bu haftanin yemek kontrol kocu benim... haftaya da olabilirim :)) pek bi eglenceli :)
sporlari suleulku ye bildiriyoruz ama 1 haftalik tatilimiz var.. kilo bildirimleri de Anchusa ya...
sen almanyanin neresindesin?? turk marketlerinde var caydanlik yaa. ben arkadasima almistim berlinden...
kocumuz bomba gibi bu hafta...
bizim burada türk magaza var, orada gördüm sanirim.. sen de bir arastirsan türk magazalari...
ya da al kücük bi caydanlik bi de kücük tüp :)) piknik örtüsü falan
elektrikli ocak da olabilir :)
canim bir de almnca topik ine bakabilir misin bisi sorcm
elektrikli ocgi ben de düsündüm hem ögle tatilinde yumurta falan yaparim diye düsünüyordum ama benim bunu koyacak yerim yok. benim mutfagim dolabin icinde, ufak bir buzdolabi minicik bir tezgah var ve lavobosu, tezgaha kahve makinasi ve caydanlik anca sigar, o da küück olursa. ama piknik tüpüyle düsündüm de cikisimi verirlerdi heralde
tamam canim bakarim
aaaa sen de mi denedin? top tyop koyuncada yayiliyor bu kurabiye..icini de hic bir zaman tam cekmiyor ici yumusak kaliyor biraz.
ya benim de dün gece bogazim cook kötüydü... simdi de burnum akip duruyor.. insallah hasta olmam...
grip asisi da oldum ama bakalim...
bugunku menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
yarim domates
1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay
ara
1 bardak light sut
ogle
2 kasik pilav
2 kasik kremali tavuk yemegi
1 bardak ayran
ara
1 kk tulum peyniri ile 1 dilim kepek ekmegim var (acikirsam yicem)
aksam
kuru fasulye+yogurt yemeyi dusunuyorum
bu aksam pilates de yapmam lazim
pzt-cars-cumalari yapiyorum normalde
koçum geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın :)
Ya şey diycem hani ben dün akşam ıspanak yiycektim yaa..hani o yüzden yıldızlı pekiyi vermiştin...şey hımmm şeyyy...:26: kocam ayarttı, kırk saat uğraşma gel hazır bişiler alıp yiyelim dedi, ben de pek bi yorgundum iş çıkışı şeytana yani kocama uydum gittik realden kızarmış tavuk aldık (şu çevirmelilerden) ıspanak yerine onu yedim ama valla sadece beyaz etini yedim derisini yemedim halbuki kıpkırmızı tam ağzıma layıktı,tabi o arada ekmek de sıcacık yeni çıkmıştı Allah seni inandırsın pek bi çıtırdı azcık yani üç dilimcik de beyaz ekmek yedim:83:neyse daha fazla ıkınıp sıkılmayayım yıldızlı pekiyimi iade ediyorum ama bu gün valla yapıcam o ıspanağı..
koçum geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın :)
Ya şey diycem hani ben dün akşam ıspanak yiycektim yaa..hani o yüzden yıldızlı pekiyi vermiştin...şey hımmm şeyyy...:26: kocam ayarttı, kırk saat uğraşma gel hazır bişiler alıp yiyelim dedi, ben de pek bi yorgundum iş çıkışı şeytana yani kocama uydum gittik realden kızarmış tavuk aldık (şu çevirmelilerden) ıspanak yerine onu yedim ama valla sadece beyaz etini yedim derisini yemedim halbuki kıpkırmızı tam ağzıma layıktı,tabi o arada ekmek de sıcacık yeni çıkmıştı Allah seni inandırsın pek bi çıtırdı azcık yani üç dilimcik de beyaz ekmek yedim:83:neyse daha fazla ıkınıp sıkılmayayım yıldızlı pekiyimi iade ediyorum ama bu gün valla yapıcam o ıspanağı..
* li pekiyi yi hakeder bu menü :)) plates de yaparsaniz ohooooP
siz **'li pekiyiyi kaparsin
kuzucuklar naparsınıııız bakayım...nasıl gidiyo..bende herşey yolunda çok şükür...ama biliyonuz mu daha şimdiden göbişim çıktı valla...yarım top gibi :18:ilerleyn zamalarda bende top gibi olacam sanırsam...kilomda bi değişiklik yok ama göbek gösterdi kendini...
kuzucuklar naparsınıııız bakayım...nasıl gidiyo..bende herşey yolunda çok şükür...ama biliyonuz mu daha şimdiden göbişim çıktı valla...yarım top gibi :18:ilerleyn zamalarda bende top gibi olacam sanırsam...kilomda bi değişiklik yok ama göbek gösterdi kendini...
bende bu günkü menümü yazayım
sabah
2 bardak ılık ballı limonlu su
1 saat sonra 2 ıspanaklı gül böreği domates salatalık yeşillik ve bir kutu süt
ara
1 elma
öğle
100-150gr kadar barbunya pilaki
125 gr light yoğurt
domates salatalık ve bolca yeşillik
ara
ya 2 küçük yer elması yada 1 elma yicem
akşam
çorba + balık + salata düşünüyorum
spor yapamam nöbetçi olunca çok yoruluyorum. 2 bina arasında 10.000 adımı tamamlıcam
*'li pekiyi bu menüye de :))
ama pilakinin dibindeki yagi cok cataliniza almayin.. bir dee birsey daha önerecektim unuttum :))
hatirladimtuzu mümkün oldugunca az olsun :)))
pilakiyi hazır aldım :))) BİMden tasiyederim herkese hem fiyat hem kalite çok güzel evde okula gitirecek bir şey bulamadım onu aldım bende
paketi açtığımda yağını süzdürdüm zaten ama tuzu standarttı ona müdahale edemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?