mide sorunum vardi ya, kahveyi az tüketmek istiyorum. simdi yine iciyorum kahvaltimin yaninda
selamlar bayanlar:79::80:
neti bağlattık sonunda artık sürekli sayfada olabilicem..
nasılsınız? değişen şeyler varmı?
evet burasi bagimlilik yapiyor :))
aslinda kahveyi cok coook daha az tüketip bitki caylarini arttirsan cok daha güzel olur....
aslinda kahveyi cok coook daha az tüketip bitki caylarini arttirsan cok daha güzel olur....
evet canım..giremediğim zamanlarda aklım hep burdaydı neler oluyo diye amaçok kısa süreli girdiğim için bikaç sayfa okuyabilip çıkıyodum..
rosemann da ya da dm de cin yagi satiliyor almanyada.. onu al.... ic sur kokla..... her derde deva....ya benim de dün gece bogazim cook kötüydü... simdi de burnum akip duruyor.. insallah hasta olmam...
grip asisi da oldum ama bakalim...
ben bazen günde 6 kez falan kahve iciyorum. mide rahatsizligi olunca kestim tabi, iki gündür bitki caylari iciyorum eminim iyi gelecektir. biraz bal da kattim aksam, iyi gelir diye.
ofise yine bi cay makinasi alsammi diye düsünüyorum.kücükleri varmi ki onlarin ?
rosemann da ya da dm de cin yagi satiliyor almanyada.. onu al.... ic sur kokla..... her derde deva....
hosgeldin kuzu. hersey ayni bizde...sen nasilsin?
kucukleri yok maalesef. bende illaki demleme seviyorum cayi..ben bazen günde 6 kez falan kahve iciyorum. mide rahatsizligi olunca kestim tabi, iki gündür bitki caylari iciyorum eminim iyi gelecektir. biraz bal da kattim aksam, iyi gelir diye.
ofise yine bi cay makinasi alsammi diye düsünüyorum.kücükleri varmi ki onlarin ?
ben cay tam demlenince seviyorum yaaa.. obur turlu ne aromasini aliyorum ne kokusunu dogru duzgun...ben ne cay ne de kahve sevmedigim icin, siz buraya yazdikca aklima geliyor bir fincan yesil cay iciyorum.. yani haftada 1-2 fincan cay ya icerim ya icmem.. kahce neredeyse hiiiicccc icmem... pazartesi persembeleri kursta aklima eserse sicak cik. iciyorum o da minik bardakla...
cayi da isitici da isitip, sallama cay yapiyorum.. burada bir caykolik ark. minik suzgeci var, sürahiye kaynar suyla onu koyup 5 dak bekleyip demlendiriyor...
o da guzel oluyor....
lavanta yagini da rossman ya da dm de bulabilirsin.... bunlarda satiliyor o tarz bitkisel urunler ya da caylar.. ya da vitaminler.hmmm dm'e bakayim bugün cin yagi icin...
aslinda bir de lavanta yagi istiyorum... lavanta kokusunu severim...
burada nerde bulabilirim (aygirl sana da bu soru :)) )
burda böyle bizdeki gibi aktar tarzi yerler var mi??
uzulme bu ara herkes kilo aldi. haftaya hep beraber spora baslayacagiz yine.. suleye soz verdik.hoşbuldum anchusa.. ben sonunda tamaen yerleştim evime yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum..
bu arada maalesef kilo aldım
pazartesi başladım tekrar.. umarım veririm..
ben ne cay ne de kahve sevmedigim icin, siz buraya yazdikca aklima geliyor bir fincan yesil cay iciyorum.. yani haftada 1-2 fincan cay ya icerim ya icmem.. kahce neredeyse hiiiicccc icmem... pazartesi persembeleri kursta aklima eserse sicak cik. iciyorum o da minik bardakla...
cayi da isitici da isitip, sallama cay yapiyorum.. burada bir caykolik ark. minik suzgeci var, sürahiye kaynar suyla onu koyup 5 dak bekleyip demlendiriyor...
o da guzel oluyor....
hmmm dm'e bakayim bugün cin yagi icin...
aslinda bir de lavanta yagi istiyorum... lavanta kokusunu severim...
burada nerde bulabilirim (aygirl sana da bu soru :)) )
burda böyle bizdeki gibi aktar tarzi yerler var mi??
kucukleri yok maalesef. bende illaki demleme seviyorum cayi..
sanki bi kere gördüm gibi ama nerde onu bilsem.. aramak istiyorum cünkü türk cayi baska ya
uzulme bu ara herkes kilo aldi. haftaya hep beraber spora baslayacagiz yine.. suleye soz verdik.
pazartesiden beri sabah kalkar kalkmaz 1 saat tempolu yürüyorum.. ama henüz veremedim hiç ilave sporda yapmam lazım sanırım.. bende sizimnle birlikte pazartesi başlayayım..
koç kim buarada?
sen almanyanin neresindesin?? turk marketlerinde var caydanlik yaa. ben arkadasima almistim berlinden...sanki bi kere gördüm gibi ama nerde onu bilsem.. aramak istiyorum cünkü türk cayi baska ya
bu haftanin yemek kontrol kocu benim... haftaya da olabilirim :)) pek bi eglenceli :)
sporlari suleulku ye bildiriyoruz ama 1 haftalik tatilimiz var.. kilo bildirimleri de Anchusa ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?