50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bu tarifler bana çok tanıdık geldi ya..
Eşimin annesi de bildiğimiz ev hanımı, hayatındaki en büyük başarısı ve tüm dünyası iki tane oğlu.
Bense özel hayatında işte tam da senin gibi biriyim, yada biriydim diyelim, evliliğin ilk başlarında çok daha fazla yapardı bunu, kitlenir kalırdım o an.. sonra da günlerce kendi kendimi neden şunu demedim neden bunu demedim, niye böyle yapıyor bana diye yiyip bitirirdim, hatta gözüme seyirme gelmişti bi ara :)

Hala da konumumla ilgili en ufak bir böbürlenmem olmadığı için kayınvalidem sağolsun nasıl bir gelini olduğunu unutup beni yeğenleriyle kıyaslıyor..

O yüzden canımcım mütevazi olmak, ince düşünceli olmak, anlayışlı olmak,merhametli ve sevgi dolu olmak gerçekten prim yapmıyor ya, ezilmekten başka bir fayda sağlamıyor.. (mütevazi ve çokk iyi niyetli birinsan olduğundan hiç şüphem yok, zaten yazım tarzından dahi bu belli oluyor)

O yüzden elinden geldiğince bu özelliklerinin kıvamını hiç değilse abartma, dengele, en önemlisi insanlara sınırlarını göster ki bi noktadan sonrasına geçemesinler, kim olduğunu unutmasınlar..çok üzülürsün yoksa..

yasadikca ögrenecegim ben de sanirim... buraya geldigimden beri 5 ayda 3 farkli olay yasadim.. herbiri de ders oldu benim icin :))

ama yine de bazen öyle insanlar taniyorum ki sasip kaliyorum :)

sekerler günaydin nasilsiniz ? ben tartilamadim sabah acelem vardi, yarin / ertesi gün insallah. naberiz ?

dünkü menüm

sabah --> süt+3 kurabiye

öglen --> 1 kivi

ara --> döner

aksam --> bisi yemedim... döneri zaten 5:30 gibi yemistim

Bak işte o konuda haklısın, çok şükür ki eşimden genel olarak memnunum, birbirimizi çok seviyoruz önemli olan da bu..
Duymamazlıktan gelmek de süper fikir :) ama benim kanım kaynıyo böyle içim gıcıklanıyo kendime engel olamıyorum.sen yapabiliyosan benden çok daha iyi bir durumda olacaksın demektir

Ya ben de uyarı mesajları çok gönderim,eşimle binbir kavgadan sonra gidip annesini uyardı, epeydir de ses yoktu ama dolma saran gelinleri görünce içindeki canavar yine uyanmış sanırım :)) haklısın bu sıkıntının çözümü yok..

Ahahahah koptum yaaa süper fikir :))) ama bu bile kaynana sendromunu paklar mı emin değilim:)

öğlen
1 tane hurma
orman kebabı die bişi çıktı yeekte bu gun
etlerini yedim patatesleri bıraktım
bulgur pilavı
bol sulu cacık
3 bardak su:d

saat15:00 gibi
1 hurma daha yemeyi planlıorum

akşam yine yumurta
sarısının yarısını atıorum
kızarmış 1 dilim ekmek

saat22:00
1 meyve

menüm budur arkadaşlar

saglikli olmadi dünüm biliyorum ama öglen ile aksami birlestirmek zorunda kaldim...
evet yatmayi planliyorum :))

ara olarak ilginc olmus, ama inan dönder bazi baska besinlerden yine iyi.
yat canim, dinlen biraz.

ben dün aksam musakka yedik, üzerine sarmisakli yogurt döktüm. yagli ve lezzetliydi ama abartmadan yedim. ve sonra sorun da cektim, bu laktoz seysi var ya bende, sisirdi beni yogurt :s
karnim agridi tüm aksam.

bugün sabah bir dilim 3 tahilli ekmek yedim, az önce bir kinder pingui. öglen corba yemeyi düsünüyorum cünkü aksam misafirlik var, illaki ikramda bulunulur. bu yüzden abartmak istemiyorum.

kizlar muhabbet bayag koyulasmis 2 dk uzaklastim.
okudum ama tum yazdiklarinizi;

bu topigi gercekten seviyorum; hepimiz asagi yukari 1,5-2 yillik evliyiz, su anda yasadiklarimiz, beklentilerimiz, cevremizde gelisen olaylar birbirine cok yakin

ela cnm, benim kayinvalidemle pek bir sorunum olmadi su ana kadar ama senin yasadigin olaylarin benzerlerini annecigim yasamistir yillarca, o yuzden cok tanidik geldi. cnm benim annem 35 yillik evli ve hala benzer seyler yasiyor babaannemle; annem politik olmayi basaramadigindan, duygusal oldugundan ve herseyi cok kafasina taktigindan yillardir asamadi bu sorunu; ayni sizin gibi babamla cok tartismistir babaannem yuzunden.. :-( cnm sen de bastan olaya el atmazsan yillar gecsede k.validen degismez soyleyim.
biraz fesatca olacak bekli ama cnm kurtulmak istiyorsan politik olmalisin; k.validen sana bu tarz yaklasimda bulundugunda hic cvp vermeyip aksine ona cok iyi davran eve dondugunuzde esini ince ince isle, ah ben senin anneni cok seviyorum kendi annem gibi ama bugunku hareketleri beni biraz uzdu de; o zaman benim karim ne kadar iyi niyetli masum, annem onun ustune giden diye dusunmeye baslar; bir dahaki olaylarda senin yerine o cevap vermeye baslar annesine;

cok mu fesatca oldu bilmiyorum ama bana cozum bu gibi geliyor; ya da basarabiliyorsan uzak dur, fazla gorusme, gorustugunde de soylediklerini anlamamis gibi yap

Son düzenleme:
durumu cok guzel ozetlemis lachesis... her keilmesine katiliyorum..

gzmnc cnm dunku menumu yazmistim ama eski sayfalarda kaldi sanirim, gozunden kacmis olabilir,
neyse tekrar yazmayayim, fazla bir kacamagim da yoktu zatenn

selamlar herkese..:80:

şu ana kadar menüm:

kahvaltı:2 dilim ç.ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 yemek kaşığı ezme
öğle:1 kase patates çorbası 1 dilim ekmek
birazdanda yeşil çay içicem

anchusa dün tarifini kaydettim, onuda deniycem hhangisi daha güzel olursa bundan sonra onu devamlı yapıcam

menümü yazıyım.

sabah erken çıkmam gerekti vaktim yoktu
1 mandalina yedim çıktım.
dışarıda yolda çok acıktım, bir küçük poğaça aldım yedim.
öğlen kendime nar ekşili kısır yaptım. bir tabak yedim yarım litre de ayran içtim.
kısır biraz arttı onu da akşam yiycem.
son arada da mandalina ile az badem yerim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…