katılıyorum
kuzucum sen tamamsın , evlenebilirsin
anchusa koptum , haftanın espirisi
bu süperrr !!!!!!!!!!!
çok yaratıcı bi fikir
yaraticilikta sinir yok arkadaslar....hayir ona almazsam bu paketi kendime dogum gunumde almam gerekecek...Bak işte o konuda haklısın, çok şükür ki eşimden genel olarak memnunum, birbirimizi çok seviyoruz önemli olan da bu..
Duymamazlıktan gelmek de süper fikir :) ama benim kanım kaynıyo böyle içim gıcıklanıyo kendime engel olamıyorum.sen yapabiliyosan benden çok daha iyi bir durumda olacaksın demektir
Ya ben de uyarı mesajları çok gönderim,eşimle binbir kavgadan sonra gidip annesini uyardı, epeydir de ses yoktu ama dolma saran gelinleri görünce içindeki canavar yine uyanmış sanırım :)) haklısın bu sıkıntının çözümü yok..
Ahahahah koptum yaaa süper fikir :))) ama bu bile kaynana sendromunu paklar mı emin değilim:)
kizlar muhabbet bayag koyulasmis 2 dk uzaklastim.
okudum ama tum yazdiklarinizi;
bu topigi gercekten seviyorum; hepimiz asagi yukari 1,5-2 yillik evliyiz, su anda yasadiklarimiz, beklentilerimiz, cevremizde gelisen olaylar birbirine cok yakin
ela cnm, benim kayinvalidemle pek bir sorunum olmadi su ana kadar ama senin yasadigin olaylarin benzerlerini annecigim yasamistir yillarca, o yuzden cok tanidik geldi. cnm benim annem 35 yillik evli ve hala benzer seyler yasiyor babaannemle; annem politik olmayi basaramadigindan, duygusal oldugundan ve herseyi cok kafasina taktigindan yillardir asamadi bu sorunu; ayni sizin gibi babamla cok tartismistir babaannem yuzunden.. :-( cnm sen de bastan olaya el atmazsan yillar gecsede k.validen degismez soyleyim.
biraz fesatca olacak bekli ama cnm kurtulmak istiyorsan politik olmalisin; k.validen sana bu tarz yaklasimda bulundugunda hic cvp vermeyip aksine ona cok iyi davran eve dondugunuzde esini ince ince isle, ah ben senin anneni cok seviyorum kendi annem gibi ama bugunku hareketleri beni biraz uzdu de; o zaman benim karim ne kadar iyi niyetli masum, annem onun ustune giden diye dusunmeye baslar; bir dahaki olaylarda senin yerine o cevap vermeye baslar annesine;
cok mu fesatca oldu bilmiyorum ama bana cozum bu gibi geliyor; ya da basarabiliyorsan uzak dur, fazla gorusme, gorustugunde de soylediklerini anlamamis gibi yap
ben regli olamadım ve stres şişkinlik hat safhada
sen nasılsın cnm?
1 yıl oldu nerdeyse ama yazın ara veriyoruz 3 ay kadar güneş ışınları zarar verebilir diye
kizlar muhabbet bayag koyulasmis 2 dk uzaklastim.
okudum ama tum yazdiklarinizi;
bu topigi gercekten seviyorum; hepimiz asagi yukari 1,5-2 yillik evliyiz, su anda yasadiklarimiz, beklentilerimiz, cevremizde gelisen olaylar birbirine cok yakin
ela cnm, benim kayinvalidemle pek bir sorunum olmadi su ana kadar ama senin yasadigin olaylarin benzerlerini annecigim yasamistir yillarca, o yuzden cok tanidik geldi. cnm benim annem 35 yillik evli ve hala benzer seyler yasiyor babaannemle; annem politik olmayi basaramadigindan, duygusal oldugundan ve herseyi cok kafasina taktigindan yillardir asamadi bu sorunu; ayni sizin gibi babamla cok tartismistir babaannem yuzunden.. :-( cnm sen de bastan olaya el atmazsan yillar gecsede k.validen degismez soyleyim.
biraz fesatca olacak bekli ama cnm kurtulmak istiyorsan politik olmalisin; k.validen sana bu tarz yaklasimda bulundugunda hic cvp vermeyip aksine ona cok iyi davran eve dondugunuzde esini ince ince isle, ah ben senin anneni cok seviyorum kendi annem gibi ama bugunku hareketleri beni biraz uzdu de; o zaman benim karim ne kadar iyi niyetli masum, annem onun ustune giden diye dusunmeye baslar; bir dahaki olaylarda senin yerine o cevap vermeye baslar annesine;
cok mu fesatca oldu bilmiyorum ama bana cozum bu gibi geliyor; ya da basarabiliyorsan uzak dur, fazla gorusme, gorustugunde de soylediklerini anlamamis gibi yap
menümü yazıyım.
sabah erken çıkmam gerekti vaktim yoktu
1 mandalina yedim çıktım.
dışarıda yolda çok acıktım, bir küçük poğaça aldım yedim.
öğlen kendime nar ekşili kısır yaptım. bir tabak yedim yarım litre de ayran içtim.
kısır biraz arttı onu da akşam yiycem.
son arada da mandalina ile az badem yerim sanırım.
öğlen
1 tane hurma
orman kebabı die bişi çıktı yeekte bu gun
etlerini yedim patatesleri bıraktım
bulgur pilavı
bol sulu cacık
3 bardak su:d
saat15:00 gibi
1 hurma daha yemeyi planlıorum
akşam yine yumurta
sarısının yarısını atıorum
kızarmış 1 dilim ekmek
saat22:00
1 meyve
menüm budur arkadaşlar
merhaba kıslarr lachesıssımın ugrak topiki:)
kısaca anlatayımmm kendimi:)
5 aylık evliyim evlendigimde 47 kiloydum 5 ayda 54 kilo oldumm gören hamilemisin diyodu sinirlerim bozuldu artık ve 1 haftadır çok sıkı olmasada rejim yapıyorummmm 2 kilo verdimmm 52 yim şimdii:)
kendimi bildim bileli günde 1 litre kola içerdimm şu sıralar 1 haftadr hiç içmedim canım çok isteyince soda içiyorum:)kahvaltıda 1 dilim ekmekle peynir yiyorummm bu sıra domateslerin tadı yok ondan yiyeism gelmio:) 4 giib açıkıyorum o sıra bi iki lokmalık bşy atıyorum agzımaaa:)akşamda ne yemek olursa yiyorum ama çok az iki kaşık pilav iki kaşık ana yemek bol salata:)akşamlar uzun oldugundan meyve suyu yanına ligt bşy yiyorum...ama akşam yatınca midemden isyan sesleri gelio valla:)
ha bidee kahvaltı ve yemeklerden yaırm saat önce su içiyorummm yemek sırasında çok aç olmaıdgımı hisettim cidden..bidee yemekle su içilmesmiş kıslarrrr mideyi genişletiyormuşşş ondan su içmiyorum artıkk...
yaraticilikta sinir yok arkadaslar....hayir ona almazsam bu paketi kendime dogum gunumde almam gerekecek...
peppercim bu politik olma isini ben hic beceremiyorum... ben de anneni seviyorum demeye kalktim esime ve kahkahalara boguldum soylerken... kulaga cok komik geliyorr yaaaaa.hic inandirici degil... esim de halime guldu...biliyorum ne cok sevdigini dedi gulerek..
bu yöntem mantıklı aslında çivi çiviyi söker k.v nin nieti kötüyse bizde çok ii nietli davranamayız sonuçta=))
ben evli değilim ama bunları not alıorum aklımın bi köşesine tecrübe konuşuo sonuçta
bu arada aynı sorunlar benım annem ve babannem arasında yaşanıo hala
babannem çok güzel laf sokmasını bilir annemde lafını söler esirgemez saolsun arada babam kaynar
gerci ilk evliliklerinde annemde söleyemiomuş laf hep altta kalan o oluomuş babamda anasını haklı çıkarınca annem hepten depresyon
şimdi artık babamda çözdü babannemi zaman zaman anneme dıo sen haklısın ama o da annem yani sölüo lafını sen aldırış etme dıo düşünün yani babam bile çözmüş durumu laf söleme sus o kunuşur konuşur susar taktik kolay aslında yapabilene..
selamlar herkese..:80:
şu ana kadar menüm:
kahvaltı:2 dilim ç.ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 yemek kaşığı ezme
öğle:1 kase patates çorbası 1 dilim ekmek
birazdanda yeşil çay içicem
anchusa dün tarifini kaydettim, onuda deniycem hhangisi daha güzel olursa bundan sonra onu devamlı yapıcam
5 aylık evliyim evlendigimde 47 kiloydum 5 ayda 54 kilo oldumm gören hamilemisin diyodu sinirlerim bozuldu artık ve 1 haftadır çok sıkı olmasada rejim yapıyorummmm 2 kilo verdimmm 52 yim şimdii:)
kendimi bildim bileli günde 1 litre kola içerdimm şu sıralar 1 haftadr hiç içmedim canım çok isteyince soda içiyorum:)kahvaltıda 1 dilim ekmekle peynir yiyorummm bu sıra domateslerin tadı yok ondan yiyeism gelmio:) 4 giib açıkıyorum o sıra bi iki lokmalık bşy atıyorum agzımaaa:)akşamda ne yemek olursa yiyorum ama çok az iki kaşık pilav iki kaşık ana yemek bol salata:)akşamlar uzun oldugundan meyve suyu yanına ligt bşy yiyorum...ama akşam yatınca midemden isyan sesleri gelio valla:)
ha bidee kahvaltı ve yemeklerden yaırm saat önce su içiyorummm yemek sırasında çok aç olmaıdgımı hisettim cidden..bidee yemekle su içilmesmiş kıslarrrr mideyi genişletiyormuşşş ondan su içmiyorum artıkk...
kisir mi ayy ne iyi giderdi simdi
Hosgeldin Lachesisin cay kokan arkadasi
yani yemek yerken su icmemelimiyiz ?
hoşgeldin kuzum :)
saat 22:00 daki meyveyi erkene al...
saat 20:00 dan sonra bisi yememeye gayret ediyoruz ki meyvenin de sindirimi oldukca zordur...
hoşgeldin cnm..
bende 2,5 aylık evliyim.. yeni düzende kilo almamak gerçekten kaçınılmaz gibi.. erken davranırsak üzerimize yapışmaz..
hoşbuldum lache
lachesısım hoşgeldim cnm bnmmmm buraya yazcaz demiii yediklerimizi bide akşam tüm ögünleirmiş yazayım yoksa yedikcemi yazayım:)
slm.,aksamki menüm 6179 sayfada ve bügününkide....
sabah erken yazdim cünkti
ehueuhueh çay kokuyom demii:)
bu aradada çayıda çok sevmem ha:):)
evt cnm ben tam tersi diye biliyodummm tvde diyetisyen dediiii açıklamasıda aynı şuyduuu
yemek yerken su içerseniz bidee yemek yerseniz midenin hacmi genişler ve her yemekte daha çok yeme ihtiyacı duyarsınız dedii...çok mantıklı geldi internetten araştırdımmm ciddende öyleymişş..
suyuu yemeklerden yarım saat en gec 15 dakika önce içmek gerekiyormuşş..
1 haftada 2 kilo verdimmm şaşırdım önceden rejim yapınca yemekle su içerdim bol bol ki doyayım diye oysa kilo aldırırmış vermek yerine..bugun yada yarın regl de olcam şiş olmama ragmen iki kilo vermişimmm normalde ayda 2-3 kilo anca verirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?