50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben aç karnına yapıyordum hep yaa.. bide onu deniyim bakalım kahvaltıyı yaptıktan sonra çıkayım.. sağol canım.. yılbaşına kadar gidecek bu kilolar..

anchusa kolay gelsin bende dün temizlik yaptım iki kişiye nasıl bu kadar hızlı kirleniyo anlamadım..

canım teşekkür ederim.. veririm dimi yaa inş :) çok iradeli biri değilim aslında gaza gelmem lazım..

bi kere söz verdik hem kendimize hem birbirimize o yuzden vericez kilolaları kaçarı yok=) benım kuzen 1 ayda 4 kilo verdi diyetisyenın verdiği listeyle hemde öle aç falan kalmadı kolayı kızartmayı tatlıyı pastyaı böreği kesit ( zaten ne kaldı dim ) a ayda 4 kilo verdi doktoru gayet iyi buldu istesek demekki 1 ayda 4 kilo verebiliriz

ahhhhhhh boyum 1.70 kilom 58 görünürde üst kısmım zayıf alt kısım kalçalarım ve göbeğimm maalesef var çocuk doğurdum ona bağlıyorum ama olmuyor gitmiyor bi türlü şöyle mucize bir içecek olsa oturduğum yerde göbeğimi eritsem ohhh ne güzel olurdu

evet yaa a misafir gelince daha bir kasiliyor insan, pisirsen bir dert pisirmesen bir dert...

eşim olsa yine o yerdi, eşim olmayınca hep bana kalıyor. ben yalnız yaşasam hiç yemek pişirmem herhalde :)
kizlar strawberryden siparislerim geldi. simdide bir goz alti kapaticisi ismarlayacagim...

hayırlı olsun, göz altı kapatıcısı hangisinden alıcaksın?

malsef canım öyle bir iksir henüz bulunmadı o bulunana kadar biz spor yaparak bölgesel sorunlarımız çözmeye çalışıyoruz sanada onu tavsiye ederiz......

zaten istersem veriyorumda işte galiba nefsime yenik düşüyorum. ama başladım bir kere bırakmak yok 50 olana kadar ve öyle kalana kadar devam :)

lachesis sen annenlere yap o güzel kurabiyelerden kalanını buzluğa atarsın.. ben öyle yapıyorum yoksa bitirmeden rahat edemem:86:

selam kızlar ne haber bu ara...... nasılsınız görüşmeyeli.....benim reglim tam olarka bu gün başladı ölüyorum ağrıdan evde olsam şimdi bir güzel yatar uyurdum ama nerde (((((

bu arada yeni gelen arkdaşlar hoş geldiniz ...hep beraber birlikten güç doğar diyerek destek olalım verelim bu kiloları

anchusa kolay gelsin bende dün temizlik yaptım iki kişiye nasıl bu kadar hızlı kirleniyo anlamadım..
ya sorma kuzucum. bir tek biz mi boyleyiz acaba diyordum bende. iki kisi bir evi nasil batirabilir ki? bir de cocuk olsa napacagiz bilmem... 2 gun sonra ev hic birsey yapilmamis gibi oluyor...
eşim olsa yine o yerdi, eşim olmayınca hep bana kalıyor. ben yalnız yaşasam hiç yemek pişirmem herhalde :)

hayırlı olsun, göz altı kapatıcısı hangisinden alıcaksın?

yalnizken ben de atistiriyorum hep....ama pisirmek lazim yaaaa....
kahvekokusuyla konustuk bugun o da aynen senin dediklerini ve stila yi onerdi. stila indirimdeymi su an cilekte.. onu alayim dedim.. yanina da birsey alsam mi diye bakiyorum bakiyorum bulamiyorum.... ihtiyacim yokken niye bu kadar kasiyorsam. cilekte belli bir ucreti doldurmamiza gerek yok degil mi kargo parasi vermemek icin..bir de sen de kahve kokusu gibi acik renk mi kullaniyorsun. musaitsen bir diyecegim renge bakar misin cilekte..

benimde dun basladi... bas agrisi bel agrisi karin agrisi derken bir agri yumagi oldum ciktim. ustelik istah ta tavanda... yememeliyim derken bile agzima birseyler tikistirip cignemeden yutuyorumm

hazır alış veriş muhabbeti açılmışken şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum çok dökülüyor.. zeytinyağlı sabuna başladım oda çok sert yaptı saçımı elimi bile süremiyorum

benimde dun basladi... bas agrisi bel agrisi karin agrisi derken bir agri yumagi oldum ciktim. ustelik istah ta tavanda... yememeliyim derken bile agzima birseyler tikistirip cignemeden yutuyorumm

ben 2 aydır hastalanmıorum yaa=( doktora gittim 7 gunluk bi hap verdi içtim beklemedeyim 10 gun içinde olmam lazım evli e değilim bu arada amaan bu kadınlarında derdi büyük olsan bi dert olmsasan bi dert her türlü sıkıntısı var ama yınede olmak iyi ya çok sıkıntı yapıo karnım şiş davul gibi her an tetşkte beklıorum oldum mu die bi olsam çok rahatlıcam valla ağrısına kurban olayım =(

malsef canım öyle bir iksir henüz bulunmadı o bulunana kadar biz spor yaparak bölgesel sorunlarımız çözmeye çalışıyoruz sanada onu tavsiye ederiz......

teşekkür ederimm aslında bazen deniyorum ama biraz da işi tembelliğe vuruyorum varsa önerileriniz alabilirim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…