ben de bende...bitirene kadar yiyorum, catlasam da patlasam da...
ben de bende...bitirene kadar yiyorum, catlasam da patlasam da...
nerden temin edebilirim.. eczanede mi satılıyor..
hmm iyi ozaman en iisini yapmışsın.. ben valla çocuk gibi eve bişey girdimi bitirmeden rahatlıyamıyorum:86:
ayyyy bir tek benim sanıyoyordum..... annem çok kızar bana saman elinse samanlık kendinin der...
kalmasın diyeee tıkanan kadar yiyorum.... ay ne kötü bir huy yarım akaln şeye dayanamıyorum....
ayyyy bir tek benim sanıyoyordum..... annem çok kızar bana saman elinse samanlık kendinin der...
kalmasın diyeee tıkanan kadar yiyorum.... ay ne kötü bir huy yarım akaln şeye dayanamıyorum....
yalnız değilmişim sadece benmiyim diye düşünüyodum:86:
koç bulamazsan ben olurum anchusa özlemişim valla burayı
evet eczanede satiliyor. ben bir de organicum aldim o da guzel... ama bunlar organik sampuan yaa hic kopurmuyorlar ve sac dokulmesine karsilar. eger zaten saglikli saclarin varsa parlaklik ya da kolay sekil alma falan istiyorsan toni guy falan kullan...
az yağlı az tuzlu ve sebze yemekleri dimikızlar ben çıkıyım markete çıkıp alışveriş yapıp yemeklere başlıyım artık:)
şulecim spor bildirimlerini sana yapıyormuşuz hangi sporlar var listede bana bilgi verirmisin.. geride kaldım ben biraz
belli spor yok canımmmm sadece saati bildiriyorsunuz bana kaç saat yaptığınızı okadar spor çeşitleri sana kalmış
sana kolay gelsin. ozelden mesaj attim , tesekkurler...kızlar ben çıkıyım markete çıkıp alışveriş yapıp yemeklere başlıyım artık:)
bu forumdada var zaten bu sampuanla ilgili topic..Adi novocrin placenta. istersen forumdada oku tartismalari.yok canım dökülme çok fena sırf dökülmesi kesilsin diye düğünden sonra kısacık kestirdim ama hala devam ediyor dökülmeye zeytinyağı sabunuda çok sert yapıyo taranmıyo bile
ben de... ben de.....pzartesiden itibaren deli gibi spor bildirimi yapıcam sana
pzartesiden itibaren deli gibi spor bildirimi yapıcam sana
açık renkse lazer görmüyor işe yaramaz canım. koyu renkse lazere girebilirsin. tamamen yok olmuyor ama görünmez hale falan geliyor inceliyor baya, ama iyi bir merkeze gidersen, hiç azalmayanlar da oluyor.
bu forumdada var zaten bu sampuanla ilgili topic..Adi novocrin placenta. istersen forumdada oku tartismalari.
ben de... ben de.....
yok canım dökülme çok fena sırf dökülmesi kesilsin diye düğünden sonra kısacık kestirdim ama hala devam ediyor dökülmeye zeytinyağı sabunuda çok sert yapıyo taranmıyo bile
lazer den basari gören varmi aranizda ? Benim biyiklarim var ya uyuz oluyorum aldikcada cogaliyor sanki
teşekkür ederiizzzzzslm.arkadaslar,aramiza yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum,
temizligim bitti ama canim cikti,bukadar pis oldugumu tahmin etmemistim,3sa
atlik temizligimi bugünki spor olarak sayabilirmiyim?,temizligi müzik esliginde yaptim 10-15dakika kadar da göbek attim hi hi
kuzu, yengemde de vardi o sorun. pantovigar isimli ilaci kullandi uzun süre düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?