk gögsü ve cappucino ayni anda olmamis ama :) pekiyi hak eder sebze yemekleri :))

yazmaya yüzüm yokama genede suçumu itiraf edeyim yzayım menümü

sabah
az kaşarlı tam buğday ekmeğinden tost domates salatalık bir bardakta ballı limonlu az sıca su

ara
1 elma

ara
125 gr light yoğurt

öğle
1 kase domates çorbası
5 adet yapralsarması
çok az haşlanmış brokoli
1 bardak ayran

ara
1 mandalina

akşam
4 tavuk kanat az yağda pişmiş derisini yemedim
3 kaşık yoğurt
4-5 kaşık ta pirinç pilavı

ne olduysa bundan sonra oldu zaten meşhur kurabiyeden bende yaptım eksik kalırmıyım :))))
2 tane kurabiye yedim
1,5 ıspanaklı gül börek yedim
büyük bir dilim balkağı pastasından yedim

meyve olarakta bunlar az gelmiş gibi 1 mandalina yarım elma yarım portakal

spor olarakta 70 dk yürüdüm......

öfff ya ne çok şey yemişim bugün inş dengelicem......

tavuk gögsü ve cappucino ayni anda olmamis ama :) pekiyi hak eder sebze yemekleri :))

ama cappucino sekersiz ve kremasizdi ki.....ya dun kizlarla bulustuk ya disaridaydik mecburen kacamak yaptim yani...bugun super bir menu yapacagim ama regli de oldum canim tatli istiyor :S puuuuuffff

dışarda ve bukadar güzel yedin....bravo yaa ben öyle buluşcam kesin ne bulduysam yerdim buluşmanın şerfine.... hayraım zaten senin iradene......

cozutma öncesi **'LI pekiyiyi alirdi, ama o aksamkiler yok mu o aksamkileeerrrrrr.....

spor yapmasaydiniz sizi sinifta bile birakirdi :))
hadi dayanamadiniz kurabiye, börek ve pasta yediniz de sizin de kendinize kizdiginiz gibi meyve de neyin nesi :))

neyse olan oldu, bugün icin basarili bir menü bekliyorum sizden :)

ama cappucino sekersiz ve kremasizdi ki.....ya dun kizlarla bulustuk ya disaridaydik mecburen kacamak yaptim yani...bugun super bir menu yapacagim ama regli de oldum canim tatli istiyor :S puuuuuffff

:)

dun bulustuk ya herkes son gorusmemizden beri biraz kilo almis kizlar, ama yine de kotu degildi bence..yani iki kilo cok da birsey farketmiyor demekki...

çok sağol canım. ben de işte bugün 2 ders trafiğe çıkıcam kursun hocasıyla. normalde sürüyorum da trafiğe özel sürücü aracıyla çıkıp ilk çıktığımda rahat olayım dedim. e-5 de falan sürücez çünkü.
haftasonu eşimle sürerim sonra da kendim yalnız takılırım. bence de yalnız olmak çok daha iyi.
yalnız acaip uykum varya gözlerim kapanıyor, erken kalktım yolda uyurum bu gidişle kahve pişireyim bari kendime.

benimkisi gayet iyi oldu. dışı sert ısırınca yumuşak,. tam acıbadem kurabişi gibi

elma az olmuş ondandır canım

benimkilerde kuru olmuş. send yayvanmı yaptın. ben top top yapmamıştım yassıydı benimkiler bide ağzı açık tutmuştum biraz için çeksn diye.....

ama gene çok güzel tadıbisküvi gbi olmuş kıtır kıtır...:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…