50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocum bu arada ben hala tatli yemedim, benimle hala gurur duyabilirsin ama ilerleyen saatler icin soz veremiyorum...
kahvelerin yanina verilen minicik segafredo biskuvinin yarisini yedim o kadar.. o da sayilmaz di mi???

özledik seni ayy göbüshü de cikmis negüzel

ayyy olmadi dayanamadim bir minik balisto ve biraz fistik yedimmmmmm....uzgunum arami meyveyle yapamadigim icin....

Son düzenleme:
aman aman bu ne yaa nazi kampı gibi.....ama bence o facebook yada twitter gibi sitelerdir kastedilen... ama genede kötü bir durum desene

yaa cnm o siteler zaten yasak

ben zaten bu forumu hala nasil yasaklamadilar ona sasip duruyorum ne zamandir,

normalde bugun bi siteye girersin, yarin bakarsin o siteyi bilgi islem kapatmis

video iceren siteler
is arama, kariyer siteleri
mesajlasma siteleri vs hepsi yasak zaten

aaaaaaaa
insallah etkilemez bu siteyi peppermint....
uzuldum valla...

yasaklarsa da muhim degil
getiirim kendi netbookumu, alirim bi wınn; ogle arasinda girer yazarim size, bir de aksamlari servisteyken baglanirim

sagol cnm cozum onerilerin icin;

evet cnm girdigimiz sayfalari kontrol ediyorlar, kendince de sakincali gorduklerini kapatiyor IT departmani

benim cozumum hic ugrasmamak, kendi bilg.imi getirmek seklinde olur cnm,
ogle tatilinde girerim

ayyy olmadi dayanamadim bir minik balisto ve biraz fistik yedimmmmmm....

afiyet olsun...

cözümler tükenmez.....

selam kızlar...nasılsınız? benim dağ gibi ütüm var.akşama dizi eşliğinde yaparım diyorum.

yarına temizliğe kadın gelecek.bu hafta kadın gelecek diye hiç temizlik yapmadım.ilk defa da alıyorum bu kadını ve ben kadından utanıyorum ne bu pislik diyecek diye :26:

bugünkü menümü yazayım.

sabah: her zamanki yağsız tostum

ara: 2 mandalina

öğle: 1 kase mercimek çorbası, salata, 1 dilim ekmek

ara: ayran

akşam: yayla çorbası, salata, 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum

ara: meyve yerim.

Merhabalar,
Siteye bugün kayıt oldum henüz çok yeniyim=)
son 1 senedir kilolarıma kafayı acayip taktığım için bu forum dikkatımı çekti hemen bişiler yazıyım dedim=)
rejime başladığımda 60kgdım. boyumda 1,62 fln şu anda 51,7 kgım. hedefim 50 ama şu son kilolar yapıştı resmen üstüme bide eskisi kadar da hırslı değilim artık kilo konusundan bırakın vermeyi almaktan bile korkar oldum belki sizinle beraber şu son 2 kiloyuda verebilirim =)
bu arada şu cetvellei nasıl yapıosunuzhepsi çok hoş duruo bende istıorum=) yardımcı olursanız sevinirim...

öglen bir dilim yumurtali kizartilmis ekmek ile bir kup corba ictim. ama dayanamadim simdi 2 tane minik noel baba yedim

ben de oyleyim, kadindan bir gun once yarim temizlik yapiyorum ona ayip olmasin diye. o da anchusa hanim siz cok temizsiniz diyor.bir bilse o gelmaden bir gun once yaptigimi.

size de *'li pekiyi :)) menünüze haslanmis sebze de katabilirseniz *'nizi 2 yaparim :))

hosgeldin... yukarida aciklama var oradan takip edebilirsin...

burada günlük menünü yazmalisin, gönüllü koc onu degerlendiriyor. cumalari kilo bildirimi yapiyorsun Anchusa'ya. ve bir de spor yapiyorsan-ki yapmak gerekir- onuu bildiriyorsun...

kolay gelsin :))

aygirl haftaya seni koc yapalim ne dersin??? belki su kizartmalari noel babalari yemezsin koc olunca...

Son düzenleme:
ben de oyleyim, kadindan bir gun once yarim temizlik yapiyorum ona ayip olmasin diye. o da anchusa hanim siz cok temizsiniz diyor.bir bilse o gelmaden bir gun once yaptigimi.

valla sadece toz aldım içim rahat etmedi .bir de benim evim çok toz oluyor.camları falan çok açıyorum.
size de *'li pekiyi :)) menünüze haslanmis sebze de katabilirseniz *'nizi 2 yaparim :))

teşekkür ederim pekiyi için. haşlanmış sebze değil de zeytinyağlı fasulye yaptım 2 kaşık belki ondan yerim.olur mu?

bir de 2 gündür çok iradeliyim. dün eşime tatlı ve lahmacun aldım.kendim yemedim.bugün öğrencim vardı .kek ikram ettim yemedim.bugün akşam için de tatlı aldım ve yemeyeceğim.umarım buirademi kaybettmemm.

ooo bu iradeye hocacigim bissürü yildizli pekiyi verilir degil mi???

umarim her zaman bu sekilde ilerlersiniz.. ama arada da ödüller olsun :) nefsinize cok da yüklenmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…