50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Dulcinea :80:naber ? Cuma tartil da bak o kadar fena degildir gör Bayram hepimize kilo olarak döndü. bu hafta spor yapmiyoruz yani cok zorlamiyoruz kendimizi.

Hep birlikte vercez insallah kilolari

bide bana sor,kan sekerim düstü galiba az önce kücük bir parca cikolata yedim,itiraf etmem lazim,bugün bütün gün basim agridi,ben aslinda cok abur cubur yiyen birisiyim,insallah dayanabilirim

bende, hatta abur cuburdan yemek yemez olanlardanim aslinda....

dulciiiiiiiiiiiii nerdesin sen bakıyım nasılsın,?
ben de verdiğim tüm kiloları geri aldım bühüüüüüüü

Canım dediğim gibi işte, bayramdan sonra giremedim, son günlerde de yoğundum, deneme fırsatım olmadı giriş yapmaya. İyiyim nutellacım. Kilo durumumu ise bilmiyorum, cidden tartılmadım uzun zamandır Sen hep kilo alıyon ama eski haline hemen dönüyon, sıkma canını... Spor durumları ne halde peki? Benim selülitlerde artış var sanırsam :84:
Buarada yeni bebekler geliyo mu aramıza? Çok düşünen vardı ya...
Sen daha daha nasılsın?
Merhaba Dulcinea :80:naber ? Cuma tartil da bak o kadar fena degildir gör Bayram hepimize kilo olarak döndü. bu hafta spor yapmiyoruz yani cok zorlamiyoruz kendimizi.

Hep birlikte vercez insallah kilolari

İyidir aygirl, senden naber? Doğru diyon dediğini yapıp tartılayım, senin kadar umutlu değilim ben :78: Aaa niye spor yapmıyorsunuz????????

İnşallah :13:

bide bana sor,kan sekerim düstü galiba az önce kücük bir parca cikolata yedim,itiraf etmem lazim,bugün bütün gün basim agridi,ben aslinda cok abur cubur yiyen birisiyim,insallah dayanabilirim
Hoşgeldin aramıza Ben de bu sıralar senin gibiyim, uzun süre bişi yemeyince başım dönüyo, midem bulanıyo... Dün 4:30 5:00 gibi yemiştim, akşam yemeği olarak... Sonrasında acıkmadım çünkü. Fakat gece 12 de kötü olunca baya bişiler yedim mecburen :78:

ben de iyiyim canım kilo konusunda bir ileri bir geri gidiyorum işte, bezdim ama artık yani onun dışında bildiğin gibiyim.
bebek konusunda daha bizde birşey yok.
truf, oranje ve klik hamileler

ben de iyiyim canım kilo konusunda bir ileri bir geri gidiyorum işte, bezdim ama artık yani onun dışında bildiğin gibiyim.
bebek konusunda daha bizde birşey yok.
truf, oranje ve klik hamileler

Sporu naptığını yazmamışsın :) Bezme bence, senin ölçülerini biliyoz, gayet incesin, daha nolsun di mi... Bi ileri bi geri kilonu korumuş oluyon bence, gayet de güzel oluyo.

Erken zaten bence sizin için Onları biliyodum sanırım.

plates yaparken belimi incittim o yüzden azalttım sporu ama yapıyorum yine de az az yapıyorum.

Yahu ne kurabiyesi, gece gece insanları yoldan çıkarmaya mı çalışıyon :90:

ay ne biliyim aklıma geldi şimdi :26:

Aman iyi bari... çok ciddi değilmiş. Ben de senin gibiyim, bariz bazı sporlardan korkuyorum Mesela leslie de ayaklar için, onun dışında sağ bileğim problemli olduğu için ele yüklenen her hareketten kaçınıyorum. Korkmak koruyo insanı bazen

Ben yavaştan kaçıyorum, artık yine sık sık gelirim. İyi geceler

iyi geceler tatlım ben de yatıyım görüşürüz yine

günaydın herkeseeeeee
şu cetvellerle ilgili olan linke tıklıorum ama sayfa hata verıo acaba benım bu işyerindeki saçma sapan kotalardan mı yoksa linkte mi sorun var:26:
buarada menüyle ilgili şunu söyliyim ben zaten az ve sık yiyenlerdenim şeker düşüklüğü sebebiyle sürekli atıştırmak zorundayım işe gelirken eti form çubuklarından aldım
kahvaltıda yarım domates 1 salatalık 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği yedim
saat 10da 1 çubuk yicem
1de öğle yemeğim var ama bugun yemekte ne var bilmıorum:44:
benım tek sorunum akşam eve gidince yemek yemeyip aşırı derecede leblebi yemem
artık bu akşamdan itibaren leblebi yerine haşlanmış ymurtanın beyazın ve 1 dilim kızarmış ekmek yicem görün bakın 3 hafta sonra 2 kilodan kurtulmuş olcam

yok zayıfladığım zamanlar ilk göbeğim giderdi..benim bi ablam 2 çocuk doğurdu ilkinde 5 kilo aldı.ikincide 15 kilo kadar aldı ama çok zayıftı boyda var ablamda..bi ablamda normalde kilolu yapıya sahipti ama hamilelik boyunca 9 kilo aldı..doğumdan sonra eski haline döndü...ama olsun artık yapacak bişi yok 1 aya kadar belli eder çok erken belirdi zaten göbişim vardı ama bu değişik duruyo..

oranje biz iyiyiz. bosver gobegi.. dogumdan sonra dusunursun onemli olan senin ve bebegin iyi beslenmesi....
tabiki önemli olan o zaten aşırıya kaçan biişi yemiyom gerektiği kadar..eskisi gibi kaçamakta yapmıyom zararlı şeylerden sakınınca insan eli direk hafif şeylere gidiyo...

özledik seni ayy göbüshü de cikmis negüzel

orange cnmm cok tatli olmussundur sen simdiii ,

bulantilar falan var mi cnm ??
bulantım bi ara oldu şuan yok çok şükür..herkes bulantların olsa ilk aylarda zayıflarsın bile diyodu ama ben kendim kusturmamak için çok çaba sarfettim çok zor çünkü bulantı..nasıl olsa alacağım kiloyu alacağım sıkıntılı olmaya gerek yok demi...
gunaydin herkese bugun evde temizlik gunum.....cok is var cokk. siz nasilsiniz?
günaydın kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…