Ne bilem şulecim... tüm geçmişe bakmak gerekiyo öyle de. Gözlerine yazık :90:
Yarın dersin olmamasına çok sevindim, tatil çok güzel vallaBuarada merak ettim, çizelgedeki kilon güncel mi?
AnnaştıkSonuçta isteyen toplu da gönderebilir sporlarını. Çok iyiymiş canım yahu, maşallah. Görmeyeli kilo vermemişsin ama almamışsın da...
menümü yazıyım:S
sabah
3 kurabiye şekersiz çay
ara antep fıstığı 1-2 avuç
ara yarım bardak light süt
akşam
yarım tabak patates püresi
mor lahana salatası
2 lokma ekmek
ara bir adet saray sarma tatlısı, 1 avuç da kabuklu badem.
Lachesiscim, menün de spor da gayet güzel bence... tebrikler :81:
canım herşey iyi hoşta çok tatlı yemişin....kurabiye sarma badem fıstık bence fazla olmuş ama akşam güzel....
gunaydin kizlarrr;
anchusa markafoniden sampuanlarim hala gelmedi 8 gun oldu;
kac gunde gelir cnm biliyor musun? sen alisveris yapiyordun sanirim ordan ??
Canım bu benim de bayıldığım ve sürekli yaptığım çorba tarifinin patateslisi..aslında olay unda ve sütte bitiyor.Dediğin gibi hem unu yağla kavurmak hem de üstüne yağ yakmak bana da sinir bozucu geliyor o yüzden ben tencereye doğrudan ve soğuktan unu, sütü ve suyu koyuyorum blendırdan geçiriyorum sonra ateşe koyup yavaş yavaş karıştırıyorum sonra da patates veya ne ekleyeceksem koyuyorum,tabi patatesler de püre olunca yine blendır kullanıyorum.. açıkçası bu da gayet güzel oluyor..yağ olmadığı için ve un kavrulmadığı için tadı tıpkısının aynısı diyemiycem ama inan seni tatmin edecek kadar çok yakını..o yüzden kendine yaptığın zamanlarda bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim:97:
günaydin gzmnc,sözümde durdum ve abur cubur yemedim,kücük bir parca cheesecake yedim 2tane yaprak sarmasi ve bir tabak karisik salata,bunlarin üzerine birde kücük nescafe ictim....
bügün yine ben biraz yogunum ogleden sonra cocuklarin okulda eglencesine gidiyorum,ve aksamada is yerinden chrismes yemegimiz var ama söz büyük salata tabagi alacagim,menüme geceyim
sabah:2dilim kizarmis kepekli tost
1domates
2siyah zeytin
az beyaz peynir,sekersiz cay
öglen:anchusanin patates corbasindan bir tabak,az yohurt
arakuldayim ama elma götürecegim
aksamda:büyük karisik salata tabagi
selamlar................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?