50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya benim de dün gece bogazim cook kötüydü... simdi de burnum akip duruyor.. insallah hasta olmam...

grip asisi da oldum ama bakalim...

aslinda kahveyi cok coook daha az tüketip bitki caylarini arttirsan cok daha güzel olur....

ben bazen günde 6 kez falan kahve iciyorum. mide rahatsizligi olunca kestim tabi, iki gündür bitki caylari iciyorum eminim iyi gelecektir. biraz bal da kattim aksam, iyi gelir diye.
ofise yine bi cay makinasi alsammi diye düsünüyorum.kücükleri varmi ki onlarin ?

ben ne cay ne de kahve sevmedigim icin, siz buraya yazdikca aklima geliyor bir fincan yesil cay iciyorum.. yani haftada 1-2 fincan cay ya icerim ya icmem.. kahce neredeyse hiiiicccc icmem... pazartesi persembeleri kursta aklima eserse sicak cik. iciyorum o da minik bardakla...

cayi da isitici da isitip, sallama cay yapiyorum.. burada bir caykolik ark. minik suzgeci var, sürahiye kaynar suyla onu koyup 5 dak bekleyip demlendiriyor...

o da guzel oluyor....

rosemann da ya da dm de cin yagi satiliyor almanyada.. onu al.... ic sur kokla..... her derde deva....

hmmm dm'e bakayim bugün cin yagi icin...

aslinda bir de lavanta yagi istiyorum... lavanta kokusunu severim...
burada nerde bulabilirim (aygirl sana da bu soru :)) )

burda böyle bizdeki gibi aktar tarzi yerler var mi??

kucukleri yok maalesef. bende illaki demleme seviyorum cayi..
ben cay tam demlenince seviyorum yaaa.. obur turlu ne aromasini aliyorum ne kokusunu dogru duzgun...

lavanta yagini da rossman ya da dm de bulabilirsin.... bunlarda satiliyor o tarz bitkisel urunler ya da caylar.. ya da vitaminler.
hoşbuldum anchusa.. ben sonunda tamaen yerleştim evime yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum..

bu arada maalesef kilo aldım

pazartesi başladım tekrar.. umarım veririm..
uzulme bu ara herkes kilo aldi. haftaya hep beraber spora baslayacagiz yine.. suleye soz verdik.

Son düzenleme:

yesil cayi bende yararli diye icerim yoksa icesim geldiginden degil siyah cayi ben posetten icemiyorum igreniyorum hatta. ama demlenirse severim..

lavanta yagi direkt varmi bilmiyorum ama weleda´nin ürünleri arasinda olabilir, dm, rossmann gibi yerlerde.

aktar tarzinda bisey yok malesef. Reformhaus var, oralarda da secenek kisitli. Ama mesela badem yagini ben eczaneden temin ediyorum. bazi seyleri bulabiliyoruz. ben bi ara cam terebentin´i aradim benzeri cok sey buldum ama onu bulamadim. umarim Türkiyede aktarlar teknoloji dünyasinda kaybolmazlar.

sanki bi kere gördüm gibi ama nerde onu bilsem.. aramak istiyorum cünkü türk cayi baska ya

bizim burada türk magaza var, orada gördüm sanirim.. sen de bir arastirsan türk magazalari...

ya da al kücük bi caydanlik bi de kücük tüp :)) piknik örtüsü falan

elektrikli ocak da olabilir :)

canim bir de almnca topik ine bakabilir misin bisi sorcm

uzulme bu ara herkes kilo aldi. haftaya hep beraber spora baslayacagiz yine.. suleye soz verdik.

pazartesiden beri sabah kalkar kalkmaz 1 saat tempolu yürüyorum.. ama henüz veremedim hiç ilave sporda yapmam lazım sanırım.. bende sizimnle birlikte pazartesi başlayayım..

koç kim buarada?

pazartesiden beri sabah kalkar kalkmaz 1 saat tempolu yürüyorum.. ama henüz veremedim hiç ilave sporda yapmam lazım sanırım.. bende sizimnle birlikte pazartesi başlayayım..

koç kim buarada?

bu haftanin yemek kontrol kocu benim... haftaya da olabilirim :)) pek bi eglenceli :)

sporlari suleulku ye bildiriyoruz ama 1 haftalik tatilimiz var.. kilo bildirimleri de Anchusa ya...

sanki bi kere gördüm gibi ama nerde onu bilsem.. aramak istiyorum cünkü türk cayi baska ya
sen almanyanin neresindesin?? turk marketlerinde var caydanlik yaa. ben arkadasima almistim berlinden...

bu haftanin yemek kontrol kocu benim... haftaya da olabilirim :)) pek bi eglenceli :)

sporlari suleulku ye bildiriyoruz ama 1 haftalik tatilimiz var.. kilo bildirimleri de Anchusa ya...

kocumuz bomba gibi bu hafta...

bugunku menum

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
yarim domates
1 tutam maydonoz

limonlu yesil cay

ara
1 bardak light sut

ogle
2 kasik pilav
2 kasik kremali tavuk yemegi
1 bardak ayran

ara
1 kk tulum peyniri ile 1 dilim kepek ekmegim var (acikirsam yicem)

aksam
kuru fasulye+yogurt yemeyi dusunuyorum

bu aksam pilates de yapmam lazim
pzt-cars-cumalari yapiyorum normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…