50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocum birsey sorcammm
regli olanlarin tatli yeme hakki varmi????
yokyok vazgectim. daha dn tavuk gogsu yemistim zatennn.....ama bitter cikolata yesem mi yemesem mi karar veremiyorummm

Son düzenleme:
kocum birsey sorcammm
regli olanlarin tatli yeme hakki varmi????
yokyok vazgectim. daha dn tavuk gogsu yemistim zatennn.....ama bitter cikolata yesem mi yemesem mi karar veremiyorummm

ehem öhömmm simdiiii

1) gaddar bir koc olsam 'kat-i-yen yok' derim
2) ama kesinlikle degilim bu yüzden 'asiriya kacmadan' var derim
3) e haftaya benim de reglimin olacagini düsünürsem 'neden olmasin' derim :))

siz secin

koç degilim ama bence var:87:

bence de :))

ay bayıldım bu cevaba. çok güzel empati kurmuşsun koç

koc onumuzdeki hafta icin yatirim yapmis gibime geldi....

ay bayıldım bu cevaba. çok güzel empati kurmuşsun koç

interaktif ders yapmaya calisiyorum :) sizleri de dahil ediyorum secimlerinize saygi duyuyorum :)))

ve evet haftaya yatirim yapiyorum

ay valla ben de bayldim su hazir cevap kocun yanitlarinaa;

iyice dillendiii
pek seker oldu

kizlar kotu haberim var,

bizim sirkett internet kisitlamalari artirilacak sanirim.
bikac aya kadar yeni duzenlemeler yapilacak bununla ilgili;

sirket bilgisayarindan ozel mail gonderme, int.bankaciligi kullanma, cesitli siteleri ziyaret etme vss hepsi isten atilma nedeni olabilecek. cunku bununla ilgili bir yasa cikti ve isveren isterse bu gerekcelerle is sozlesmesini tk tarafli feshedebiliyor belki okumussunuzdur; simdi sirketlerde buna islerlik kazandirma gayretindeler

eger bu uygulamalr hayata gecerse siteye giremem gunduzleri canlarim

aman aman bu ne yaa nazi kampı gibi.....ama bence o facebook yada twitter gibi sitelerdir kastedilen... ama genede kötü bir durum desene

aaaaaaaa
insallah etkilemez bu siteyi peppermint....
uzuldum valla...

yaaa cok kötü olmus... hmm cözüm yollari arayabiliriz :)

1) IT servisindeki arkadaslari kafaya alma :)) yaptiginiz ama yemenizin koc tarafindan hos karsilanmayacak hertürlü pasta ve börekleri bu is icin seferber edebilirsiniz

2) kazen bey ile temasa gecililebilir.. burasi da oldukca faydali bir forum

3) sirket ip ve dns islemlerini nasil yapiyor acaba, ag kontrol sistemleri ile ilgili bilginiz var mi? belki kontroller arada bir gecmis sayfalara bakilarak yapiliyordur, bunu da sürekli cookie temizleme ile cözebiliriz.. amaaa erisim engellenirse pek de birsey yapamayiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…