ben okurken gülümsesem de bu biraz gülüyorum aglanacak halime gülüsüydü, ama bana da daral geldi... siz bir de bunu aksam aksam yasamissiniz...
yine iyi sabir....
ben evli degilim, bir erkek arkadasim var ve evlilige de en az 3-4 yil var.. annesi calismiyor, ve oglusu inanilmaz kiymetli... öyle böyle degil...
laf vurma konusunda anladigim kadariyla basarili. kiz kardesine ders calistirmistim(1-2 haftada bir haftasonlari) 1 yil, o zaman tanismistik.
hani keske problem olmasa, onlar bize karismasa biz onlara hayat bayram olsa insanlar kol kolaaaa.....
neyse artik ne yasanacaksa o yasanir... simdiden birsey yapamam...
ama benim cook kötü bir huyum var, insanlara karsi oldukca sessizimdir, ve mütevazi olmaya calisip alttan alirim.. bu huyum simdiye kadar basima hep is acti...
insanlar beni böyle sessiz sakin görünce iiyce üstüme geliyorlar, gösterdigim saygiyi kendilerince carptiriyorlar...
bu yüzden birsürü sacma sapan olay yasadim, hem de gercekten degmeyecek insanlardan...
bunlar biraz ukalalik gibi oldu (hani mütevaziydin diyebilirsiniz okurken ama) baska türlü de ifade edemezdim sanirim...
Canım bu tarifler bana çok tanıdık geldi ya..
Eşimin annesi de bildiğimiz ev hanımı, hayatındaki en büyük başarısı ve tüm dünyası iki tane oğlu.
Bense özel hayatında işte tam da senin gibi biriyim, yada biriydim diyelim, evliliğin ilk başlarında çok daha fazla yapardı bunu, kitlenir kalırdım o an.. sonra da günlerce kendi kendimi neden şunu demedim neden bunu demedim, niye böyle yapıyor bana diye yiyip bitirirdim, hatta gözüme seyirme gelmişti bi ara :)
Hala da konumumla ilgili en ufak bir böbürlenmem olmadığı için kayınvalidem sağolsun nasıl bir gelini olduğunu unutup beni yeğenleriyle kıyaslıyor..
O yüzden canımcım mütevazi olmak, ince düşünceli olmak, anlayışlı olmak,merhametli ve sevgi dolu olmak gerçekten prim yapmıyor ya, ezilmekten başka bir fayda sağlamıyor.. (mütevazi ve çokk iyi niyetli birinsan olduğundan hiç şüphem yok, zaten yazım tarzından dahi bu belli oluyor)
O yüzden elinden geldiğince bu özelliklerinin kıvamını hiç değilse abartma, dengele, en önemlisi insanlara sınırlarını göster ki bi noktadan sonrasına geçemesinler, kim olduğunu unutmasınlar..çok üzülürsün yoksa..
ela biz seninle meslektaşmışız:)))))))))))))
sekerler günaydin nasilsiniz ? ben tartilamadim sabah acelem vardi, yarin / ertesi gün insallah. naberiz ?
hmm ben biraz stressliyim.. reglim de basladi :))
ara: döner mi
Ouu regl, stress bunlar insani gerer. haftasonu geldi öyle düsün canim :)
yani kolay değil sonuçta 2 kişi evlenmiyo maalesef 2 kabile evlenıo=) anlaşmazlıklar olacacak çok normal eninde sonunda benımde başıma gelcek ne kadar geç gelirse o kadar iyibeklıorum 29 olmayı 30 olmadan evlencem
benım bide cevap verememek gibi bş sorunum var kadın lafını koyar gider ben bön bön bakarım hiç laf yetştirememe atarım içime sonra at içe at içe yerim kafayı bi güzel
en iyi yapabildiğim şey duymamazlıktan gelmek sanki o lafı bana söylemiomuş yoldan geçen brine sölüomuş gibi davranırım o da uyuz olur artık geçinip gideriz
her şeyden önemlisi iyi bir koca! eşin iise saana saygılıysa sevıosa sorun yoktur sonuçta kapımı çekip kapattım mı başbaşa kalacağım kişi eşim. huzur önemli o açıdan..
ela evet duysan bile duymazliktan gelmek daha cok rahatsiz ediyor onlari. benim de artik yontemim bu...Bir de esinin kabul etmesi zor annenin laf sokmasini. bizim de problemimiz buydu...inan bayagi savas verdim bu konuda. simdi esim de yavas yavas anladi beni..bir laf denecekse esim diyor ben hic muhattap olmuyorum.. oglundan duymak elestirileri kayinvalideme daha agir geliyor.. ve daha temkinli avraniyor. ben cevap verince kotu gelin oluveriyorum...bu isin formulu yok... keske olsaydi...
ela bizim eltimle bir fikrimiz var. hani anneler babalar gununde check up hediye paketleri satiliyor ya... biz de ayni hediye paketini psikologtan alip kayinvalidemize verelim diyoruz. nevresim al, cicek al, kazak al nereye kadar... fonksiyonel birsey olur en azindan...
kızlar günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın
ben sabah 51,2 çıktım daha bi hırslandım son 1,2 kilom kaldı vericem vericem onlarıda
sabah
2 dilim kızarmış ekmek domates salatalık (üzerine keten tohumu döktüm bağırsaklar için çok faydalı)
araöğün 1 adet eti form çubuk
öğlen ....
..
devamı yedikceee
saglikli olmadi dünüm biliyorum ama öglen ile aksami birlestirmek zorunda kaldim...
evet yatmayi planliyorum :))
durumu cok guzel ozetlemis lachesis... her keilmesine katiliyorum..ehehe evet ya bence de, kendi doyuramadıkları egolarını çocuklarının, kardeşlerinin aileleri üzerinden aşmaya çalışmaktan vazgeçsinler.
işte bu yüzden anne olacak olanlara tavsiye, çocuğunuza kendinizi adayıp hayatın anlamı yapmayın, sonra evlendiğinde ben saçımı senin için süpürge ettim diye, kendi hayatınızı feda ettiğinizden onun hayatına herşeyine karışma ihtiyacı duyarsınız kendinizde.
sekerler günaydin nasilsiniz ? ben tartilamadim sabah acelem vardi, yarin / ertesi gün insallah. naberiz ?
hangi zaman sarfinda dökülmeye basladilar ? özel bir yöntem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?