annemlere baklava tarzı bir tatlı aldım az aldım onlara kadarkendim yapınca çok oluyor çünkü:)
yemeğe de biftek yapıcam(hiç sevmem), yanına da pilav yapmıycam püreyle salata yapıcam :)
baharatlı ekmek yapıcam onu da kalanı onlara veririm:)
bu şekilde kazasız belasız atlatmayı düşünüyorum. :)
Selam canlarım herkes iyidir inşallah
Sevgili koçum dünkü menümü yazayım
Sabah Kaşarlı tost + şekersiz çay
Ara az şekerli türk kahvesi
Öğlen 2 tane biber dolması + 3 tane galeta
Ara şekersiz ıhlamur çayı
Akşam 1 tabak zeytinyağlı ıspanak üstüne yoğurt dökülmüş (bu arada1 tencereyi 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yaptım güzel oluyo hakikaten daha fazlası gereksiz) + 2 tane galeta + yarım tabak peynirli makarna
Ara 8-10 tane kuru gün kurusu kayısı ve şekersiz limonlu yeşil çay
kayısıları yerken durduramadım kendimi lop lop gitti..sonra da pişman oldum herzamanki gibi.. ben bıktım artık hem kilo takıntılı hem de obur olmaktan.hiç bi değişiklik olmadığı gibi daha da kilo alıyorum.şu diyet psikolojisi adamı dahada mı şişmanlatıyo ne:26:
annemlere baklava tarzı bir tatlı aldım az aldım onlara kadarkendim yapınca çok oluyor çünkü:)
yemeğe de biftek yapıcam(hiç sevmem), yanına da pilav yapmıycam püreyle salata yapıcam :)
baharatlı ekmek yapıcam onu da kalanı onlara veririm:)
bu şekilde kazasız belasız atlatmayı düşünüyorum. :)
Ne bilem :) Becerebiliyon mu
Bence pizzayı gayet güzel telafi etmişsin. Sabah da süt içmen çok güzel olmuş. Güzel menü bence :81:
55.2 kiloyum. Ama dediğim gibi mide dolu :78: Ben de haftaya regl olcam. Benim spor aşkı da, spor yapmama engel olan dönemlerde başlıyo nedenseAyran detoksunda kolay gelsin Ben bi defa denemiştim, pek kötüydü benim için.
Bi de benim şu sıralar şöyle bi problemim var. Uzun süre yemek yemeyince midem bulanıyo başım dönüyo, hasta gibi oluyorum. Bi de çok geç yatınca gece yemek yemek kaçınılmaz olmaya başladı. Kan şekeri düşüklüğü tarzı bişi mi acep, onu bi araştırcam...
Ne bilem :) Becerebiliyon mu
Bence pizzayı gayet güzel telafi etmişsin. Sabah da süt içmen çok güzel olmuş. Güzel menü bence :81:
55.2 kiloyum. Ama dediğim gibi mide dolu :78: Ben de haftaya regl olcam. Benim spor aşkı da, spor yapmama engel olan dönemlerde başlıyo nedenseAyran detoksunda kolay gelsin Ben bi defa denemiştim, pek kötüydü benim için.
Bi de benim şu sıralar şöyle bi problemim var. Uzun süre yemek yemeyince midem bulanıyo başım dönüyo, hasta gibi oluyorum. Bi de çok geç yatınca gece yemek yemek kaçınılmaz olmaya başladı. Kan şekeri düşüklüğü tarzı bişi mi acep, onu bi araştırcam...
menü güzel.. *'li pekiyi alir :))
kayisilar oldukca dogal bu yüzden, cok takilma istersen.. ama umarim gec saatte yememissindir...
denicem buz patenini, 10-16 yaslarimda 6 yil boyunca normal patenle kaymistim ama buzlusunu bilmiyorum :)) kirarsam bi tarafimi yazarim :))
tesekkürler, olabildigince az yemeye calistim sonrasinda..
bugün de ögleden sonra döner yiyecegim o yüzde yine cok hafif gecirmeye calisiyorum bu günü de...
bugün ki menüm
sabah--> süt + 2 kurabiye
ara--> sekersiz yesil cay+2 kurabiye :))
öglen--> 1 kivi+yarim hurma
ara-->döner
aksam-->yemicem birsey... son ara fazlasiyla yeter...
Valla onbuçuk fln gibiydi, puzzle yaparken zamanı da farkedemedim.galetalara ve makarnaya laflancaksın sanmıştımehehehe neyse ki yıldızlı pekiyimi aldım teşekkür ederimm
Ya ikinci alıntı nasıl yapılıyo bilemedim, ilgin için sana da teşekkür ederim dulcii
denicem buz patenini, 10-16 yaslarimda 6 yil boyunca normal patenle kaymistim ama buzlusunu bilmiyorum :)) kirarsam bi tarafimi yazarim :))
tesekkürler, olabildigince az yemeye calistim sonrasinda..
bugün de ögleden sonra döner yiyecegim o yüzde yine cok hafif gecirmeye calisiyorum bu günü de...
bugün ki menüm
sabah--> süt + 2 kurabiye
ara--> sekersiz yesil cay+2 kurabiye :))
öglen--> 1 kivi+yarim hurma
ara-->döner
aksam-->yemicem birsey... son ara fazlasiyla yeter...
54 sündür ozaman canım sen.. bende aç kalınca acayip baş ağrısı ve asabiyet olmaya başladı. ayran detoxu xor biliorum ama başka çarem yok.. yılbaşına kadar vermek istiyorum ve bidaha almamak..
Tavuk döner ye şekerim,bide ekmeğin içini aldırt(eğer ekmekli yiyeceksen) olmas mı?? çok biliorum ya heheheh
çok teşekkür ederim yarın sabah başlıorum o zaman şu 2 kiloyu atmalıyım üzerimden=)
Leblebi-freak seni
hahahhaha aynen=) buarada ben şu cetveli hala yapamadım her şey tmm da kontrol panelindeki imza kısmı yok
bu arada kızlar leblebi düşkünlüğümü şöyle yenmeye karar verdim akşam işten eve dönüşte 1 yumurta haşlıcam 1 dilim kızarmış ekme ama yumurtanın beyazını yiycem yaklaşık 50 kalori falan yapıo saat 10 gibide ya bi mandalina ya da 1 elma falan yedim mi ooooooooooo3 hafatada 2 kilo rahat gider benden
nerdeeee.... adam hem hastalanmiyor hem de karisi izin verse okulda yatip kalkacak... insan hic mi yorulmaz... hic mi baska bisiler yapmak istemez... bu ne calisma askidir anlamam.. karinca gibi....
bugün kimsecikler menüsünü yazmadi :))
ben dünkü menümü yazayim...
sabah --> 2 kurabiye + 1 bardak süt
ara --> yok
öglen --> 22 cm'lik sebzeli ton balikli pizza, ince hamurlu
ara --> mandalina 1
aksam --> kivi
benim patronda daha kisa zamana kadar bisikletle geliyordu. ne ayaksa
aksam sadece kivi mi yedin kiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?