ben de oyleyim, kadindan bir gun once yarim temizlik yapiyorum ona ayip olmasin diye. o da anchusa hanim siz cok temizsiniz diyor.bir bilse o gelmaden bir gun once yaptigimi.
ooo bu iradeye hocacigim bissürü yildizli pekiyi verilir degil mi???
umarim her zaman bu sekilde ilerlersiniz.. ama arada da ödüller olsun :) nefsinize cok da yüklenmeyin...
bugünkü menüm,
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1domates,salatalik
2tane siyah zeytin
1büyük fincan az sekerli cay
ara:1tane muz
büyük fincan bitki cayi
öglen:bir kase domates corbasi yaninda bir dilim beyaz ekmek
2tane salatalik tursusu
ara:1portakal
2fincan bitki cayi
aksam:1tabak haslanmis brokkoli üzerine yohurt yemek istiyorum
daha sonrada bir tane elma veya baska meyve yiyebilirim
bugün yürüyüs yapamadim cünki burada hava buz gibi -6derece,
evdede birsey yapmadim bugün basim agriyor,eeeealiskin degilim düzenli ve abur cubur yememeye,slm.
ha ha ha çok gülüyorum şu an kendime.hani dedim ya 2 gündüür çok iadeliyim yemiyorum falan diye .daha 15 dakika oldu.eşimle konuştuk.yurt dışından misafirleri gelmiş.ben işten çıktın mı diye aradım .o da ben de seni arayaacktım şimdi dedi.yemeğe gelmeyeceğim. ben e sırf onun için taze fasulye yapmıştım.sinir oldum.kenidme bir çorba yapar yerdim. sırf ona gıcıklığıma ona aldığım bir dilim kazan dibiyi kaşla göz arasında yedim. benim iradem de bu kadarrr :84:
hosgeldin... yukarida aciklama var oradan takip edebilirsin...
burada günlük menünü yazmalisin, gönüllü koc onu degerlendiriyor. cumalari kilo bildirimi yapiyorsun Anchusa'ya. ve bir de spor yapiyorsan-ki yapmak gerekir- onuu bildiriyorsun...
kolay gelsin :))
umarım herkezler iidir buarada
menümü yazıyım bari pek iyi değil ama
sabah
2 dilim çörekotlu ekmek
domates, biber
beyaz peynir
acılı ezme ve zeytin ezmesi
öğlen 3 kurabiye
akşam 2 dilim ekmek, acılı ezme
1 kurabiye
son arada da biraz fıstık yiyebilirim.
enaz 20 sayfa geçmiş okımam lazım konulara hakim olabilmek ve sizleri takip edebilmek için......
çokkkk zorrr buda tabi okadar vakit yokki
menümü bile yazmıyorum çünkü koçun yorumunu bulup okuyamam
arad girip yazıcam böyle kilo bildirimi yapıcam ama mutlaka burdan kopmak istemiyorum sizlerden ve topicten
cok sevindim ilk yildizima ama bana sen diye de hitap etsen olurmu,cok memnun olurum,yanlis anlama ha
evet o noel babalar cok caydirici :) uzak tutmak lazim...
kizartmalardan da uzak duralim
aygirl haftaya seni koc yapalim ne dersin??? belki su kizartmalari noel babalari yemezsin koc olunca...
bugünkü menüm,
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1domates,salatalik
2tane siyah zeytin
1büyük fincan az sekerli cay
ara:1tane muz
büyük fincan bitki cayi
öglen:bir kase domates corbasi yaninda bir dilim beyaz ekmek
2tane salatalik tursusu
ara:1portakal
2fincan bitki cayi
aksam:1tabak haslanmis brokkoli üzerine yohurt yemek istiyorum
daha sonrada bir tane elma veya baska meyve yiyebilirim
bugün yürüyüs yapamadim cünki burada hava buz gibi -6derece,
evdede birsey yapmadim bugün basim agriyor,eeeealiskin degilim düzenli ve abur cubur yememeye,slm.
Merhaba kızlar :80:
Bayadır giremiyorum, aslında girmeye çok çalıştım ama ne zaman gelsem site bakım çalışması oluyodu. Niye bu kadar çalıştıkları belli oldu, site değişmiş :84: Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Bayadır tartılmıyorum ve hiç dikkat emiyorum, spor da sıfır ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?