50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesis sen annenlere yap o güzel kurabiyelerden kalanını buzluğa atarsın.. ben öyle yapıyorum yoksa bitirmeden rahat edemem:86:

kuşum ben buzluğa bişeyi atınca bir daha çıkarıp yiyemiyorum, tadı gidiyor benim için sanki pek hoşlanmıyorum buzluk şeysinden. buzluğa giderse çöpe gitmiş olur yani

onlarda tatlı dururken pek kurabiye yemezler zaten:)
şerbetli tatlı canavarları :)

ben natural renk orta renk kullanıyorum genelde, kargo parası almaz. hangi renk müsaidim bakıyım.

hazır alış veriş muhabbeti açılmışken şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum çok dökülüyor.. zeytinyağlı sabuna başladım oda çok sert yaptı saçımı elimi bile süremiyorum
placenta kullanmaya basladim ben 1 aydir. Saclarimin dokulmesi durdu..
ben yedek olarak gönüllüyüm evet :)

yok bize asil koc lazim yedek degil. yapabilir misin asil kocluk. yapamazsan baskasini bulmaya calisacagim

lazer den basari gören varmi aranizda ? Benim biyiklarim var ya uyuz oluyorum aldikcada cogaliyor sanki

bende çok araştırdım en iisi IPL miş en ince tüğleri bile görüo zaten artık alexander kalmadı.. bende kol altına gittim hatta gecen hafta 8. seansımdı çok faydasını gördüm belki yaza doğru bi seans daha giderim ama bitti gibi bişi
temiz ve güvenilir bi yer olması şart orda çok haklısın cnm..
şimdi alt bacak özel böle ve yüz için toplu gitmek istıorum ama indirimli bi yer olsa taksit maksit hemen başlıcam kışın gitmke lazım güneşten korunman lazım fln filan o yuzden tam zamanı lazer için ve fiyatlarda doğal olarak yüksek=(

lazer den basari gören varmi aranizda ? Benim biyiklarim var ya uyuz oluyorum aldikcada cogaliyor sanki

açık renkse lazer görmüyor işe yaramaz canım. koyu renkse lazere girebilirsin. tamamen yok olmuyor ama görünmez hale falan geliyor inceliyor baya, ama iyi bir merkeze gidersen, hiç azalmayanlar da oluyor.

hmm iyi ozaman en iisini yapmışsın.. ben valla çocuk gibi eve bişey girdimi bitirmeden rahatlıyamıyorum:86:

aa 1 saat bakmadim neler neler konusulmus :))

ben de cok fena aciktim yaaa... evde yemek kalmamisti sadece meyve aldim.. o da hurma tam olmamis cok kotu bir tadi vardi agzima damagima yapisti biraktim.. 1 kivi yedim.. ama basim gözüm dönüyor sanki... acilen cikip bisiler almam lazim

anchusa, kolay gelsin... ben tek kisiyim ve odamin nasil kirlendigini anlamiyorum.. herhafta süpürge acip silmek zorunda kaliyorum... o da odada yasadigim saat 10 saat ya vardir ya yoktur :))

o daha zor... neyse benim cok duzenli....adacayi ic, sari kantaron otu ic...belki ise yararlar...

açık renkse lazer görmüyor işe yaramaz canım. koyu renkse lazere girebilirsin. tamamen yok olmuyor ama görünmez hale falan geliyor inceliyor baya, ama iyi bir merkeze gidersen, hiç azalmayanlar da oluyor.

ben kolaltı için gittim IPL çok faydasını gördüm şu anda incecik tüğ gibi bişi belli olmuo bile en son geçen hafta gittim son seansım ya da belki yaza doğru bi kere daha giderimama faydası var tavsiye ederim güvenilir yer ve işini bilen biri olması şart

o daha zor... neyse benim cok duzenli....adacayi ic, sari kantaron otu ic...belki ise yararlar...

adaçayıda var evde sarıkantaronda ama hiç işe yarayacağını düşünmemiştim akşam eve gidince adaçayı içiyim bari hem adaçayının tok tutma özellğide var diyete de çok uygun

neyse temizliklede bayagi bir kalori yakiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…