50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

50 gayet normal bence bende 161 falanım 50 hedefim aslında bu kilomda normal ama en azından kot pantolonda 26 beden olmalıyım inat ettim
neden 50 nin latına düşmek istıosun ki :44:
Merhaba Tekrar Kızlar

Zayıflık takıntım var sanırım. Eski sporcuyum. Sporu bıraktım seneler önce. Zamanla kaslar eridi yağlar çoğaldı. Kilom fazla değil ama yağ oranım üst sınırda. Yağlı bir göbeğim var. Sallanıyor bile Onlar gitmeli.

Bu arada tickerfactorydeki çizelgenin neresini alıp neresini almıyorum doğru çıksın diye ?

Teşekkürler

http.........png olan kısmı alıosun..
göbek varsa bişi diemem bende nisan gibi tekrar başlıcam yüzmeye en iyi spor yüzmek bence tüm kaslar aynı anda çalışıo

Kizlar benim temizlik suruyor. ev bir pislenmis bir pislenmis kadincagiz temizle temizle daha iki oda bitirdi. 2 hafta kadar yoktuk istanbulda nasil boyle oldu anlamadim.
Dulci ve kuzu da geldi eski tayfa toplaniyor ne guzel...
pazar günü de Türkiye ye gidiyormus soguk havalar.. belki yagar :)) ben 2 günde biktim :)) istanbul'da kar yaginca hava yumusar isinirdi burda hep soguk hep soguk...
aman burasi 22 derece. gelmesin buraya hiiic ozlemedim oranin sogugunu.
selam kızlar, ben sabah kahvaltıyı yine kurabiyeyle yaptım ama bitti sonunda kurabiyeler :)
akşama annemler geliyor yapsam mı dedim ama yine bana kalacak bitecek şeyler yapıyım bari dedim sonra kendime :)
ee mantikli.benim kayinvalide gibi de yapabilirisn (biskuvi cikariyorda o kek kurabiye yapmak yerine)
off moralim çok bozuk ama 3-5 değil 6 kilo yaaa..düğünde 51 kiloydum. ne kadar hızlı alıyorum böyle.. bide spoara 56 kiloyla başladım 57 olmuşum anlamadım
verirsin guzelim uzulme...hem birazi da siskinliktir onun...
nerdeeee.... adam hem hastalanmiyor hem de karisi izin verse okulda yatip kalkacak... insan hic mi yorulmaz... hic mi baska bisiler yapmak istemez... bu ne calisma askidir anlamam.. karinca gibi....
bilim insaninin calisma aski bambaska olur. ben gece 23 te ayrilirken "bu saatte gidiyor musun dedigini bilirim supervisorumun.Nasil davranmamizi bekliyorlarsa "Ay pardon sabahlamadigim iicn ozur dilerim mi?"
evet yaa a misafir gelince daha bir kasiliyor insan, pisirsen bir dert pisirmesen bir dert...
Buluşma nasıl geçti lachesis, resim çekmemişsiniz üzüldüm valla..hazır buluşmuşken felekten bi buluşma çalıp pizza kebap fln yediniz mi eheheh
koc duymasin tavukgogsu yedik. pek guzeldi...
benim patronda daha kisa zamana kadar bisikletle geliyordu. ne ayaksa

komik tarafi benim patron icten yanmali motorlar konusunda prof :))

ama araba kullanmiyor

bizimki musrifligin luzumu yok deyip yurur. HEm de 45-50 dakika evden universiteye.Kar kis demeden....Ay bu alamanlarin hepsi ayni diyecegim olmayacak. En yakin arkadasim alman o kizacak...

Cok is var anlasilan, temizlik iyidir.
adamlar hepsi cimri ya :) hani aktiflerde o neyse ama cimrilik de var yani

merhaba merhaba bende 57 kiloyum 50 olmak istiyorum 31 ekimde düğünüm vardı ondan önce gaza geldim 59 dan 53 e kadar düştüm düğünden sonra balayı falan derken bu sabah bir tartındım 57 4 kilo almışım Allahım bu nasıl bir kiloya müsaitliktir anlamadım. verene kadar canım çıkıyor sonra hemen alıyorum.. yardım edin bu sefer vereyim bir daha almıyayım

off moralim çok bozuk ama 3-5 değil 6 kilo yaaa..düğünde 51 kiloydum. ne kadar hızlı alıyorum böyle.. bide spoara 56 kiloyla başladım 57 olmuşum anlamadım
kuzu meraba ben aranıza yeni geldim dün üye oldum siteye
aynı senin gibi bi dönem sürekli sabah kalkar kalkmaz spro yapıodum (tea bo )
kilo vermek yerine almya bşladım ve 1. ayın sonunda bıraktım 1 kilo almıştım çünkü....sonra öğrendim ki aç karnına yapılan spor kilo aldırımış çünkü vücut ertiicek enerjiyi bulamayınca saklarmış yağları uzerine de kahvaltı yapınca direkt yağ olarak kalırmış sonrasoında yüzmye bşadım 1 yumurta ve kızarmış 1 dilim ekmek yiyip yüzmeye gittim akşam gelincede meyveyle geciştirm 60 kilodan 52ye kadar düştüm kısa sürede sana tavsiyem aç karnına spro yapıp üzerine yeme spordan sonrada en az 1 saat bişi yeme çok rahat verirsin kilo
başarılar şimdiden

öncelikle hayırlı olsun allah bi yastıkda kocatsın inş
4 kilo bişi diil yahu o kadar kiloları ermşisin 4 kiloyu mu veremiceksin bu gunu milat kabul ettik vericez kiloları az ve sık yiye yiye

Kızlar selam. 2 haftadan beri sürrekli çikolata kutusuna düşmüş biri olarak sizlerden acilen etkili diyet listesi rica ediyorum. Acıktırmayan ve kilo verdiren bir reçete yok muu???

Kızlar selam. 2 haftadan beri sürrekli çikolata kutusuna düşmüş biri olarak sizlerden acilen etkili diyet listesi rica ediyorum. Acıktırmayan ve kilo verdiren bir reçete yok muu???
çikolata yerine 1 elma 1 avuç leblebi ilk olarak çikolata sorununa çözüm olabilir belki=)

bak benim de canim istedi simdi....
1 tane mandalina 50 kalori
bu çok ilginç bi biligi değil ama şimdi söliceğim çok ilginç ben okuyunca çaçırmıştım Taylan Kümelinin bi yazısında okudum tuvaletini yapmak küçük abdest diyim=) 35 kalori harcatırmış yani mandalinanın üzerine 1 bardak da su iç 2 kere wcye git zaten fazlasını yakmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…