50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hem hemen yazdigin icin hem dee oldukca guzel bir menü oldugu icin **'li pekiyiyi veriyorum :)) ispanak yemeginden biraz daha yesen aslinda tüm gün temizlikle ugrastin, herseyden 1 kasik 2 kasik az az olmus :)) gücsüz kalma sonra...

yok canım dökülme çok fena sırf dökülmesi kesilsin diye düğünden sonra kısacık kestirdim ama hala devam ediyor dökülmeye zeytinyağı sabunuda çok sert yapıyo taranmıyo bile
dışarıdan çinko takviyesi al. kaç mg alman gerekir bilmiyorum ama eczacı söyler herhalde.

hem hemen yazdigin icin hem dee oldukca guzel bir menü oldugu icin **'li pekiyiyi veriyorum :)) ispanak yemeginden biraz daha yesen aslinda tüm gün temizlikle ugrastin, herseyden 1 kasik 2 kasik az az olmus :)) gücsüz kalma sonra...

ay temizligi ben yapmadim ki yardimci aliyorum ben...
ama tamambiraz daha fazla yerim ispanagi, benim icin sakincasi yok, kocumuzu kirmayalim

ya bugun lodos var nasil basim agriyor bilemezsiniz... ilac aldim uzandim, dogru duzgun calisamadim bugun yaaaa.

benim menüm bugün biraz dandik,
sabah:1dilim kepekli ekmek
1salatalik,3tane siyah zeytin
kücük parca beyaz peynir,1fincan cay
ögle:iki kurabiye ve 1elma yedim,cünki aksama dogum günündeyim,
2fincan bitki cayi
aksamada yediklerimi yazsam olurmu?

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
yarım domates
1 salatalık
ıhlamur

araöğün
1 adet etiform cubuk

öğle
az yayla çorba
izmir köfte

araöğün
1 manadlina

1saat sonra
1 çubuk

akşam
haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim kızarmış ekmek

ve booolca suuuuuu

anchuca sen versene çorbanın tarifini not alalım....senin tariflerin güzel oluyor

himm, keske öglene sebze yemegi yeseydin.. aksama madem d.günü var orada bolcana abur cubur gida olur.. aksama fazla kacirmamaya özen göster lütfen...

hmm sebzesi hic yok mu bu menünün olmaz ki ama...

kizarmis ekmek makine de kizarmis degil mi yagda degil

sebze olsa 2 * verirdim ama simdi tek * li menü...

hmm sebzesi hic yok mu bu menünün olmaz ki ama...

kizarmis ekmek makine de kizarmis degil mi yagda degil

sebze olsa 2 * verirdim ama simdi tek * li menü...

iş yerinde ne çıkarsa onu yiyoruz mecburen=(
pilav makarna falan onları almamaya dikkat edıorum aşcı abi zorla elime tutuştursa da peşimden gelıo bakıyım yedin mi die annemi aratmıo saolsun
ekmekler yağsız ve tam buğday ekmeği uno'nundu sanırım :S

03.12.10 CUMA DOMATES ÇORBA ORMAN KEBABI BULGUR PİLAVI CACIK 1060kalori
mesela bu yarın ki menu
ben büyük ihtimal kebap bulgu plv ve cacık yerım çorba almam

sulecim siddetle tavsiye ediyorum, misafir menusune de cok yakisan bir corba oluyor... az krema da koyabilirsin pisirdikten sonra yag yerine...

SÜTLÜ PATATES ÇORBASI
Malzemeler:
2Çorba kaşığı un
1,5 Su bardağı süt
3 Orta boy haşlanmış patates
1Çorba kaşığı tereyagi/zeytinyagi
Yeterince su

Üzerine:
1Çorba kaşığı zeytinyagi/tereyagi
1Çay kaşığı kırmızı toz biber
1Çay kaşığı kuru nane

Yapılışı:
İlk olarak haşlanmış patateslerin kabukları soyulup kup kup dogranir.yag tencereye konulur ve 2çorba kaşığı un ilave edilip sürekli karıştırarak kavrulur un sarardığında süt azar azar ve devamlı karıştırarak eklenir un topaksız kıvama geldiğinde yeterince su eklenip tuzu ayarlanır ve patatesler ilave edilir karıştırılarak çorbanın koyulaşması ve kaynaması sağlanır.Sonra blenderdan ya da suzgecten gecirilir mercimek corbasi gibi)
Çorbayı ocaktan aldıktan sonra bir tavada üzeri için 1kaşık yag eritilir kızgın yağa kırmızı biber ve nane eklenip ateşten alınır servis yaparken çorbanın üzerine gezdirilir. (ben uzerine yag eritmiyorum ama misafire yapiyorsam corbaya az krema koyup karistirip servis yapiyorum, harika oluyor)
Afiyet olsun

Son düzenleme:
03.12.10 CUMA DOMATES ÇORBA ORMAN KEBABI BULGUR PİLAVI CACIK 1060kalori
mesela bu yarın ki menu
ben büyük ihtimal kebap bulgu plv ve cacık yerım çorba almam

bence corba da al... azar azar farkli gida cesitlerinden yemek herzaman iyidir.. hem corba bagirsaklari da yumusak tutar...

ben sabah iki dilim tereyagli 3tahilli ekmek yedim
öglen ton balikli beyaz peynirli salata yedim
aksama ya icli köfte yada musakka var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…