50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off moralim çok bozuk ama 3-5 değil 6 kilo yaaa..düğünde 51 kiloydum. ne kadar hızlı alıyorum böyle.. bide spoara 56 kiloyla başladım 57 olmuşum anlamadım

selam kızlar, ben sabah kahvaltıyı yine kurabiyeyle yaptım ama bitti sonunda kurabiyeler :)
akşama annemler geliyor yapsam mı dedim ama yine bana kalacak bitecek şeyler yapıyım bari dedim sonra kendime :)

Dünkü kurabiye muhabettinin kaynağı anlaşıldı :90: Sabahtan bitirmekle iyi yapmışsın... Annenlere de değişik şeyler yap bari, bu sefer de onu bitirirsin

malesef video izleme imkanim da yok.. o da 1-2 ay sonra ins:)) amma endekslemisim kendimi ocak-subat aylarina :))
O kötüymüş cidden, yürüyüş yap dicem ama hava kötü...

off moralim çok bozuk ama 3-5 değil 6 kilo yaaa..düğünde 51 kiloydum. ne kadar hızlı alıyorum böyle.. bide spoara 56 kiloyla başladım 57 olmuşum anlamadım

Sıkma kendini bu kadar kuzucum... Dediğim gibi kısa zamanda dönüş yaparsın. Neden bilmiyorum ama spora başlıyınca başta kilo artıyor, sonra hızlıcana vermeye başlıyon tarzı bi geyik var. Belki senin şu anki yaşadıkların da o tarz bişidir. Peki niye bu kadar çok kilo aldın aldın? Çok yediğin için mi, sağlıksız beslendiğin için mi, geç saatte yediğin için mi yoksa hepsi mi? Bi de şöyle bişi var. Düğün zamanı 51 kilo olmak ayrı bişi, o zaman stresten heyecandan durduğun yerde yer bitirirsin kendini :) 4-5 kilo almış say kendini. 4-5 kilo ne ki, istesen 1 ayda bile verirsin.

abur cubur canım..tekrar düşünce abur cubura böyle oldu fazla falan yemedim..bide akşam vaktide yedim o abur cuburları..ben en çok 52-53 kilo halimi çok sevdim dulci. ogünlere dnmek istiyorum..

abur cubur canım..tekrar düşünce abur cubura böyle oldu fazla falan yemedim..bide akşam vaktide yedim o abur cuburları..ben en çok 52-53 kilo halimi çok sevdim dulci. ogünlere dnmek istiyorum..

Sen şimdi bi de yeni düzen kurdun ya canım, nasıl başlarsa öyle gider... Hemen el atmalısın bu duruma. Bugünden itibaren abur cuburu kesersen inanıyorum o hale geri döneceğine Birlikte dönek hatta :13:

yürüyüs yapiyorum.. hergün mutlaka min 30-45 dakka... ama bugün yapamam sanirim.. kar epey yükseldi...

Tebrikler :81: Yeterli o zaten. Yeni bi aktivide geldi aklıma, arkadaşlarınla kar topu oyna

evet dulci biz sıkı yönetim ialn ederdik sende tartıl bakarım bi yarışa başlayalım..
aburcuburu eve sokmamalıyım canım evde olunca yi,yorum çünkü sıkıntıdan burda henüz bi tanıdığım yok akşama kadar evdeyim bundan dolayı oldu zaten

-6 derecede mi :)) ama buz pateni yapmayi planliyorum...

battaniye daha cazip geliyor

1 fincan sicacik bir icecek de avuclar icin... bi de bilg. da birsürü dosya rapor yerine romantik komedi filmi olsa :))

gercekten bunu yaparsak gülerler adama yaa

hem de ne bicim :)) aslinda burda spora cok önem veriliyor.. benim süpervisor pek bi süperdir -6 derecede kar kis demeden bisikletiyle geliyor :))

Yemek yedim, az evvel de baya bi su içtim ama çok merak ettim, mesajdan sonra tartılam Şaka ben mayıstan beri aklıma geleni yiyorum içiyorum. Daha şanslı çıktım. Ama arada sırada bi kaç günlük ya da öğünlük de olsa dikkat ediyorum. Belki o sayede çok kilo almadım. Sen abartmışsın sanırım yemeyi... Sıkıntı ve evde abur cubur olması tehlikeli bi bileşim, anlıyorum seni İnsanın canı istemese sıkıntıdan yiyo. Ben yurtta yalnızken o 10 lu halleyleri yemesi eğlenceli olduğu için yemeye başlamıştım Sen de bol bol buraya takılarak telafi et sıkınıtını, akşama zaten eşin gelir eve

battaniye daha cazip geliyor

:90: Ben bugün spor yapcam, sizleri bilemem artıkın :76:

sicacik icecekler süper. romantik komedi tam bu havaya göre. ama izdivac programlari da eglenceli olur simdi..
sizin supervisor pek bi süpermis canim, o adam hastalanmaz da bak gör...

bugün kimsecikler menüsünü yazmadi :))

ben dünkü menümü yazayim...

sabah --> 2 kurabiye + 1 bardak süt

ara --> yok

öglen --> 22 cm'lik sebzeli ton balikli pizza, ince hamurlu

ara --> mandalina 1

aksam --> kivi

öyle yapıcam bundan sonra dulcim.. şuanda reglim. bitsin hemen şu iki günlük ayran detoxu vardıya onu yapıcam

sicacik icecekler süper. romantik komedi tam bu havaya göre. ama izdivac programlari da eglenceli olur simdi..
sizin supervisor pek bi süpermis canim, o adam hastalanmaz da bak gör...

nerdeeee.... adam hem hastalanmiyor hem de karisi izin verse okulda yatip kalkacak... insan hic mi yorulmaz... hic mi baska bisiler yapmak istemez... bu ne calisma askidir anlamam.. karinca gibi....

Dünkü kurabiye muhabettinin kaynağı anlaşıldı :90: Sabahtan bitirmekle iyi yapmışsın... Annenlere de değişik şeyler yap bari, bu sefer de onu bitirirsin

annemlere baklava tarzı bir tatlı aldım az aldım onlara kadar kendim yapınca çok oluyor çünkü:)
yemeğe de biftek yapıcam(hiç sevmem), yanına da pilav yapmıycam püreyle salata yapıcam :)
baharatlı ekmek yapıcam onu da kalanı onlara veririm:)

bu şekilde kazasız belasız atlatmayı düşünüyorum. :)

Selam canlarım herkes iyidir inşallah

Sevgili koçum dünkü menümü yazayım

Sabah Kaşarlı tost + şekersiz çay

Ara az şekerli türk kahvesi

Öğlen 2 tane biber dolması + 3 tane galeta

Ara şekersiz ıhlamur çayı

Akşam 1 tabak zeytinyağlı ıspanak üstüne yoğurt dökülmüş (bu arada1 tencereyi 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yaptım güzel oluyo hakikaten daha fazlası gereksiz) + 2 tane galeta + yarım tabak peynirli makarna

Ara 8-10 tane kuru gün kurusu kayısı ve şekersiz limonlu yeşil çay

kayısıları yerken durduramadım kendimi lop lop gitti..sonra da pişman oldum herzamanki gibi.. ben bıktım artık hem kilo takıntılı hem de obur olmaktan.hiç bi değişiklik olmadığı gibi daha da kilo alıyorum.şu diyet psikolojisi adamı dahada mı şişmanlatıyo ne:26:

-6 derecede mi :)) ama buz pateni yapmayi planliyorum...

Ne bilem :) Becerebiliyon mu

Bence pizzayı gayet güzel telafi etmişsin. Sabah da süt içmen çok güzel olmuş. Güzel menü bence :81:

öyle yapıcam bundan sonra dulcim.. şuanda reglim. bitsin hemen şu iki günlük ayran detoxu vardıya onu yapıcam

55.2 kiloyum. Ama dediğim gibi mide dolu :78: Ben de haftaya regl olcam. Benim spor aşkı da, spor yapmama engel olan dönemlerde başlıyo nedense Ayran detoksunda kolay gelsin Ben bi defa denemiştim, pek kötüydü benim için.
Bi de benim şu sıralar şöyle bi problemim var. Uzun süre yemek yemeyince midem bulanıyo başım dönüyo, hasta gibi oluyorum. Bi de çok geç yatınca gece yemek yemek kaçınılmaz olmaya başladı. Kan şekeri düşüklüğü tarzı bişi mi acep, onu bi araştırcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…