50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elektrikli ocgi ben de düsündüm hem ögle tatilinde yumurta falan yaparim diye düsünüyordum ama benim bunu koyacak yerim yok. benim mutfagim dolabin icinde, ufak bir buzdolabi minicik bir tezgah var ve lavobosu, tezgaha kahve makinasi ve caydanlik anca sigar, o da küück olursa. ama piknik tüpüyle düsündüm de cikisimi verirlerdi heralde

tamam canim bakarim

olmadi turkiyeden getirirsin... gelebiliyor musun turkiyeye??koken neresi turkiye de??

aaaa sen de mi denedin? top tyop koyuncada yayiliyor bu kurabiye..icini de hic bir zaman tam cekmiyor ici yumusak kaliyor biraz.

işte ben top top koymadım elimle yassılttım bide. oda iyice yayldı ince oldu biraz ama tadı güzel.... bidahakine buna dikkat edecem

ya benim de dün gece bogazim cook kötüydü... simdi de burnum akip duruyor.. insallah hasta olmam...

grip asisi da oldum ama bakalim...

koçum geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın :)

Ya şey diycem hani ben dün akşam ıspanak yiycektim yaa..hani o yüzden yıldızlı pekiyi vermiştin...şey hımmm şeyyy...:26: kocam ayarttı, kırk saat uğraşma gel hazır bişiler alıp yiyelim dedi, ben de pek bi yorgundum iş çıkışı şeytana yani kocama uydum gittik realden kızarmış tavuk aldık (şu çevirmelilerden) ıspanak yerine onu yedim ama valla sadece beyaz etini yedim derisini yemedim halbuki kıpkırmızı tam ağzıma layıktı,tabi o arada ekmek de sıcacık yeni çıkmıştı Allah seni inandırsın pek bi çıtırdı azcık yani üç dilimcik de beyaz ekmek yedim:83:neyse daha fazla ıkınıp sıkılmayayım yıldızlı pekiyimi iade ediyorum ama bu gün valla yapıcam o ıspanağı..

* li pekiyi yi hakeder bu menü :)) plates de yaparsaniz ohoooo P

siz **'li pekiyiyi kaparsin

kendiniizi tutup derisini yememissiniz üstelik o en yagli kismi esinize yedirtip onu sismanlatip bayanlarin dikkatlerinden uzaklastirmissiniz :)) almiyorum * zinizi

aferinlik kocunuz suan cozutmaya gidiyor :)) vejetaryan pizzam beni bekler ama en en kücük boy :)) aksama da sadece salata yiyip yürüyüs yapcam :)

butun suc kizarmis tavukta, yeni ekmek cikaran firinda ve esinde .. sen icini ferah tut....kandirilmissin...

ben de menumu yazayim:
Kahvalti: 1 kk beyaz peynir
yarim domates
1 salata
2 yesil zeytin , 1 siyah zeytin
1 dilim ekmek (tahilli)
filtre kahve

Ara: Yarim bardak light sut

Ogle:bir kase mercimek corbasi 1 dilim ekmek, iki kasik yogurt

Ara:ceyrek muz, bir mandalina

Aksam: soya soslu mantarli tavuk sote (az yagli)
yanina da yogurt ve sandal sefasi (sifir yagli, beyaz peynirli)

Ara:bir cesit meyve

kuzucuklar naparsınıııız bakayım...nasıl gidiyo..bende herşey yolunda çok şükür...ama biliyonuz mu daha şimdiden göbişim çıktı valla...yarım top gibi :18:ilerleyn zamalarda bende top gibi olacam sanırsam...kilomda bi değişiklik yok ama göbek gösterdi kendini...

amann canım herşey yolunda olsun gerisi öneli değil...... ailende nasıl hamilelikler teyze anne hala onlar çok kilo almışlarmı genetik olduğu için bu tür şeyler çekermiş derler....

yoksa seninde sivri göbeğin mi vardı hani şu yumurta gibi duruna zayıflasanda bir türlü gitmeyen....

bende bu günkü menümü yazayım

sabah

2 bardak ılık ballı limonlu su
1 saat sonra 2 ıspanaklı gül böreği domates salatalık yeşillik ve bir kutu süt

ara
1 elma

öğle
100-150gr kadar barbunya pilaki
125 gr light yoğurt
domates salatalık ve bolca yeşillik

ara
ya 2 küçük yer elması yada 1 elma yicem

akşam
çorba + balık + salata düşünüyorum

spor yapamam nöbetçi olunca çok yoruluyorum. 2 bina arasında 10.000 adımı tamamlıcam

cok sirin :))

*'li pekiyi bu menüye de :))

ama pilakinin dibindeki yagi cok cataliniza almayin.. bir dee birsey daha önerecektim unuttum :))

hatirladim tuzu mümkün oldugunca az olsun :)))

Son düzenleme:
*'li pekiyi bu menüye de :))

ama pilakinin dibindeki yagi cok cataliniza almayin.. bir dee birsey daha önerecektim unuttum :))

hatirladim tuzu mümkün oldugunca az olsun :)))

pilakiyi hazır aldım :))) BİMden tasiyederim herkese hem fiyat hem kalite çok güzel evde okula gitirecek bir şey bulamadım onu aldım bende

paketi açtığımda yağını süzdürdüm zaten ama tuzu standarttı ona müdahale edemedim...

hmm tamam :)) o zaman aksama az tuz tüketin...

cünkü bir insanin ihtiyaci olan tuzu bir-iki dilim yedigi beyaz ekmekten bile alabilir.. geriye kalani zararli....

oranje biz iyiyiz. bosver gobegi.. dogumdan sonra dusunursun onemli olan senin ve bebegin iyi beslenmesi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…