50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sabah iki dilim tereyagli 3tahilli ekmek yedim
öglen ton balikli beyaz peynirli salata yedim
aksama ya icli köfte yada musakka var ..

2 tereyagli ekmek cok olmus :)) 1 tereyag 1 peynirli ya da hic tereyagsiz olsaymis keske...
aksami cok kacirmazsan iyi olur...

sevgiler...

yarin görüsürüss...

sağol canım not ediyorum denicem mutlaka bekliyoruz senden böyle tarifler çok sağol....

sağol canım not ediyorum denicem mutlaka bekliyoruz senden böyle tarifler çok sağol....

afiyet olsun. bende senin pirasayi deneyecegim,ama evdeki yemekler bitmedi bir turlu....boyle tarif degiselim bol bol...
soylemeye gerek yok ben yag miktarini mumkun oldugunca azaltiyorum. keske hic yagsiz un kavurabilsek ne guzel olurdu.....

Son düzenleme:
2 tereyagli ekmek cok olmus :)) 1 tereyag 1 peynirli ya da hic tereyagsiz olsaymis keske...
aksami cok kacirmazsan iyi olur...

sevgiler...

yarin görüsürüss...

benim yedigim tereyaginda icinde ilgin (miydi adi) yagi da var ve cok az kaziyarak sürüyorum ki tatlansin diye.

tsk ederim kocum, iyi aksamlar

ok koc,,kendime hakim olmaya calisacam,söz,
öglen yemek yapamadim cünki temizligimde vardi oyüzden bögle oldu
herkese iyi aksamlar

afiyet olsun. bende senin pirasayi deneyecegim,ama evdeki yemekler bitmedi bir turlu....boyle tarif degiselim bol bol...
soylemeye gerek yok ben yag miktarini mumkun oldugunca azaltiyorum. keske hic yagsiz un kavurabilsek ne guzel olurdu.....
Canım bu benim de bayıldığım ve sürekli yaptığım çorba tarifinin patateslisi..aslında olay unda ve sütte bitiyor.Dediğin gibi hem unu yağla kavurmak hem de üstüne yağ yakmak bana da sinir bozucu geliyor o yüzden ben tencereye doğrudan ve soğuktan unu, sütü ve suyu koyuyorum blendırdan geçiriyorum sonra ateşe koyup yavaş yavaş karıştırıyorum sonra da patates veya ne ekleyeceksem koyuyorum,tabi patatesler de püre olunca yine blendır kullanıyorum.. açıkçası bu da gayet güzel oluyor..yağ olmadığı için ve un kavrulmadığı için tadı tıpkısının aynısı diyemiycem ama inan seni tatmin edecek kadar çok yakını..o yüzden kendine yaptığın zamanlarda bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim:97:

kızlar ben artık menü yazmıyorum çünkü koçtan cevabı bulup okuyamıyorum boşuna koçları yormayayım...:))
arada yazarım bişeyler
ama bişey sorucam şimdi ben sabahları işe giderken yolda yemek üzere kendime 2 dilim tahıllı yada lıght ekmek arasına bir dilim kaşar birdilim dana veya tavuk jambon bir dilimde domates koyup tost yapıyorum sonra 2 tane portakal 2 tane mandalin sıkıyorum bunları yolda kahvaltı nşyetine yiyorum çokmu sizce yada alternatifi olan varmı acaba

Nedense ben de forumu tarif etmekte zorlanıyorum bu tasarımda, çok göz yoruyo.

Leylacım bence gayet güzel bi kahvaltı. Tek alternatif tostun içindekileri değiştirmek olabilir. Onun dışında paket süt içebilirsin, kuru meyve vs ekleyebilirsin.

sl dulcina...... aynen bende hşç sevmedim forumun bu halini.....

Şulecim naber?

Ben bayadır spor yapmıyorum :78: Bugün spora diye çıktım forumdan, bi güzel uyudum :89: Haftaya değil, ondan sonraki haftaya düzenli olarak başlıcam umarım

Aynen öyle şulecim, çok kasman gerekiyor geçmişi okumak için, bu sıralar gözlerim çok çabuk yoruluyor, o yüzden ben pesettim bile. Sana sporları özelden gönderelim bence?? Öbür türlü çok zor olur senin için.

Şulecim naber?

Ben bayadır spor yapmıyorum :78: Bugün spora diye çıktım forumdan, bi güzel uyudum :89: Haftaya değil, ondan sonraki haftaya düzenli olarak başlıcam umarım

iyiym şekerim tv izliyorum boş boş.....ohh dinlenmişindirrrr bir güzel olsun.... haftaya niye değl bu hafta ara verdik haftaya başlayalım dedik sende katıl.....

Haftaya zımbırtı var... Madem öyle, az da olsa size eşlik edeyim ben de :13: Sen de güzel dinleniyorsundur şu anda :90:

canım sağolasın sporlar yapılda ben burdanda takip ederim...bu aralar çok az spor yapan var....

Haftaya zımbırtı var... Madem öyle, az da olsa size eşlik edeyim ben de :13: Sen de güzel dinleniyorsundur şu anda :90:

et et iyi olur.... benimd bu gün başladı zımbırtım çok kötü oldu öğlene kada karnm ağrıdı.şimdi geçtide dinleniyorum....yarında dersim yok ohhhh iyide oluyor kafam rahat.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…