lachesis sen annenlere yap o güzel kurabiyelerden kalanını buzluğa atarsın.. ben öyle yapıyorum yoksa bitirmeden rahat edemem:86:
kızlar istanbulda oturan var mı bilmıorum ama lazer IPL de inanılmaz bi indirim var paylaşmak istedim
İstanbul Günün Fırsatı | promoskop
yalnizken ben de atistiriyorum hep....ama pisirmek lazim yaaaa....
kahvekokusuyla konustuk bugun o da aynen senin dediklerini ve stila yi onerdi. stila indirimdeymi su an cilekte.. onu alayim dedim.. yanina da birsey alsam mi diye bakiyorum bakiyorum bulamiyorum.... ihtiyacim yokken niye bu kadar kasiyorsam. cilekte belli bir ucreti doldurmamiza gerek yok degil mi kargo parasi vermemek icin..bir de sen de kahve kokusu gibi acik renk mi kullaniyorsun. musaitsen bir diyecegim renge bakar misin cilekte..
placenta kullanmaya basladim ben 1 aydir. Saclarimin dokulmesi durdu..hazır alış veriş muhabbeti açılmışken şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum çok dökülüyor.. zeytinyağlı sabuna başladım oda çok sert yaptı saçımı elimi bile süremiyorum
ben yedek olarak gönüllüyüm evet :)
kızlar istanbulda oturan var mı bilmıorum ama lazer IPL de inanılmaz bi indirim var paylaşmak istedim
İstanbul Günün Fırsatı | promoskop
ben natural renk orta renk kullanıyorum genelde, kargo parası almaz. hangi renk müsaidim bakıyım.
o zaman ben daha sonra olayim bence, su günlerde kendime hakim degilken yapmaktan tirsiyorum dayok bize asil koc lazim yedek degil. yapabilir misin asil kocluk. yapamazsan baskasini bulmaya calisacagim
Ama IPL degilde alexander etkili diyorlar lazerli epilasyonda... benigneliye giitim yillarca simdi lazere baslayacagim. Hatta lachesisle konustuk gecen gun o da hastaneye ya da cok cok iyi bir lazer merkezine git dedi.
Aman dikkat lazer ciddi birsey..
placenta kullanmaya basladim ben 1 aydir. Saclarimin dokulmesi durdu..
lazer den basari gören varmi aranizda ? Benim biyiklarim var ya uyuz oluyorum aldikcada cogaliyor sanki
kuşum ben buzluğa bişeyi atınca bir daha çıkarıp yiyemiyorum, tadı gidiyor benim için sanki pek hoşlanmıyorum buzluk şeysinden. buzluğa giderse çöpe gitmiş olur yani
onlarda tatlı dururken pek kurabiye yemezler zaten:)
şerbetli tatlı canavarları :)
ben 2 aydır hastalanmıorum yaa=( doktora gittim 7 gunluk bi hap verdi içtim beklemedeyim 10 gun içinde olmam lazım evli e değilim bu arada amaan bu kadınlarında derdi büyük olsan bi dert olmsasan bi dert her türlü sıkıntısı var ama yınede olmak iyi ya çok sıkıntı yapıo karnım şiş davul gibi her an tetşkte beklıorum oldum mu die bi olsam çok rahatlıcam valla ağrısına kurban olayım =(
açık renkse lazer görmüyor işe yaramaz canım. koyu renkse lazere girebilirsin. tamamen yok olmuyor ama görünmez hale falan geliyor inceliyor baya, ama iyi bir merkeze gidersen, hiç azalmayanlar da oluyor.
hmm iyi ozaman en iisini yapmışsın.. ben valla çocuk gibi eve bişey girdimi bitirmeden rahatlıyamıyorum:86:
ben kolaltı için gittim IPL çok faydasını gördüm şu anda incecik tüğ gibi bişi belli olmuo bile en son geçen hafta gittim son seansım ya da belki yaza doğru bi kere daha giderimama faydası var tavsiye ederim güvenilir yer ve işini bilen biri olması şart
o daha zor... neyse benim cok duzenli....adacayi ic, sari kantaron otu ic...belki ise yararlar...
neyse temizliklede bayagi bir kalori yakiliyoraa 1 saat bakmadim neler neler konusulmus :))
ben de cok fena aciktim yaaa... evde yemek kalmamisti sadece meyve aldim.. o da hurma tam olmamis cok kotu bir tadi vardi agzima damagima yapisti biraktim.. 1 kivi yedim.. ama basim gözüm dönüyor sanki... acilen cikip bisiler almam lazim
anchusa, kolay gelsin... ben tek kisiyim ve odamin nasil kirlendigini anlamiyorum.. herhafta süpürge acip silmek zorunda kaliyorum... o da odada yasadigim saat 10 saat ya vardir ya yoktur :))
sen nereye gidiyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?