Evet stres yapmakta çok haklısın valla kuzucum, hadi 55 neyse 57 kötü olmuşBu da sana ders olsun Hatta hepimize ders olsun. Evet dönem dönem koyveriyoz da bu kadar da ipin ucunu kaçırmamak lazım. Ama neyseki daha yeni aldın o kiloları, eskisinden çok daha kolay verirsin bu sefer. Peki aç karnı ve cıbıldak mı tartıldın? Spora başlamana çok sevindim.
Ben böyle bıdır bıdır konuşuyom da acep ben kaç kiloyum
selam kızlar, ben sabah kahvaltıyı yine kurabiyeyle yaptım ama bitti sonunda kurabiyeler :)
akşama annemler geliyor yapsam mı dedim ama yine bana kalacak bitecek şeyler yapıyım bari dedim sonra kendime :)
O kötüymüş cidden, yürüyüş yap dicem ama hava kötü...malesef video izleme imkanim da yok.. o da 1-2 ay sonra ins:)) amma endekslemisim kendimi ocak-subat aylarina :))
off moralim çok bozuk ama 3-5 değil 6 kilo yaaa..düğünde 51 kiloydum. ne kadar hızlı alıyorum böyle.. bide spoara 56 kiloyla başladım 57 olmuşum anlamadım
O kötüymüş cidden, yürüyüş yap dicem ama hava kötü...
Sıkma kendini bu kadar kuzucum... Dediğim gibi kısa zamanda dönüş yaparsın. Neden bilmiyorum ama spora başlıyınca başta kilo artıyor, sonra hızlıcana vermeye başlıyon tarzı bi geyik var. Belki senin şu anki yaşadıkların da o tarz bişidir. Peki niye bu kadar çok kilo aldın aldın? Çok yediğin için mi, sağlıksız beslendiğin için mi, geç saatte yediğin için mi yoksa hepsi mi? Bi de şöyle bişi var. Düğün zamanı 51 kilo olmak ayrı bişi, o zaman stresten heyecandan durduğun yerde yer bitirirsin kendini :) 4-5 kilo almış say kendini. 4-5 kilo ne ki, istesen 1 ayda bile verirsin.
yürüyüs yapiyorum.. hergün mutlaka min 30-45 dakka... ama bugün yapamam sanirim.. kar epey yükseldi...O kötüymüş cidden, yürüyüş yap dicem ama hava kötü...
abur cubur canım..tekrar düşünce abur cubura böyle oldu fazla falan yemedim..bide akşam vaktide yedim o abur cuburları..ben en çok 52-53 kilo halimi çok sevdim dulci. ogünlere dnmek istiyorum..
yürüyüs yapiyorum.. hergün mutlaka min 30-45 dakka... ama bugün yapamam sanirim.. kar epey yükseldi...
hemde nası yiyorum var ya çayla birliktesarı ve beyaz leblebi aslında 1 avuç yesem tam rejime uymuş olcam da ben kaç avuç yiyorum sayamıorum bile :26:
Sen şimdi bi de yeni düzen kurdun ya canım, nasıl başlarsa öyle gider... Hemen el atmalısın bu duruma. Bugünden itibaren abur cuburu kesersen inanıyorum o hale geri döneceğineBirlikte dönek hatta :13:
Tebrikler :81: Yeterli o zaten. Yeni bi aktivide geldi aklıma, arkadaşlarınla kar topu oyna
Üşeniyorsan, bari ısınmak için spor yap :) Madem hava çok soğukmuş orada...
gercekten bunu yaparsak gülerler adama yaahe he :)) büronun ortasinda atlayan ziplayan kizlar :))
selam kızlar, ben sabah kahvaltıyı yine kurabiyeyle yaptım ama bitti sonunda kurabiyeler :)
akşama annemler geliyor yapsam mı dedim ama yine bana kalacak bitecek şeyler yapıyım bari dedim sonra kendime :)
Sen şimdi bi de yeni düzen kurdun ya canım, nasıl başlarsa öyle gider... Hemen el atmalısın bu duruma. Bugünden itibaren abur cuburu kesersen inanıyorum o hale geri döneceğineBirlikte dönek hatta :13:
Tebrikler :81: Yeterli o zaten. Yeni bi aktivide geldi aklıma, arkadaşlarınla kar topu oyna
battaniye daha cazip geliyor
gercekten bunu yaparsak gülerler adama yaa
Yemek yedim, az evvel de baya bi su içtim ama çok merak ettim, mesajdan sonra tartılamevet dulci biz sıkı yönetim ialn ederdik sende tartıl bakarım bi yarışa başlayalım..
aburcuburu eve sokmamalıyım canım evde olunca yi,yorum çünkü sıkıntıdan burda henüz bi tanıdığım yok akşama kadar evdeyim bundan dolayı oldu zaten
battaniye daha cazip geliyor
-6 derecede mi :)) ama buz pateni yapmayi planliyorum...
1 fincan sicacik bir icecek de avuclar icin... bi de bilg. da birsürü dosya rapor yerine romantik komedi filmi olsa :))
hem de ne bicim :)) aslinda burda spora cok önem veriliyor.. benim süpervisor pek bi süperdir -6 derecede kar kis demeden bisikletiyle geliyor :))
sicacik icecekler süper. romantik komedi tam bu havaya göre. ama izdivac programlari da eglenceli olur simdi..
sizin supervisor pek bi süpermis canim, o adam hastalanmaz da bak gör...
Dünkü kurabiye muhabettinin kaynağı anlaşıldı :90: Sabahtan bitirmekle iyi yapmışsın... Annenlere de değişik şeyler yap bari, bu sefer de onu bitirirsin
-6 derecede mi :)) ama buz pateni yapmayi planliyorum...
bugün kimsecikler menüsünü yazmadi :))
ben dünkü menümü yazayim...
sabah --> 2 kurabiye + 1 bardak süt
ara --> yok
öglen --> 22 cm'lik sebzeli ton balikli pizza, ince hamurlu
ara --> mandalina 1
aksam --> kivi
öyle yapıcam bundan sonra dulcim.. şuanda reglim. bitsin hemen şu iki günlük ayran detoxu vardıya onu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?