kuzu meraba ben aranıza yeni geldim dün üye oldum siteye
aynı senin gibi bi dönem sürekli sabah kalkar kalkmaz spro yapıodum (tea bo )
kilo vermek yerine almya bşladım ve 1. ayın sonunda bıraktım 1 kilo almıştım çünkü....sonra öğrendim ki aç karnına yapılan spor kilo aldırımış çünkü vücut ertiicek enerjiyi bulamayınca saklarmış yağları uzerine de kahvaltı yapınca direkt yağ olarak kalırmış sonrasoında yüzmye bşadım 1 yumurta ve kızarmış 1 dilim ekmek yiyip yüzmeye gittim akşam gelincede meyveyle geciştirm 60 kilodan 52ye kadar düştüm kısa sürede sana tavsiyem aç karnına spro yapıp üzerine yeme spordan sonrada en az 1 saat bişi yeme çok rahat verirsin kilo
başarılar şimdiden
canım teşekkür ederim.. veririm dimi yaa inş :) çok iradeli biri değilim aslında gaza gelmem lazım..
evet yaa a misafir gelince daha bir kasiliyor insan, pisirsen bir dert pisirmesen bir dert...
kizlar strawberryden siparislerim geldi. simdide bir goz alti kapaticisi ismarlayacagim...
ben aç karnına yapıyordum hep yaa.. bide onu deniyim bakalım kahvaltıyı yaptıktan sonra çıkayım.. sağol canım.. yılbaşına kadar gidecek bu kilolar..
ahhhhhhh boyum 1.70 kilom 58 görünürde üst kısmım zayıf alt kısım kalçalarım ve göbeğimm maalesef var çocuk doğurdum ona bağlıyorum ama olmuyor gitmiyor bi türlü şöyle mucize bir içecek olsa oturduğum yerde göbeğimi eritsem ohhh ne güzel olurdu
bi kere söz verdik hem kendimize hem birbirimize o yuzden vericez kilolaları kaçarı yok=) benım kuzen 1 ayda 4 kilo verdi diyetisyenın verdiği listeyle hemde öle aç falan kalmadı kolayı kızartmayı tatlıyı pastyaı böreği kesit ( zaten ne kaldı dim) a ayda 4 kilo verdi doktoru gayet iyi buldu istesek demekki 1 ayda 4 kilo verebiliriz
ya sorma kuzucum. bir tek biz mi boyleyiz acaba diyordum bende. iki kisi bir evi nasil batirabilir ki? bir de cocuk olsa napacagiz bilmem... 2 gun sonra ev hic birsey yapilmamis gibi oluyor...anchusa kolay gelsin bende dün temizlik yaptım iki kişiye nasıl bu kadar hızlı kirleniyo anlamadım..
eşim olsa yine o yerdi, eşim olmayınca hep bana kalıyor. ben yalnız yaşasam hiç yemek pişirmem herhalde :)
hayırlı olsun, göz altı kapatıcısı hangisinden alıcaksın?
benimde dun basladi... bas agrisi bel agrisi karin agrisi derken bir agri yumagi oldum ciktim. ustelik istah ta tavanda... yememeliyim derken bile agzima birseyler tikistirip cignemeden yutuyorummselam kızlar ne haber bu ara...... nasılsınız görüşmeyeli.....benim reglim tam olarka bu gün başladı ölüyorum ağrıdan evde olsam şimdi bir güzel yatar uyurdum ama nerde(((((
bu arada yeni gelen arkdaşlar hoş geldiniz ...hep beraber birlikten güç doğar diyerek destek olalım verelim bu kiloları
Aygirl, ela79 onumuzdeki hafta koc olmaya gonullu musunuz hala???
bu arada baya kalabalık olmuşuz, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
benimde dun basladi... bas agrisi bel agrisi karin agrisi derken bir agri yumagi oldum ciktim. ustelik istah ta tavanda... yememeliyim derken bile agzima birseyler tikistirip cignemeden yutuyorumm
malsef canım öyle bir iksir henüz bulunmadı o bulunana kadar biz spor yaparak bölgesel sorunlarımız çözmeye çalışıyoruz sanada onu tavsiye ederiz......
bu arada baya kalabalık olmuşuz, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?