50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yemek yapmaya başlayayım kızlar.. forumdan aldığım tarifi deniycem bolu usulu patatesli çorba bakalım nasıl olacak? görüşürüz:79:

döktürdün ha oh ih :81:

cok tesekkur ederiz kuzucum. haftasonu giremezsen pazartesi toptan yorumlarsin sende haftasonunu. kilo bildirimi yarindan pazar gecesi-pazartesi sabahina kadar bana.. pazartesi sabah listeyi yayinlayacagim...

tamam haftasonu çok sık giremeyebilirim ama haftaiçi hep burda olurum.. zaten haftasonuda çok giren olmuyor. cuma gecesimi devralıyorum?

Kızlar selam. 2 haftadan beri sürrekli çikolata kutusuna düşmüş biri olarak sizlerden acilen etkili diyet listesi rica ediyorum. Acıktırmayan ve kilo verdiren bir reçete yok muu???
sağlıklı değil biliyorum ama çikolata da seviyorsan çikolata rejimi yapsana. ben 2-3 kilo vermek için arada yapıyordum. hem bol bol çikolata yiyorsun hem kilo veriyorsun hem de ( bende öyle oluyor ) rejim bitimi bir müddet çikolatanın ç sini bile görmek istemiyorsun :)

tamam haftasonu çok sık giremeyebilirim ama haftaiçi hep burda olurum.. zaten haftasonuda çok giren olmuyor. cuma gecesimi devralıyorum?

evet cuma gecesi baslar. yarin gunduz de gzmnc yapar. ben de pek giremiyorum haftasonu...koc oldugumdada pazartesi sabah toptan yorum yapiyorum ne yapayim..

biz bunu duymamis olalim

ama bugün kimse menü bildirimi yapmadi (

hemen yapayim kocum
Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk beyaz peynir
yarim domates
2 salatalik
filtre kahve

Ara:1 adet salatalik, 1 adet havuc

Ogle:
1 kasik mantarli soya soslu tavuk
2 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt corbasi

Ara:yarim bardak light sut, 1 adet kivi

Aksam:
1 kase yogurt corbasi, 2 kasik ispanak yemegi

Ara: bir cesit meyve

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…