50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar,bügün bende de temizlik ve camasir günü,ayrica burada kar yagiyor sokaklari süpürme sirasi bende,ama neyse hareket yapamis olurum diye kendimi avutuyorum,bütün temizlige girisen arkadaslara kolay gelsin....:92:

benim saclarimi boyamam lazim :) kizilimsi bir renk vardi ama hem akti hem de diplerim 5 parmak uzadi..

ne renk önerirsiniz???

selam arkadaşlar 165 boyum var 58 kiloyum yemek yemeğide seviyorum birde oturarak çalışıyorum her buldumu götürmüyorum yoksa kimbilir kaç kilo olurdum. 54 kilo olmak istiyorum ama bir türlü olamaıyorum uffff

selam arkadaşlar 165 boyum var 58 kiloyum yemek yemeğide seviyorum birde oturarak çalışıyorum her buldumu götürmüyorum yoksa kimbilir kaç kilo olurdum. 54 kilo olmak istiyorum ama bir türlü olamaıyorum uffff

merhaba hosgeldin....

umarim en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin...

burada hergün menünü yaziyorsun, o haftanin gönüllü kocu degerlendirmeye calisiyor. fikir veriyor.

spor yapip bunu suleulku ya bildiriyoruz..

ve cumalari kilo bildirimi yapiyoruz ki kontrollü bir sekilde ilerleyelim...

bir de cizelge olusturursan degerlendirmeler sirasinda faydali olur...

hangi renkleri seversin bilmiyorum ama kizilin üstüne bence acik bir renk yapma,mesela kestanerengi veya cikolata rengi olabilir

hangi renkleri seversin bilmiyorum ama kizilin üstüne bence acik bir renk yapma,mesela kestanerengi veya cikolata rengi olabilir

kizillik bisi kalmadi akti gitti zaten... ama kendi sac rengim kestane rengi zaten...

bal rengi ya da karamel nasil olur sizce?? bir de beni solgun göstermesin istiyorum...

yani canli ve parlak bisiler lazim.. boyadan sonra ev yapimi bakimlarda yapip canlandirmak istiyorum :))

Günaydin kizlar nasilsiniz bu sabah ?

Intlogistics Leblebi tutkunu biriyle ilk defa karsilasiyorum, ilginc..

Anchusa, Erbesen Kolay gelsin.

Benimde isim cok bugün. yine ihale falan var. disarida kar yagiyor, -9 dereceydi sabah..

kacakkiz benim senden bir kilom fazla var ve bir santim daha kisayim galiba ama hemen hemen ayniyiz. gel birlikte verelim kilolari ayni dertten muzdaripiz burada hosgeldin

su anki rengini gösterebilir misin canim ?

hee tamam,ozaman saydiginrenkler uyumlu bence,ama tarcin rengide cok hos duruyor,ben kullanmistim,ama tabi sen bilirsin,seciminde kolay gelsin,ben sen diye yaziyorum ama umarim kizmassin,sende bana sen diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…