50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de oyleyim, kadindan bir gun once yarim temizlik yapiyorum ona ayip olmasin diye. o da anchusa hanim siz cok temizsiniz diyor.bir bilse o gelmaden bir gun once yaptigimi.

ooo bu iradeye hocacigim bissürü yildizli pekiyi verilir degil mi???

umarim her zaman bu sekilde ilerlersiniz.. ama arada da ödüller olsun :) nefsinize cok da yüklenmeyin...

son bir aydır canım ne istese yediğim için şu an için çok zorlanmıyorum. ama benim de adet dönemmim yaklaştı.o zmana birazcık kaçamak yapabilirim.

selam kızlar ben geldim dersten. ay bir stres yaptım bir stres yaptım. o yüzden herhalde aşırı derecede yorgun hissediyorum kendimi

bugünkü menüm,
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1domates,salatalik
2tane siyah zeytin
1büyük fincan az sekerli cay
ara:1tane muz
büyük fincan bitki cayi
öglen:bir kase domates corbasi yaninda bir dilim beyaz ekmek
2tane salatalik tursusu
ara:1portakal
2fincan bitki cayi
aksam:1tabak haslanmis brokkoli üzerine yohurt yemek istiyorum
daha sonrada bir tane elma veya baska meyve yiyebilirim
bugün yürüyüs yapamadim cünki burada hava buz gibi -6derece,
evdede birsey yapmadim bugün basim agriyor,eeeealiskin degilim düzenli ve abur cubur yememeye,slm.

ha ha ha çok gülüyorum şu an kendime. hani dedim ya 2 gündüür çok iadeliyim yemiyorum falan diye .daha 15 dakika oldu.eşimle konuştuk.yurt dışından misafirleri gelmiş.ben işten çıktın mı diye aradım .o da ben de seni arayaacktım şimdi dedi.yemeğe gelmeyeceğim. ben e sırf onun için taze fasulye yapmıştım.sinir oldum.kenidme bir çorba yapar yerdim. sırf ona gıcıklığıma ona aldığım bir dilim kazan dibiyi kaşla göz arasında yedim. benim iradem de bu kadarrr :84:

size de *'li pekiyi :))

selammm hanımlar çok yoğun günler geçiriyorum yemeğe içmeye dikkat edemiyorum.öğünlerde ya dışarıda oluyorum yada yemek yiyemediğim bir programda.kilo veremiyorum,liste yayınlayamıyorum beni topikten atmayınnn.yakında kayınvalidem geliyor o gelince düzene girerim kesin

çok teşekkür ederim yarın sabah başlıorum o zaman şu 2 kiloyu atmalıyım üzerimden=)

menümü yazıyım bari pek iyi değil ama

sabah
2 dilim çörekotlu ekmek
domates, biber
beyaz peynir
acılı ezme ve zeytin ezmesi

öğlen 3 kurabiye

akşam 2 dilim ekmek, acılı ezme
1 kurabiye

son arada da biraz fıstık yiyebilirim.

enaz 20 sayfa geçmiş okımam lazım konulara hakim olabilmek ve sizleri takip edebilmek için......
çokkkk zorrr buda tabi okadar vakit yokki
menümü bile yazmıyorum çünkü koçun yorumunu bulup okuyamam
arad girip yazıcam böyle kilo bildirimi yapıcam ama mutlaka burdan kopmak istemiyorum sizlerden ve topicten

evet menün malesef kötü ( bol karbonhidratli.. keske en azindan aralara saglikli seyler serpistirseydin... sebze, meyve gibi :)

ezmeler de yag coktur umarim :18: :18:

evet cok hizli ilerliyoruz :))

menünü istersen yaz, koc olan kisi imkani olursa özelden mesaj atar sana :) yani bu hafta ben öyle yapabilirim...

cok sevindim ilk yildizima ama bana sen diye de hitap etsen olurmu,cok memnun olurum,yanlis anlama ha

olur tabe :)

evet o noel babalar cok caydirici :) uzak tutmak lazim...

kizartmalardan da uzak duralim

kizartmalar planda yoktu zaten, ögle tatilinde ablama ugradim , corban varmi diye sordum, var dedi, kapiyi caldim kizartmalarvardi yememezlik olmaz dedi. cok yemedim, ekmekleri ortadan bölmüs 2 dilim yani bir dilim ekmek yedim.

noel babalar fena :) 20 g mi ne tanesi minik ama illaki zarari olmustur..

bu arada aksam yemeginde ekmeksiz ispanak yemegi vardi, sey bide kek ve az önce de yarim nar yedim

Son düzenleme:

wow cok saglikli gibime geldi

Merhaba kızlar :80:

Bayadır giremiyorum, aslında girmeye çok çalıştım ama ne zaman gelsem site bakım çalışması oluyodu. Niye bu kadar çalıştıkları belli oldu, site değişmiş :84: Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Bayadır tartılmıyorum ve hiç dikkat emiyorum, spor da sıfır ne yazık ki...

dulciiiiiiiiiiiii nerdesin sen bakıyım nasılsın,?
ben de verdiğim tüm kiloları geri aldım bühüüüüüüü

bide bana sor,kan sekerim düstü galiba az önce kücük bir parca cikolata yedim,itiraf etmem lazim,bugün bütün gün basim agridi,ben aslinda cok abur cubur yiyen birisiyim,insallah dayanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…