50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buluşma nasıl geçti lachesis, resim çekmemişsiniz üzüldüm valla..hazır buluşmuşken felekten bi buluşma çalıp pizza kebap fln yediniz mi eheheh

menü güzel.. *'li pekiyi alir :))

kayisilar oldukca dogal bu yüzden, cok takilma istersen.. ama umarim gec saatte yememissindir...

Ama o menüye en çok patates kızartması yakışır :86: Bi de çorba yapabilirsin, hem biftek sevmiyosan senin için iyi olur

Sanki sen bi tek misafir geliyo diye yiyosun :90: İnsan hamur işi, abur cubur sevmiyo görsün... (ben de senin gibiyim)

denicem buz patenini, 10-16 yaslarimda 6 yil boyunca normal patenle kaymistim ama buzlusunu bilmiyorum :)) kirarsam bi tarafimi yazarim :))

tesekkürler, olabildigince az yemeye calistim sonrasinda..

bugün de ögleden sonra döner yiyecegim o yüzde yine cok hafif gecirmeye calisiyorum bu günü de...

bugün ki menüm

sabah--> süt + 2 kurabiye

ara--> sekersiz yesil cay+2 kurabiye :))

öglen--> 1 kivi+yarim hurma

ara-->döner
aksam-->yemicem birsey... son ara fazlasiyla yeter...

54 sündür ozaman canım sen.. bende aç kalınca acayip baş ağrısı ve asabiyet olmaya başladı. ayran detoxu xor biliorum ama başka çarem yok.. yılbaşına kadar vermek istiyorum ve bidaha almamak..

menü güzel.. *'li pekiyi alir :))

kayisilar oldukca dogal bu yüzden, cok takilma istersen.. ama umarim gec saatte yememissindir...

Valla onbuçuk fln gibiydi, puzzle yaparken zamanı da farkedemedim.galetalara ve makarnaya laflancaksın sanmıştım ehehehe neyse ki yıldızlı pekiyimi aldım teşekkür ederimm

Ya ikinci alıntı nasıl yapılıyo bilemedim, ilgin için sana da teşekkür ederim dulcii

Tavuk döner ye şekerim,bide ekmeğin içini aldırt(eğer ekmekli yiyeceksen) olmas mı?? çok biliorum ya heheheh

alinti ile cevaplanin yaninda minik bi kutucuk daha var. alinti yapmak istedigin yazilarda ona tikla en sonuncusunda alinti ile cevapla yi sec.. böylece tüm sectiklerini almis olursun...

Çok hoş cidden.. ben dengesiz bi insanım :) Sonuçları kesin yaz, merak ediyorum. Ama bence kesin becerirsin. Tek fark çok fazla hızlanabilirsin. Neticede buzda sürtünme senin alışık olduğundan çok daha az olur. Sen bu tarz beslenerek kesin çok kilo verirsin. Akşama da meyve ye bence, hava soğuk, vitamin önemli.

54 sündür ozaman canım sen.. bende aç kalınca acayip baş ağrısı ve asabiyet olmaya başladı. ayran detoxu xor biliorum ama başka çarem yok.. yılbaşına kadar vermek istiyorum ve bidaha almamak..

Erkek arkadaşımda da baş ağrısı oluyo... Meyve sebze li hafif bi detoks benim daha kolayıma geliyo. Detoks moral verir sana. Hep beraber başarırız umarım :13:

Ben spor yapayım. Görüşürük kızlar :80:

Tavuk döner ye şekerim,bide ekmeğin içini aldırt(eğer ekmekli yiyeceksen) olmas mı?? çok biliorum ya heheheh

burda sanirim tavuk döner yok... yani ben hic görmedim.. et tavuktan daha ucuz oldugu icin olabilir... belki yufka arasi alirim bilmiyorum.. ama ekmekleri oyle cok buyuk de degil zaten...

bu arada kızlar leblebi düşkünlüğümü şöyle yenmeye karar verdim akşam işten eve dönüşte 1 yumurta haşlıcam 1 dilim kızarmış ekme ama yumurtanın beyazını yiycem yaklaşık 50 kalori falan yapıo saat 10 gibide ya bi mandalina ya da 1 elma falan yedim mi ooooooooooo3 hafatada 2 kilo rahat gider benden

yumurtayi birlikte yemek lazim.. bir yerde okumustum icindeki vitaminlerin emilimi icin hem beyazinin hem de sarisinin birlikte yenmesi lazimmis....

nerdeeee.... adam hem hastalanmiyor hem de karisi izin verse okulda yatip kalkacak... insan hic mi yorulmaz... hic mi baska bisiler yapmak istemez... bu ne calisma askidir anlamam.. karinca gibi....

benim patronda daha kisa zamana kadar bisikletle geliyordu. ne ayaksa

kizlar simdi ögle tatiline cikicam, ne yesem ki ? Annem aradi, aksama benim icin icli köfte cikaracak dipfrizden, yaninda dünki ispanak yemeginden yerim. simdi hazir bisey lazim bana. mc donalds dan veggy burger yesem olar mi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…