komik tarafi benim patron icten yanmali motorlar konusunda prof :))
ama araba kullanmiyor
komik tarafi benim patron icten yanmali motorlar konusunda prof :))
ama araba kullanmiyor
ebek :)) erkencede yattim.. sabah kalktigimda acikmiystim ama :))
kullanici kontrol panelinde profil ayarlarinda "cizelge" yerine kopyalayip yapistirin. ama =http:// kisimlarini almayin. sadece .png uzantili kisim...[/QUOTE] oldu galibaaa:46:
oldu galibaaa
hm salata mi ? Kendim yapamam, zaman yetersiz. hazir salata alamam, arabam yok. pizzacidan alabilirim. ton balikli misirli,peynirli alsam mi ki ?
kullanici kontrol panelinde profil ayarlarinda "cizelge" yerine kopyalayip yapistirin. ama =http:// kisimlarini almayin. sadec...mm çok teşekkür ederim yardımlarınız için:46:
benimde bi dönem kullandığım bi yöntemdi bu azcık bişi yiyip acıkmaya başladım mı yaodum hemen yemiyim die baya işe yarıo 60kilodan 52lere böyle düştüm bende
ben genel anlamda uykuyu sevdigim icin erken yatarim :))
bide saat 4 5:30 arası çok tehlikeli saatlerdir akşam üzeri kan şekeri düşmeye başlar hemen saldırırz çikolataya falan o yuzden ben saat 3 te ve 4te mutlaka bişiler atarım ağzıma kraker kepekli bisküvi ya da meyve fln ki kan şekerim dengelensin tehlikeli saatleri bu şekilde geçirrim
benim o saatler 2. ara vaktim. ya meyve ya da yogurt yerim...
bua arada kilom 52 diil aslında 51,7 ama sistem kabull etmio 300gr bile önemli yani dimi kızlarbiz o gramları vermek için ne kadar uğraşıoruz=))
benimde bi dönem kullandığım bi yöntemdi bu azcık bişi yiyip acıkmaya başladım mı yaodum hemen yemiyim die baya işe yarıo 60kilodan 52lere böyle düştüm bende
hoşgeldiiiiiiin ben daha yeniyim burda dün üye oldum bende karalıyım 50 kilo olcam! =) yani inş=) yalnız bende dışarı çıkmadan sadece 2 tane bile olsa zeytin at ağzına hem tok tutar hem de metabolizmanın çalışmasını sağlar ayrıca yemeğ,n üzerine yapılan yürüyüş spor vs yağ yakımında çok faydalıymış sproun üzerine bişiler yemek direkt yağ yapıomuş ve kilo olarak kalıomuş sende..Merhaba Arkadaşlar
Ben geri geldim. Aylar önce burada aktif olarak bir şeyler paylaşıyordum. Ama sonra pes ettim. Ve hala 50-59 kilo arasındayım. Bir türlü 50'nin altına düşemiyorum
Neyse bugün tekrar karar verdim. Aktif olarak buradayım yine bundan sonra.
Bugün daha hiç bir şey yemedimÇıkıp alışveriş yapacağım.. Salata malzemeleri, sebze, süt - yogurt.
Bugün sabah tartıldım. 53.4 Kg.
Merhaba Arkadaşlar
Ben geri geldim. Aylar önce burada aktif olarak bir şeyler paylaşıyordum. Ama sonra pes ettim. Ve hala 50-59 kilo arasındayım. Bir türlü 50'nin altına düşemiyorum
Bugün daha hiç bir şey yemedimÇıkıp alışveriş yapacağım.. Salata malzemeleri, sebze, süt - yogurt.
bende bi de troid le şeker düşüklüğü problemi var troid için ilaç kullannıorum her sabah az çalışıomuş troidlerim
şeker düşüklüğü zaten tedavisi yok tek tedavisi sürekli bişiler atıştırmak kendini aç bırakmamak..bu arada biz her cuma kilolarımızı sölüoruz dimi ona göre gönüllü biri takip edıo mu nası oluo sistem:44:
Merhaba Arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?