suleulku karsilasamiyoruz sen nasilsin cnm?
diger tum kizlar, hepinize gunaydinnnnn
nilufert nerdeeee?
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
kar mı yağcakmış ay yandık:S ben de artık kendi kendime arabayla çıkarım gezerim diyordum haftasonu kar olursa gezemem herhalde
bugün 2 saatlik trafik içinde özel ders alıcam artık çıkmak istiyorum trafiğe ya offf
usta bir sürücü olarak ne tavsiye edersin bana :)
gule gule kullanin cnm ikinizde.
memnun kalirsaniz bana da bildirin nolur, o cesit dogal urunler arayisindayim biliyosun;
birdahaki ay sonu indiriminde de ben alirim
cnm aksam esim mesaideydi, ben de anneme gittim, kurabiye yalan oldu
zaten asiri bi halsizlik de var ben de dunden beri, hasta olucam gibi :2:
h.sonu yaparim artik, zaten pazar kar yagacakmis, evde oturur sicak sicak kurabiye pisirir yeriz artik
keske cnm hep beraber bulusabilsek.
cnm cok guzel gecti, hatta ilkinden de daha guzeldi bu sefer, artik birbirimizi iyice tanidik cunku.
boyle ortak noktasi bol olan kisilerin bulusmasi ne guzell
bi dahakine ben napip edip daha uzun kalicam ama ahdettimmm
cnm ben aylardir baktiricam tiroide ama hep erteliyorum yaa
canım dün gezdik biraz sonra oturduk sohbet ettik, resim çekmeyi unuttuğumuz aklımıza geldi:) neyse yakında yine buluşuruz :)
loccitane'ye gittik ama her üründe %40 yoktu çoğunda vardı. bir göz kremi vardı ikimizde aldık ondan badem-elma serisindendi. indirimdeydi 79du 47ye düştü. anchusa ilave olarak bir de gece kremi aldı. ,kullanmaya başladım kremi güzel gibi şimdilik bakalım:)
sen ne yaptın canım, kurabiyeyi yaptın mı:)
durum guzelce ozetlenmis zatensuleulku karsilasamiyoruz sen nasilsin cnm?
diger tum kizlar, hepinize gunaydinnnnn
nilufert nerdeeee?
benim ilk günümün menüsü; sabah:birbucuk dilim kepekli ekmek,2kasik sürme peynir,2dilim salam,1büyük fincan az sekerli cay, ara:2büyük fincan bitki cayi, öglen :2kasik pilav 3kasik nohut,kucuk kasede yohurt, arada:1tane elma, ve aksam: eve yeni geldim ton balikli marul salatasi yapacagim, bügün spor olarak sadece 30dk. yürüyebildim,bol bolda su icmeye gayret ettim,hepsi bukadar
selam kızlar..
ohh bugün buluşma olmuş. ne güzel.keşke fotoğraf da çekseydiniz
ben de bugünkü menümü yazayım.
evden çıkmadan 2 tane kuru kayısı
sabah: 2 d ilim çavdar ekmeğiyle beyaz peynirli yağsız tost
ara: 2 mandalina
öğle:1,5 kepçe yeşil mercimek yemeği, bol yağsız salata, 1 dilim esmer ekmek
ara: 1 sb ayran
akşam: 2 keçe mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği,bol slata,1 sb ayran
ara: çay içeceğim.
sabah bir minik cavdar ekmekcigi yedim
öglen bir muz
ve aksam pilavla tavuk yedim (haslanmis hafif tiftiklenmis baharatla az yagda kizartilmis)
şekercikler naber......
ben bugün çok yedim..... hiç yüzüm yok yazmaya börekler tatlılar kurabiyeler.......((( sopalığım tam bide regli oldum tam oldu...... sizde ne var ne yok...
gunaydin kizlarrrrr
lachesis; anchusa naptiniz kizlar dun benden sonra; loccitane'i gezdiniz mi?
lachem, hangi goz cevresini aldin? bir de ne kadara sormasi ayip; vaktim olursa bu oglen ben de gider bakarim belki,
minnos prenses naber? sonunda cizelgen olmus
aygirl sen nasilsin cnm?
gzmnc cnm koclugu cok iyi idare ediyorsun; tebrikler
ben aksam annemdeydim; susuz k.fasulye yedim + corba salata; 1dilim de koy ekmegi. dedigin gibi pilav yemedim. (afferin diy mi bana )
aksam 1 dilim sutlu tatli yedim yalniz.
ama 20 dk kadar yuruyuz yaptim
gule gule kullanin cnm ikinizde.
memnun kalirsaniz bana da bildirin nolur, o cesit dogal urunler arayisindayim biliyosun;
birdahaki ay sonu indiriminde de ben alirim
cnm aksam esim mesaideydi, ben de anneme gittim, kurabiye yalan oldu
zaten asiri bi halsizlik de var ben de dunden beri, hasta olucam gibi :2:
h.sonu yaparim artik, zaten pazar kar yagacakmis, evde oturur sicak sicak kurabiye pisirir yeriz artik
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
kar mı yağcakmış ay yandık:S ben de artık kendi kendime arabayla çıkarım gezerim diyordum haftasonu kar olursa gezemem herhalde
bugün 2 saatlik trafik içinde özel ders alıcam artık çıkmak istiyorum trafiğe ya offf
usta bir sürücü olarak ne tavsiye edersin bana :)
benim dünkü menüm:
sabah--> 1 dilim kepek ekmegi uzerine kk peynir + 1 dilim kepek ekmegi uzerine bal
ara --> kivi+yarim hurma
öglen --> 1 tabakta biraz makarna+biraz brokoli+4 adet minik köfte
ara --> mandalina
aksam --> 2 dilik kepek ekmegi + 5 minik köfte +3 kasik yogurt
vee itiraf ediyorum 2 adet kurabiye :))
dayanamadim ben de pisirdim...
ama benim ki sonradan coook sertlestisertlesmemesi icin ne yapmak lazim???
cok mu pisirdin acaba??ya da firinin isisi mi iyi degildi??
cok ya da az pisirmekten kasit??
yani kitkit olana kadar degil ama rengi beyazdan beje dönmüstü...
firin isisi kacti? bazen bu problem firindan kaynaklaniyor... her firin in huyu suyu ayri, ona gore isiyi degistirmek gerek bazen... lachesis in kide sert mi olmustu acaba?? ben mi yanlis hatirliyorum...
bende dunku menumu yazayim
Sabah: ceyrek muz
Ara:1 salatalik
Ogle:5 kofte 2 kasik patates puresi, 1 porsiyon coban salata
Ara: tavuk gogsu, cappucino
Ara: 1 avuc badem
Aksam: mercimek corbasi, 2 kasik ispanak yemegi ve 2 kasik yogurt
Ara: ceyrek muz bir mandalina
tavuk gögsü ve cappucino ayni anda olmamis ama :) pekiyi hak eder sebze yemekleri :))
cizelgemi tekrar yeniden yaptim,ve aygirl in yardimiylada sorunu hallettik,gördünmü simdi indeximi,eyvahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:83:
bende dunku menumu yazayim
Sabah: ceyrek muz
Ara:1 salatalik
Ogle:5 kofte 2 kasik patates puresi, 1 porsiyon coban salata
Ara: tavuk gogsu, cappucino
Ara: 1 avuc badem
Aksam: mercimek corbasi, 2 kasik ispanak yemegi ve 2 kasik yogurt
Ara: ceyrek muz bir mandalina
yazmaya yüzüm yokama genede suçumu itiraf edeyim yzayım menümü
sabah
az kaşarlı tam buğday ekmeğinden tost domates salatalık bir bardakta ballı limonlu az sıca su
ara
1 elma
ara
125 gr light yoğurt
öğle
1 kase domates çorbası
5 adet yapralsarması
çok az haşlanmış brokoli
1 bardak ayran
ara
1 mandalina
akşam
4 tavuk kanat az yağda pişmiş derisini yemedim
3 kaşık yoğurt
4-5 kaşık ta pirinç pilavı
ne olduysa bundan sonra oldu zaten meşhur kurabiyeden bende yaptım eksik kalırmıyım :))))
2 tane kurabiye yedim
1,5 ıspanaklı gül börek yedim
büyük bir dilim balkağı pastasından yedim
meyve olarakta bunlar az gelmiş gibi 1 mandalina yarım elma yarım portakal
spor olarakta 70 dk yürüdüm......
öfff ya ne çok şey yemişim bugün inş dengelicem......
ama cappucino sekersiz ve kremasizdi ki.....ya dun kizlarla bulustuk ya disaridaydik mecburen kacamak yaptim yani...bugun super bir menu yapacagim ama regli de oldum canim tatli istiyor :S puuuuuffff
canimm,
hadi bakalim surus derslerin hayirli olsun oncelikle..
kendi tecrubelerimden hareketle, kendi ilk zamanlarimi dusunerek sana sunlari tavsiye edebilirim canim;
oncelikle biraz arabaya alisana kadar (kopruyu gecene kadar misali ) azarlamalara falan (varsa tabi) katlanip 2-3 kere bilen biriyle tarfige cik; ama sonrasinda mutlaka yalniz cik; o zaman hem kendine guvenin gelir, hem sana yaninda yapman gerekenleri soyleyecek bir olmadigi icin daha dikkatli ve olaya hakim olursun
trafigin olmadigi saatlerde (mesela pazar sabah erken ) al arabayi cik tek basina sehir icinde gezin; dar yollara, yokuslara, donuslere iyice bir alis;
bunlara alisinca da trafik saatlerinde cikarsin
ben once mahallede turlayarak basladim; bos bos dondum durdum sokaklarda,
sonra sahil yolunu arsinladim yalniz basima; ve her hafta gittigim mesafeyi uzattim,
en son e-5'e cikmistim
ama hep yalniz
ilk zamanlar gidecegim yerin epey uzaginda da olsa kendii zorlamaz genis yerlere parkeder sonra yururdum, sen de oyle yaparsin; sora zaten igne deligine parkeder hale geleceksin
en onemli puf nokta bol pratik cnm,
araba kullanmak icin hicbir firsati kacirmaman lazim, esinle birlkte gittginiz yerlerde hep sen kullan
ben babamlarla hic hoslanmadigim akraba ziyaretlerine bile giderdim ilk zamanlar sirf araba kullanmak icin)
simdi de biktim gerci araba kullanmaktan o ayri,
bir de benim esim fazla sevmez araba kullanmayi heryere giderken ben kullanirim...
hadi bakalim cnm kolay gelsin sana, basarilarr (eminim basarirsin ) acele etme, kendine 2-3 ay ver; kimse 3-5 gunde sofor olamazz
firin isisi kacti? bazen bu problem firindan kaynaklaniyor... her firin in huyu suyu ayri, ona gore isiyi degistirmek gerek bazen... lachesis in kide sert mi olmustu acaba?? ben mi yanlis hatirliyorum...
önceden isitilmis 175-180 derece arasi firinda pisirdim... elma rendesi de az olmus olabilir..
cunku 1 elmam vardi. zaten herseyi yarim ölcü yaptim ama....
bir de cikarttiktan sonra acikta kaldilar, acaba bir kaba koysaydim agzi kapali, kapta nem olussaydi daha mi iyi olurdu...
önceden isitilmis 175-180 derece arasi firinda pisirdim... elma rendesi de az olmus olabilir..
cunku 1 elmam vardi. zaten herseyi yarim ölcü yaptim ama....
bir de cikarttiktan sonra acikta kaldilar, acaba bir kaba koysaydim agzi kapali, kapta nem olussaydi daha mi iyi olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?