ama iste siz de kilo almis gibi durmuyorsunuz ki....anchusa bence sen hic kilo akmis gibi durmuyordun tatlim
lachesis de ayni seiklde.
çok sağol canım. ben de işte bugün 2 ders trafiğe çıkıcam kursun hocasıyla. normalde sürüyorum da trafiğe özel sürücü aracıyla çıkıp ilk çıktığımda rahat olayım dedim. e-5 de falan sürücez çünkü.
haftasonu eşimle sürerim sonra da kendim yalnız takılırım. bence de yalnız olmak çok daha iyi.
yalnız acaip uykum varya gözlerim kapanıyor, erken kalktım yolda uyurum bu gidişle kahve pişireyim bari kendime.
benimkisi gayet iyi oldu. dışı sert ısırınca yumuşak,. tam acıbadem kurabişi gibi
elma az olmuş ondandır canım
benimkilerde kuru olmuş. send yayvanmı yaptın. ben top top yapmamıştım yassıydı benimkiler bide ağzı açık tutmuştum biraz için çeksn diye.....
ama gene çok güzel tadıbisküvi gbi olmuş kıtır kıtır...:)))))
aaaa sen de mi denedin? top tyop koyuncada yayiliyor bu kurabiye..icini de hic bir zaman tam cekmiyor ici yumusak kaliyor biraz.
lachesis, pepper regli oldum ben bugun....:) neyse valla sevindim aslinda...
anchusa bence sen hic kilo akmis gibi durmuyordun tatlim
lachesis de ayni seiklde.
yasasin oldu,ay cok sagol,,
elma miktari 2 bardak elma miydi yoksa 2 adet elma mi? bir de elmalari hangi rende ile rendelicez kucuk taraf mi buyuk taraf mi?
Tesekkür ederim tatlim senin cayindan yudumluyorum su angunaydin kizlarrrrr
aygirl sen nasilsin cnm?
m
kızlar keşke gelebilseydim ben de dünkü buluşmaya...
ben aynı kiloadayım sanırım geçen buluşmadan beri. ama pörsüdüm:84:
bu arada kaç gündür şu kurabiye yazışmaları aklımın başımdan alıyo. en kısa zamanda ben de denicem
siteye bisey oldu,
son sayfaya gidemiyorumm
gzmnc biliyo musun yurtdisinda yasayan insanlar farkli oluyor; bir adres tarif ederken , bir yemek tarifi verirken yada herhangi baska bir konuda tum ayrintilari istiyorlar
biz turklerse daha ustunkoru dusunuruz cogunlukla;
sende de o y.disinda yasayanlarin bu ozelliklerini goruyorum, bana bir arkadasimi hatirlatiyosun cok hosuma gidiyorr
mesela pogaca alirdi nersen aldim derdim; bilmemne caddesindeki cumhuriyet firinindan derdi, isim verirdi, ben olsam kosedeki firindan derim;
ya da mavi boncuk market derdi mesela herseyin ismi ayrintisi vardi
sen de oylesin
"rendenin ince tarafimi kalin tarafimi "diye sormussun ya hosuma gitti yazmak istedim
Tesekkür ederim tatlim senin cayindan yudumluyorum su anIsler yogun ama kendimce bir siralama yaptim ve nette bir adres ararken buraya gelmeden duramadim :)
Sen nasilsin ?
ooo afiyet olsun :))
bu soguklarda cay en ideali :)) ben de iceyim bari bir fincan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?