kuzucuklar naparsınıııız bakayım...nasıl gidiyo..bende herşey yolunda çok şükür...ama biliyonuz mu daha şimdiden göbişim çıktı valla...yarım top gibi :18:ilerleyn zamalarda bende top gibi olacam sanırsam...kilomda bi değişiklik yok ama göbek gösterdi kendini...
aman aman bu ne yaa nazi kampı gibi.....ama bence o facebook yada twitter gibi sitelerdir kastedilen... ama genede kötü bir durum desene
aaaaaaaa
insallah etkilemez bu siteyi peppermint....
uzuldum valla...
yaaa cok kötü olmus... hmm cözüm yollari arayabiliriz :)
1) IT servisindeki arkadaslari kafaya alma :)) yaptiginiz ama yemenizin koc tarafindan hos karsilanmayacak hertürlü pasta ve börekleri bu is icin seferber edebilirsiniz
2) kazen bey ile temasa gecililebilir.. burasi da oldukca faydali bir forum
3) sirket ip ve dns islemlerini nasil yapiyor acaba, ag kontrol sistemleri ile ilgili bilginiz var mi? belki kontroller arada bir gecmis sayfalara bakilarak yapiliyordur, bunu da sürekli cookie temizleme ile cözebiliriz.. amaaa erisim engellenirse pek de birsey yapamayiz...
ayyy olmadi dayanamadim bir minik balisto ve biraz fistik yedimmmmmm....
yaa cnm o siteler zaten yasak
ben zaten bu forumu hala nasil yasaklamadilar ona sasip duruyorum ne zamandir,
normalde bugun bi siteye girersin, yarin bakarsin o siteyi bilgi islem kapatmis
video iceren siteler
is arama, kariyer siteleri
mesajlasma siteleri vs hepsi yasak zaten
yasaklarsa da muhim degil
getiirim kendi netbookumu, alirim bi wınn; ogle arasinda girer yazarim size, bir de aksamlari servisteyken baglanirim
selam kızlar...nasılsınız? benim dağ gibi ütüm var.akşama dizi eşliğinde yaparım diyorum.
yarına temizliğe kadın gelecek.bu hafta kadın gelecek diye hiç temizlik yapmadım.ilk defa da alıyorum bu kadını ve ben kadından utanıyorum ne bu pislik diyecek diye :26:
bugünkü menümü yazayım.
sabah: her zamanki yağsız tostum
ara: 2 mandalina
öğle: 1 kase mercimek çorbası, salata, 1 dilim ekmek
ara: ayran
akşam: yayla çorbası, salata, 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum
ara: meyve yerim.
selam kızlar...nasılsınız? benim dağ gibi ütüm var.akşama dizi eşliğinde yaparım diyorum.
yarına temizliğe kadın gelecek.bu hafta kadın gelecek diye hiç temizlik yapmadım.ilk defa da alıyorum bu kadını ve ben kadından utanıyorum ne bu pislik diyecek diye :26:
bugünkü menümü yazayım.
sabah: her zamanki yağsız tostum
ara: 2 mandalina
öğle: 1 kase mercimek çorbası, salata, 1 dilim ekmek
ara: ayran
akşam: yayla çorbası, salata, 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum
ara: meyve yerim.
öglen bir dilim yumurtali kizartilmis ekmek ile bir kup corba ictim. ama dayanamadim simdi 2 tane minik noel baba yedim
Cizelgesi olmayan arkladaslar lutfen yapsinlar.
Öncelikle aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1 ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni kadinlarkulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Merhabalar,
Siteye bugün kayıt oldum henüz çok yeniyim=)
son 1 senedir kilolarıma kafayı acayip taktığım için bu forum dikkatımı çekti hemen bişiler yazıyım dedim=)
rejime başladığımda 60kgdım. boyumda 1,62 fln şu anda 51,7 kgım. hedefim 50 ama şu son kilolar yapıştı resmen üstüme bide eskisi kadar da hırslı değilim artık kilo konusundan bırakın vermeyi almaktan bile korkar oldum belki sizinle beraber şu son 2 kiloyuda verebilirim =)
bu arada şu cetvellei nasıl yapıosunuzhepsi çok hoş duruo bende istıorum=) yardımcı olursanız sevinirim...
ben de oyleyim, kadindan bir gun once yarim temizlik yapiyorum ona ayip olmasin diye. o da anchusa hanim siz cok temizsiniz diyor.bir bilse o gelmaden bir gun once yaptigimi.
size de *'li pekiyi :)) menünüze haslanmis sebze de katabilirseniz *'nizi 2 yaparim :))
valla sadece toz aldım içim rahat etmedi .bir de benim evim çok toz oluyor.camları falan çok açıyorum.
teşekkür ederim pekiyi için. haşlanmış sebze değil de zeytinyağlı fasulye yaptım 2 kaşık belki ondan yerim.olur mu?
bir de 2 gündür çok iradeliyim. dün eşime tatlı ve lahmacun aldım.kendim yemedim.bugün öğrencim vardı .kek ikram ettim yemedim.bugün akşam için de tatlı aldım ve yemeyeceğim.umarım buirademi kaybettmemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?