50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
kuzum göz jelini kullanıyorsun dimi, ben çok sevdim bu göz jelini, çok esnek yapıyor, ferahlatıyor, ardından kapatıcı falan da güzel uygulanıyor.

yüz temizleme suyundan alıcam ben bir de şimdi:)

bende cok begendim lachesis.. keske iki tane alsaydim...
gece kremi de cok guzel ama cildimi fazla yumusatti. o yuzden iki gunde bir kullanmaya karar verdim...
dunde cilekten ismarladiklarim geldi....lancome un nemlendiricisi cok hafif su bazli.. yuz temizleme jelini de estee den almistim. daha bir kere kullandim ikisini de o yuzden anlamadim
yuz temizleme suyu ne oluyor? sut gibi birsey mi?

Günaydın Kızlar

benim bu sabah kilom 53.6.
Umarım haftaya biraz düşmüş olur. Yarından itibaren yediklerimi de yazmaya çalışacağım ve yürüyüşe başlayacağım.

benim de regl im basladi :)) karnimda bir sanci, kalbimde bir carpinti, hava buz gibi.....

bugün sanirim benim bunalim takilma günüm olacak :)

kuzucuk ben de reglyim diye bugün bildirimde bulunmadım ama sanırım 1-2 kilo civarında fazlam var((((((

uzak kalırsan öyle olur tabi, gerçi biz uzak kalmadık da aldık ya:)

canım ben hem makyaj ve cilt temizleyici su kullanıyordum la roche, ki o bitiyor ve pek memnun kalmadığımdan daha almıycam. bir de yüzümü ferahlatmak istediğimde vichy termal su kullanıyordum. şimdi ikisinin de işlevini görsün diye shea yüz temizleme suyu varmış. ondan almak istiyorum.

ay ne deseniz haklısınız , vurun kahveye:)))))))

yüz temizleme suyunun markası mı shea lachem?

Son düzenleme:

bu makyaj temizleyicisi mi yoksa tonik gibi birseymi anlayamadim...cilekten mi alacaksin. duymadim bu markayi..
jel olarak ne kullaniyorsun lachesis.benim estee den ismarladigim jel kopuren birsey degil peeling gibi birsey cikti ama cok guzel yapti ilk yikamada yuzumu... ama her zaman kullanmak iyimi bilemedim jel kivaminda olmayinca

Son düzenleme:
ay ne deseniz haklısınız , vurun kahveye:)))))))

yüz temizleme suyunun markası mı shea lachem?

loccitane canım shea serisinden. göz çevresine falan da uygulanıyormuş. gerçi acaip şekilde garnierdan memnunum göz temizleme konusunda. gözüme ileride zarar verir mi acaba? :S

Son düzenleme:
benim de regl im basladi :)) karnimda bir sanci, kalbimde bir carpinti, hava buz gibi.....

bugün sanirim benim bunalim takilma günüm olacak :)

ben hala hastalanamadım 3 aydır tık yok:18::18:
sıkıntı şişkinlik bunalım her şey mevcut
ilaç kullnadım foktor 10 gun içinde regli olursun dedi ama beklıorum merakla bi olsam karnım dümdüz olcak valla

loccitane canım shea serisinden. göz çevresine falan da uygulanıyormuş. gerçi acaip şekilde garnierdan memnunum göz temizleme konusunda. gözüme ileride zarar verir mi acaba? :S

anladım şekertom , çilekte vardır büyük ihtimal,bir bakmak lazım..
birkaç arkadaşım garnier'in göz çevresi için olan roll-on'unu kullanıyor onlar da çok memnun , içeriğinde zararlı bişey yoksa neden zarar versin ki?

canım loccitane'dan o da. shea serisi varya ondan. çilekte baktım yokmuş, şubesinden alırım artık. tonik gibi birşey oluyor, su gibi birşey. cildi uzun uzun temizlemeye vaktim olmadığında ferahlık istediğimde falan bu sularla temizliyorum.

ben de jel la roche var ama pek kullanmıyorum, suyla durulayan jeller çok rahatsız ediyor benim cildimi. temizleme sütü kullanıyorum ben.
cildini temizlerken tahriş eden geren bir yapısı yoksa jel kıvamında olmasına gerek yok bence.

selam, hosgeldin aramiza;

insallah ilac fayda eder de regl olursun cnm biran evvell

lachesis tatlim benim markafoni siparislerim gelmedi yaaa; 8 gun oldu :-(( kac gunde gelir ki??

sizin su loccitane den onumuzdeki ayin indiriminde ben de alicam kizlar;
goz cevresi+ gece kremi ;-))

istersneiz yine bulusalm, hem kremleri aliriz; hem bulusmak icin bahane olur, ne dersiz? 31 araliga?

;-)

bu garnierin ben göz altı roll-on'u sivilce roll-onu bir de göz makyajı temizleyicisini denedim üçünü de beğendim açıkçası.
çok doğal ve hassas cilde uygun ürünleri.
ama market kozmetiklerinden kaçınmaya çalışıyorum korkuyorum bazen sonra ileride bişey olur diye
ama acaip kolay temizliyor suya dayanıklı rimeli falan saniyede çıkarıyor ve benim gözüm temizlerken acır genelde bu acıtmıyor.
devam ediyim ben en iyisi, hem ondan hem ondan kullanırım yine :)

selam, hosgeldin aramiza;

insallah ilac fayda eder de regl olursun cnm biran evvell

lachesis tatlim benim markafoni siparislerim gelmedi yaaa; 8 gun oldu :-(( kac gunde gelir ki??

tşk ederim cnm inşallah beklıorum bakalaım

bu arada benımde bayramdan önce markafoniden aldığım ürün dün geldi sanıorım dükkan kapandıktan bi 15 gun sonra falan verılıo kargoya kargoya verildikten sonra 1 2gun içinde gelıo

hiii loccutane mi o da.. ama bu ayin indirimleri bitti degilmi artik...

bitti canım malesef

markafoni öyleymiş canım ya, 10 günden ölce gelmez, 15 i bulabilir:S

sizin su loccitane den onumuzdeki ayin indiriminde ben de alicam kizlar;
goz cevresi+ gece kremi ;-))

istersneiz yine bulusalm, hem kremleri aliriz; hem bulusmak icin bahane olur, ne dersiz? 31 araliga?

;-)

31 aralık yılbaşı ama nasıl buluşcaz. muhtemelen ben parti hazırlıkları falan yapıyor olurum:)

Ben de anlamıyorum 3 gün yemiyorum 56,5 oluyo 2 gün yiyorum 58 oluyo..sanırım alıp verdiğim bişi yok midemdekilerin ağırlığı :))

Ah canım benim ben bu haftaki görüşmeyi atlattım, biliyorum o mantıları ben :)) sana kolaylıklar diliyorum :))benimki üç ayda bir saçmalar beni hoplatır, eve döndüğümde eşimle bi güzel tartışırız, sonra sırt sırta uyuruz, öle bi gecemiz rezil geçer..

Sevgili koçum en büyük sıkıntı kayınvalide ile gelin arasındaki görgü ve yaşam tarzı farklılığı olması..Bunun en büyük örneğini dün ben yaşadım..Dün bana kendileri, çevresindeki kayınvalidelerden bahsederek kendini dünyanın en süper, en anlayışlı, en harika kayınvalidesi ilan etti.

Efendim yeğenlerinin kayınvalideleri onlardan sürekli hizmet ve hürmet bekliyormuş, mesela kızlar bayramda temizliklerini yapıp dolmalarını sarmışlar,kayınvalideleri onları sürekli çalıştırıyormuş,hatta gelceksiniz bizde kalcaksınız diyorlarmış, onlar da napsınlar haftanın 5 günü gidip kalıyorlarmış, keşke bizim de teyzemiz gibi (yani benimki) gibi kayınvalidemiz olsa diyolarmış, ama insanlar onlara diyolarmış ki "aaaaa teyzenizle başkalarını kıyaslamayın onun gibi gelininden (yani benden ) hiçbişey beklemeyen, gelininden bişey istemeyen kaynana istisnaymış :))

Hatta geçenlerde temizlik yaparken camda komşusu görmüş de "hayrola işleri sen mi yapıyosun gelinlerin yok mu?? sana iş mi yaptırıyolar ?? diye sormuş, o da ben gelinlerimden bişey istemem demiş.Onun benden hiçbi beklentisi yokmuş, ben çoooooooooooook şanslı bi kulmuşum..

Ya şimdi bi insan niye bu komşu diyaloğunu anlatır ya? Siz de benim gibi bir mesaj aldınız mı yoksa bende şizofreni başlangıcı mı var :)) ?

Ben bu tip gelin kaynana tarzını türk filmlerinde bide okuduğum dava dosyalarından biliyorum ya :)) O yüzden şu laflar karşısında bana bi "hö" geliyo bi "kal" geliyo :)) O ise normal kaynana profilinin böyle olması gerektiğini sanıyo.. Bu fedakarlığa şapka mı çıkartmalı mıyım?

Benim çevremdeki bildiğim kayınvalideler kariyer sahibi gelinlerinin tuttuğu temizlikçi kadının başında duran, çocuklarına bakan, al kızım senin vaktin yok bunu yaptım buzluğuna koy sonra yersiniz diye dolabını dolduran, ne biliyim turşusunu tarhanasını yapıp veren vs tipler :) ee ben de bunları kendisinden hiç istemedim de görmedim de:))

ama şimdi hangimiz fedakar ben mi o mu?? :))

Ben de tüm bu anlatımlara karşılık "yeğenlerin de salak olmasınlar... ezdirmesinler kendilerini... kimse onlara zorla bişey yaptıramaz.... kimse kimseye hizmet etmek mecburiyetinde değil...o devirler eskidenmiş... hayret böyle kaynanalık kaldı mı..tabi küçük yaşta okumayıp evlendirilmiş ev kızlarına söker bu tripler.. evlerinde mutlu olsunlar demek yerine özel ilgi bekleyen bi insanın aklına şaşarım...komşunuz da saçmalamış, ona mı kalmış gelinlerin ne yapacağı... benim kendi evimi temizlemeye vaktim yok da kadın tutuyorum kimse kusura bakmasın... " vb daha aklıma gelmeyen birçok söylemle tepkimi biraz fazla ortaya koymuş olucam ki eşim şakayla karışık, "aaa sinirlendirmeyin karımı" fln diyip espri yapmaya çalıştı.

eve geldiğimizde de "neyin var, niye sinirleniyosun, o da seninle aynı fikirde, annem de öyle insanları eleştiriyo işte...kötü bişi demedi mi..sense bu laflar altında bişey arıyosun, illa kendine laf sokulmuş sanıyosun, kötü niyetli düşünüyosun, sana da hiçbişi söylenmiyo" diye çıkıştı, o çıkışınca ben de açtım ağzımı yumdum gözümü, neticede muhteşem bi akşam geçiriverdik.

Neyse kızlar başınızı şişirdim, ama iyi geldi yazmak yaa.ben bi günlük mü tutsam ne :))

Koçum ... :)) eğer evli değilsen kayınvalidenin kendi yaşam tarzına yakın bi kadın olmasına, (özellikle cahil olmayan, çalışan kadının halinden anlayan ve emekli bir kadın tercih sebebidir) dikkat et, yoksa sen de benim gibi "hö??" diye kalabilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…