50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annaştık Sonuçta isteyen toplu da gönderebilir sporlarını. Çok iyiymiş canım yahu, maşallah. Görmeyeli kilo vermemişsin ama almamışsın da...

menümü yazıyım:S

sabah
3 kurabiye şekersiz çay
ara antep fıstığı 1-2 avuç
ara yarım bardak light süt
akşam
yarım tabak patates püresi
mor lahana salatası
2 lokma ekmek

ara bir adet saray sarma tatlısı, 1 avuç da kabuklu badem.

Annaştık Sonuçta isteyen toplu da gönderebilir sporlarını. Çok iyiymiş canım yahu, maşallah. Görmeyeli kilo vermemişsin ama almamışsın da...

vermeye uğraşıyorum ama 2 ileri 1 geri en son 53 e düştüm bayam geldi hoooppp kilolarda geriii dön bir daha başla böyleee geçip gidiyorrr

canım herşey iyi hoşta çok tatlı yemişin....kurabiye sarma badem fıstık bence fazla olmuş ama akşam güzel....

Aramızda en ucuz atladanlardansın sanırım bayramı Senin için 53 kilo da çok güzeldir ki... Haftaya herkesin daha disiplinli olacağına inanıyorum. Bol kilo vermeli bi hafta bizi bekliyor.

Lachesiscim, menün de spor da gayet güzel bence... tebrikler :81:

sağol kuzum:)

bu arada bu hafta 2 günde 1 er saat hızlı hızlı yürüdüm. spordan çok zorunluluktan yürüdüm gerçi ama taksiye de binebilirdim yani, ama binmedim erken çıkıp yürüdüm aferin bana dimi:)

ama tartıda bir düşme yok

canım herşey iyi hoşta çok tatlı yemişin....kurabiye sarma badem fıstık bence fazla olmuş ama akşam güzel....

öyle oldu canım doğru. sabah kurabiyeler artık bitsin diye hepsini yedim. akşam da annemlerle yemek de fazla yemediğimden ayıp olmasın diye en azında bir tane yiyim dedim

günaydin gzmnc,sözümde durdum ve abur cubur yemedim,kücük bir parca cheesecake yedim 2tane yaprak sarmasi ve bir tabak karisik salata,bunlarin üzerine birde kücük nescafe ictim....
bügün yine ben biraz yogunum ogleden sonra cocuklarin okulda eglencesine gidiyorum,ve aksamada is yerinden chrismes yemegimiz var ama söz büyük salata tabagi alacagim,menüme geceyim
sabah:2dilim kizarmis kepekli tost
1domates
2siyah zeytin
az beyaz peynir,sekersiz cay
öglen:anchusanin patates corbasindan bir tabak,az yohurt
arakuldayim ama elma götürecegim
aksamda:büyük karisik salata tabagi
selamlar................

gunaydin kizlarrr;

anchusa markafoniden sampuanlarim hala gelmedi 8 gun oldu;
kac gunde gelir cnm biliyor musun? sen alisveris yapiyordun sanirim ordan ??

gzmnc dunku menum cnm

sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 kk beyaz peynir
yarim salatalik, cok az ahududu receli

limonlu yesil cay

ara
1 bardak sut

ogle
5 ad. izgara kofte
2 kasik eriste
1 bardak ayran

ara
-

aksam
2 dilim kepek ekmegi
az peynir, az nutella,az kaymak ile
yarim elmali kurabiye

ara
muz,
mandalina

gunaydin kizlarrr;

anchusa markafoniden sampuanlarim hala gelmedi 8 gun oldu;
kac gunde gelir cnm biliyor musun? sen alisveris yapiyordun sanirim ordan ??

bir kere ismarladim. 1 haftada gelmisti.. simdi bakiyorum markafoniye.. bir nevresim takimi begendim. issimo diye bir marka. markayi bilmedigim icin karar veremedim...bir de kumasa dokunamadan alamiyorum yaaaa...

evet evet... ben de yaptim boyle bir kac kere, ama birazcik yag katmak daha saglikli cunku yagda eriyen vitaminlerin emili ve absorbsiyonu daha cok oluyor. ben bir donem sifir yagla yemek pisiriyordum, ama o donem cok hasta oldugumu farkettim.. simdi bir tatli kasigi yag ile bir tencere yemek pisiriyorum..

erbesen umarim begenirsin corbayi..afiyet olsun simdiden...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…