günaydın..:82:
çok teşekkür ederim yarın sabah başlıorum o zaman şu 2 kiloyu atmalıyım üzerimden=)
Günaydin kizlar nasilsiniz bu sabah ?
Intlogistics Leblebi tutkunu biriyle ilk defa karsilasiyorum, ilginc..
Anchusa, Erbesen Kolay gelsin.
Benimde isim cok bugün. yine ihale falan var. disarida kar yagiyor, -9 dereceydi sabah..
günaydın..:82:
Günaydın kızlar...
Kuzucum mesajını aldım, yeni özel mesaj göndermem için 10 dk beklemem gerekecek, hazır burdayken burdan yazam bari. Hayırdır, kaç kilo oldun? Nasıl gidiyo hayat?
bilmem üseniyoruz galiba :44:
yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum canım.. biraz yalnızım buralarda buda kilo olarak döndü galiba.. ay valla utanıyorum yazmaya:78:
Üşeniyorsan, bari ısınmak için spor yap :) Madem hava çok soğukmuş orada...
selam kizlar hepinize.
nasilsiniz.
temizlik gunu olan arkadaslara kolay gelsin..
dulcinea cnm karabatak gibi bir gorunup bir kayboluyorsun)) umarim iyisindirrr
cnm herkes kilo aldi, ben de 53,9 dan 54,8 e ciktim peyderpey..
:-(
ben ogleden sona bir seminere gidicem,
yarin sabah tarti gununde gorusuruz arkadaslarrr
Merak ettim yaw :84: Ben de kilo aldım, çok oldu tartılmayalı, cuma günü tartılcam, o zamana kadar dikkat etmeye çalışıyorum. Sen de daha fazla kilo almak istemiyorsan düzenli tartıl ve spora başla :13:
Alışma dönemini en güzel şekilde atlatırsın umarım...
he he :)) büronun ortasinda atlayan ziplayan kizlar :))
Büro yine iş yoğunluğuyla sıcak olur da, evde insan oturduğu yerde üşüyo... Aynı tavsiye senin için de geçerli. Kar yağıyo dediniz, canım çekti :97:
kendi kendime söz vermiştim 55i bidaha geçmiycem diye dün tartı aldım pazartesi tatıl aldım tartıldım 56,6 hemen sabahları yürüyüşe başladım bir haftadır sabahları tempolu bir saat yürüyorum bugün tartıldım 57 kiloyum...:84::84::84: nasıl olyor yaaa.. parzatesi salı ayran detoxu yapıcam sporuda günde iki kereye çıkarcam offf dulcii yaa başa döndüm resmen nasıl yaptım bunu..
pazar günü de Türkiye ye gidiyormus soguk havalar.. belki yagar :)) ben 2 günde biktim :)) istanbul'da kar yaginca hava yumusar isinirdi burda hep soguk hep soguk...
UmarımPeki hep karlı mı oluyo?
Bugün milleti hizaya sokasım var, biraz da senle uğraşamSen uzun zamandır burdasın, topu topu 1 kilo mu verdin :82:
vermemis de olabilirim :)) benim tartim yok, tartilamiyorum...
ben gelmeden once anneme söz verdiydim, yememden icmemden kesmicem diye ondan böyle...
saka bir yana da spor yapmadigim icin veremiyorum.. ama 1-2 ay icinde okulun spor salonuna yazilmaya karar verdim... o zaman görün siz beni....
Yemeden çok kesmemekle iyi yapıyorsun, çünkü tek başına yeterli beslenmek zaten pek kolay olmaz. Ama spor çok önemli. Kilo vermesen bile vermiş gibi gözükürsün ve kendini çok daha iyi hissedersin. 1-2 ay uzun zaman, evde sevdiğin videolarla bişiler yap bence. Ben zumbaya başlıcam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?