kızlar ben çıkıyım markete çıkıp alışveriş yapıp yemeklere başlıyım artık:)
slm.arkadaslar,aramiza yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum,
temizligim bitti ama canim cikti,bukadar pis oldugumu tahmin etmemistim,3sa
atlik temizligimi bugünki spor olarak sayabilirmiyim?,temizligi müzik esliginde yaptim 10-15dakika kadar da göbek attim hi hi
ben gidiyorum komple yeni yeni görüyorum faydasını birden dökülüyo zaten
ben yemek yapmaya başlayayım kızlar.. forumdan aldığım tarifi deniycem bolu usulu patatesli çorba bakalım nasıl olacak? görüşürüz:79:
kuzu seni koc yapalim mi haftaya???
tekrar denedim ticker'i... göreceğiz şimdi olmuş mu :)http.........png olan kısmı alıosun..
göbek varsa bişi diemem bende nisan gibi tekrar başlıcam yüzmeye en iyi spor yüzmek bence tüm kaslar aynı anda çalışıo
tamam cnm olurum
cok tesekkur ederiz kuzucum. haftasonu giremezsen pazartesi toptan yorumlarsin sende haftasonunu. kilo bildirimi yarindan pazar gecesi-pazartesi sabahina kadar bana.. pazartesi sabah listeyi yayinlayacagim...
sağlıklı değil biliyorum ama çikolata da seviyorsan çikolata rejimi yapsana. ben 2-3 kilo vermek için arada yapıyordum. hem bol bol çikolata yiyorsun hem kilo veriyorsun hem de ( bende öyle oluyor ) rejim bitimi bir müddet çikolatanın ç sini bile görmek istemiyorsun :)Kızlar selam. 2 haftadan beri sürrekli çikolata kutusuna düşmüş biri olarak sizlerden acilen etkili diyet listesi rica ediyorum. Acıktırmayan ve kilo verdiren bir reçete yok muu???
tamam haftasonu çok sık giremeyebilirim ama haftaiçi hep burda olurum.. zaten haftasonuda çok giren olmuyor. cuma gecesimi devralıyorum?
sağlıklı değil biliyorum ama çikolata da seviyorsan çikolata rejimi yapsana. ben 2-3 kilo vermek için arada yapıyordum. hem bol bol çikolata yiyorsun hem kilo veriyorsun hem de ( bende öyle oluyor ) rejim bitimi bir müddet çikolatanın ç sini bile görmek istemiyorsun :)
evet cuma gecesi baslar. yarin gunduz de gzmnc yapar. ben de pek giremiyorum haftasonu...koc oldugumdada pazartesi sabah toptan yorum yapiyorum ne yapayim..
ama bugün kimse menü bildirimi yapmadi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?