yaaa, derdim var topiginde de görüyorum... cogunlukla böyle galiba... korkuyorum :))
kayisilari bundan sonra 5 adetle sinirlarsaniz daha iyi olur... ya da daha erken saatlerde yiyin.. sonrasinda sindirimi daha zor olur...
galeta lar umarim susamsizdirlar...
ama yine de guzel... tek yildiz da olsa pekiyiyi hak eder :))
ayrica k.v olayi yasamis olmana üzüldüm.. ama iyi tarafi da var, o savas sirasinda epey bir kalori yakmissinizdir
yok yok korkma, gayet iyi ve normal insanlarda var... tabi biraz da senin kisiligine bagli.. biraz genis bir insan olup her denileni duymazsan cok bir problem olmaz. ben maalesef her lafi duyanlardanim...
evet yaaa.. adam sürekli soru soruyor ve kötü tarafi baski altinda söyleyeceklerimin hem türkcesini hem ingilizcesini unutuoyrum... türkcesi aklima gelse cevircem ama yok kendi dilimi bile unutuyorum...
bu huyumu acilen asmam lazim...
cok tesekkür ederim... insallah...
kepekli galetalar koçum, yine de çok yemek doğru değil ama çok acıkınca dayanamıyorum
:)) alemsin valla :)) dediğin gibi sinirlenmek kalori yaktırsaydı keşke.. valla o zaman incecik olurdum, iş hayatım zaten külliyen sorun ve sinir üzerine kurulu, bide arada yaşadığım saçmalıklarla ebru şallı kıvamına gelebilirdim yani :))
Ya anchusaya msj atıcam derken bi yere bastım ikonlarım kayboldu
sana taktik... sen ona soru sor o soru sormadan once...
canim ilk baslarda stresli olur bu toplantilarda, sonra toplantida sunulan kek kahve icin kosa kosa gitmeye baslarsin sunum yapacagini unutarak. o kadar rahat gecer yani...bizim haftada kere olur...biri bolum baskanina biri benim advisoruma.. ilk zamanlar stresten uyuyamazdim. sonra insanlari tanidikca alistim. bolum baskani cok sert bir adamdi, ama beni cok sevdi ve hic kotu bir sekile ustume gelmedi....
kızlar günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın
ben sabah 51,2 çıktım daha bi hırslandım son 1,2 kilom kaldı vericem vericem onlarıda
sabah
2 dilim kızarmış ekmek domates salatalık (üzerine keten tohumu döktüm bağırsaklar için çok faydalı)
araöğün 1 adet eti form çubuk
öğlen ....
..
devamı yedikceee
gecen haftaki kilonu da soyler misin???
hayir gelmedianchusa günaydın cnm msjım geldi mi???
sana bu yollardan gecmis biri olarak abla tavsiyesi vereyim... ne olursa olsun icine kapanma.. yirtik ol....kotu bir ingilizceyle de olsa kendini ifade etmeye calis. gerektiginde hocaya karsi cik, ya da sen ona soru sor... ingilizcenin simdi tutuk olmasi normal.. ama 1 yil sonra gayet rahat ve akici olacaksin...kendine zaman ver... inan ben de hep kurtlar sofrasinda calistim. cok stresli insanlarla calistim. boyle olmadigin zaman seni ezmeye calisirlar..bizde sadece cumalari toplanti oluyor. presantasyon henuz baslamadik ama hocanin bu yonde fikirleri varmis...
temmuz da basladim, ve sözlesme 1 yillik yapiyor... yani bir noktada sürekli stress var, kaybetmemek icin.. ama bunun disinda ben hep böyleyim. bir is yapilacagi zaman mutlaka ki aman en iyisi olsun, aman eksik kalmasin diye cok kasiyorum kendimi. bu da dezavantaj...
bir de simdiye kadar ing. pratik imkanim olmamisti, tamam egitimlerm hep ing idi ama okuma yazma :)) konusmada iyice kasiliyorum..
pofff amma problemim varmis...
bazen kendimi dogru ifade edemedigimi düsünüp iyice kendime kizip daha da kapaniyorum..
bakalim.. hayirlisi...
ben geldim, sabah sabah dışarlarda evrak işleriyle uğraştım. yoruldum spor oldu diyelim:)
bu arada kilom 58.3 gramı gramına aynıreglim bitti düşer diyordum ama nerdeeeee
anchusam burdasın mesaja gerek var mı ki?
ben geldim, sabah sabah dışarlarda evrak işleriyle uğraştım. yoruldum spor oldu diyelim:)
bu arada kilom 58.3 gramı gramına aynıreglim bitti düşer diyordum ama nerdeeeee
anchusam burdasın mesaja gerek var mı ki?
aaaa kahvekokusu gelmiş ay çok mutlu oldum
aaaa kahvekokusu gelmiş ay çok mutlu oldum
kaydettim lachesiscik..
canım benimmmm:))))))))
ben de gelmekten inanılmaz mutlu oldum ,
özlemişim sizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?