50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de mantıklı
hem temizleyicinin kalitesi çok da önemli değil..
bakım ürünün güzel olduktan sonra sıkıntı yapmana gerek yok kuzum

aman tanrım şu an vazgeçtim evlenmekten
yakın çevremdekiler annemde dahil hiç kimse memnun ndeil kayınvalidesinden
hakkaten bakıorum babanneme söylediklerine yağtıklarına annem haklı yani dierleride öyle
kocalar desen herkes bi huyundan şikayetci yok yahu ne evlencem bekarlık sultanlık devam daha bekarlığa

selam, hosgeldin aramiza;

insallah ilac fayda eder de regl olursun cnm biran evvell

lachesis tatlim benim markafoni siparislerim gelmedi yaaa; 8 gun oldu :-(( kac gunde gelir ki??
gelir canim artik bilmem gittimi mesajim cevap vermistm..
sizin su loccitane den onumuzdeki ayin indiriminde ben de alicam kizlar;
goz cevresi+ gece kremi ;-))

istersneiz yine bulusalm, hem kremleri aliriz; hem bulusmak icin bahane olur, ne dersiz? 31 araliga?

;-)

neden olmasin? konusuruz nane kardes...ama bende cok cok memnun kaldim loccutane dan

elacım canım sıkma canını fazla. kayınvaliden bir yandan laf sokup bir yandan kendini yüceltmeye çalışmış. sen haklısın ama eşine bunu anlatman zor. sen cevabını ver kaynana yine ama eve gelince eşinle uzatma kapat konuyu. başkaları seni huzursuz etmesin.

hepimizin genel derdi kaynana ve görümceler:)

-elacım burada tabiki bir mesaj var , ama sen bu mesajı almamakta direnerek muhterem kayınvalidene inme getirebilirsin,(şizofreni olan sen değilsin ,karşındaki)
-bu durumda fedakar olan sensin buna kuşku yok,
-eşin de karımı kızdırmayın diyerek gayet güzel bir tepki vermiş espiri de olsa,fakat erkekler biz bayanlar gibi derin düşünemediği için annesinin sözlerinin oldukça samimi olduğunu düşünmesini ona çok görme ,
zira erkekler merhaba diyorsa bil ki gerçekten merhaba demiştir , ama bir kadının merhaba demesinin binbir türlü çıkarımı olabilir , bizim en büyük hatamız erkeklerin bunu anlamasını beklemek ,
malesef evlilik insanı iyi bir drama sanatçısı haline getiriyor , pek çok şeyi duymamayı , görmemeyi , bilmemeyi öğreniyorsun..
sen yuvanın huzuruna , eşinle mutluluğuna bak , gerisini önemseme ,
benim söyliyeceklerim bunlar nacizane..

Yani evlenme diyemem ama erken evlenme diyebilirim:) Gerçi benim gibi 30 undan sonra evlenince de daha bi tahammülsüz oluyosun Aslında anchusanın dediği çok doğru geniş ve umursamaz olabiliyosan hiçç sorum yok o zaman evliliğin muhteşem olur :=

Canım çok sağol, ana ben zaten çok ince düşünceli ve herşeyi kafama takan bi tipim.Eskiden uzatıyordum ama baktım evlilik elden gidiyor lanet olsun diyip uzatmamayı da öğrendim..Onun için bu sabah güleryüzlü uyandım ve konuyu açmadım.
Ya vallahi oğullarını - kardeşlerini evlendirmiş kadınlara psikolojik yardım yapılmalı, bakanlık kaynanalara özel seminer vermeli hatta katılım zorunlu olmalı yaa :)

ehehe evet ya bence de, kendi doyuramadıkları egolarını çocuklarının, kardeşlerinin aileleri üzerinden aşmaya çalışmaktan vazgeçsinler.

işte bu yüzden anne olacak olanlara tavsiye, çocuğunuza kendinizi adayıp hayatın anlamı yapmayın, sonra evlendiğinde ben saçımı senin için süpürge ettim diye, kendi hayatınızı feda ettiğinizden onun hayatına herşeyine karışma ihtiyacı duyarsınız kendinizde.

yani kolay değil sonuçta 2 kişi evlenmiyo maalesef 2 kabile evlenıo=) anlaşmazlıklar olacacak çok normal eninde sonunda benımde başıma gelcek ne kadar geç gelirse o kadar iyi beklıorum 29 olmayı 30 olmadan evlencem

benım bide cevap verememek gibi bş sorunum var kadın lafını koyar gider ben bön bön bakarım hiç laf yetştirememe atarım içime sonra at içe at içe yerim kafayı bi güzel
en iyi yapabildiğim şey duymamazlıktan gelmek sanki o lafı bana söylemiomuş yoldan geçen brine sölüomuş gibi davranırım o da uyuz olur artık geçinip gideriz
her şeyden önemlisi iyi bir koca! eşin iise saana saygılıysa sevıosa sorun yoktur sonuçta kapımı çekip kapattım mı başbaşa kalacağım kişi eşim. huzur önemli o açıdan..

ela evet duysan bile duymazliktan gelmek daha cok rahatsiz ediyor onlari. benim de artik yontemim bu...Bir de esinin kabul etmesi zor annenin laf sokmasini. bizim de problemimiz buydu...inan bayagi savas verdim bu konuda. simdi esim de yavas yavas anladi beni..bir laf denecekse esim diyor ben hic muhattap olmuyorum.. oglundan duymak elestirileri kayinvalideme daha agir geliyor.. ve daha temkinli avraniyor. ben cevap verince kotu gelin oluveriyorum...bu isin formulu yok... keske olsaydi...

ben okurken gülümsesem de bu biraz gülüyorum aglanacak halime gülüsüydü, ama bana da daral geldi... siz bir de bunu aksam aksam yasamissiniz...

yine iyi sabir....

ben evli degilim, bir erkek arkadasim var ve evlilige de en az 3-4 yil var.. annesi calismiyor, ve oglusu inanilmaz kiymetli... öyle böyle degil...
laf vurma konusunda anladigim kadariyla basarili. kiz kardesine ders calistirmistim(1-2 haftada bir haftasonlari) 1 yil, o zaman tanismistik.

hani keske problem olmasa, onlar bize karismasa biz onlara hayat bayram olsa insanlar kol kolaaaa.....

neyse artik ne yasanacaksa o yasanir... simdiden birsey yapamam...

ama benim cook kötü bir huyum var, insanlara karsi oldukca sessizimdir, ve mütevazi olmaya calisip alttan alirim.. bu huyum simdiye kadar basima hep is acti...

insanlar beni böyle sessiz sakin görünce iiyce üstüme geliyorlar, gösterdigim saygiyi kendilerince carptiriyorlar...

bu yüzden birsürü sacma sapan olay yasadim, hem de gercekten degmeyecek insanlardan...

bunlar biraz ukalalik gibi oldu (hani mütevaziydin diyebilirsiniz okurken ama) baska türlü de ifade edemezdim sanirim...

Sağol arkadaşım ya valla bende bir sorun olmadığını duyduğuma sevindim..gecenin sonunda aceba benim mi psikolojim bozuk,yoksa duyduklarım normal miydi fln demeye başlamıştım kendi kendime..
Ama bir konuda haklısın ki eşim annesinin laflarının arkasında yatanı göremiyor..
İşin komiği madem beni haklı bulmadın neden "kızdırmayın karımı " diye tepki verdin diye sorduğumda da aslında ben orda seni durdurmak istedim, fazla sert konuştun demez mi..

Eşime "Bak annen bana "hiçbi iş yapmıyosun, dolmanı sarayım mı diye sormuyosun, gelinlik bilmiyosun ama yat kalk şükret neyse ki ben ses çıkartmıyorum... senden bunları isteyebilirim ve yapmak zorunda kalırsın, neyseki ben fedakar ve insaflıyım, kıymetimi bil ha ona göre!!!" demek istedi, yoksa bi insan neden komşusunun söylediklerini gelip anlatsın" diyorum, gözlerini pörtleterek "saçmalıyosunnn sennn kafayı mı yedinn, nasıl da kötü niyetli düşünüyosun, asla öle bişi sölemedi, ben kötü bişi dedi mi diye dikkatlice dinledim, sadece biraz kendini övdü, bırak övsün nolcak sanki, asıl sen verdiğin cevapları art niyetle söylediysen çok ayıp, ben de ikinizin fikir birliği edip kayınvalideleri çekiştirdiğinizi sanıyordum" dedi:))
ben de "evet, aynen annenin bana verdiği gizli mesajlara karşılık verdim " dedim..bana "sen psikopatsın" dedi..oy oy diyorum..

canım evlilik zor zanaat, güçlü psikoloji ister, gelin kaynana arasında hele de arada cehalet varsa bu psikolojik savaş bitmezzz..
Ben 1,5 yıllık evliyim,daha yeni sayılırım ama bu savaş yoruyor beni kuzum ya..
Önerilerini elimden geldiği kadar dinleyeceğim..

ela bizim eltimle bir fikrimiz var. hani anneler babalar gununde check up hediye paketleri satiliyor ya... biz de ayni hediye paketini psikologtan alip kayinvalidemize verelim diyoruz. nevresim al, cicek al, kazak al nereye kadar... fonksiyonel birsey olur en azindan...

Son düzenleme:

seninlede ayni zamanda evlenmisiz...
ablamda senin drama kursuna ihtiyacin var, kayinvalidenin evini tiyatro sahnesi olarak usunup butun yetenegini ortaya koymalisin der.. ama ben o kadar geriliyorum ki somurtup oturmaktan baska birsey yapamiyorum valla...

katılıyorum
kuzucum sen tamamsın , evlenebilirsin

anchusa koptum , haftanın espirisi

bu süperrr !!!!!!!!!!!

ay kıyamam ben sana,
öyle olma sakın. birisinin sana zarar vermeye çalıştığını fark edersen sakın alttan alma. ama kötü niyetli olduğundan eminsen tabi

ehehe hepimiz de 1.5 yıllık evliyiz yahu:)

çok yaratıcı bi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…