50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzu sende yeni evlisin demek:) valla sen daha başındasınnn aramızda çok yok ama ben son iki ayda haftada 1 kilo alır oldumm..ciddennnn değişik bi rahatlık gelio evlendikten sonra yemek yerken önceden az bşy fazla yesem vvicdanım sızlardı şimdi iseeee hiç umruma gelmiyo beni alan almışş misalii:):)ama etrafımdakiler hamilemisin dedikçe çıldırdım bide inandıramıyorummmmm yok dememe ragmen:)
valla dikat edelim cnm bnmmmm yoksaaaa yuvarlancazzz:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keşke bunu 1saat önce öğrenseydim bende yemekte 3 bardak su içtim midem dolsun die
artık asla içmem önce içerim ya da sonra bunu öğrendiğim iyi oldu
saolun kızlar
1 kereden bşy olmas cnmmm istersen nettende araştır çıkıyooo bide yemekten sonrada yarım saat beklemek lasımmışş unutmayasın:)yemekten hemen önce ve hemen sonra içilmeside kilo aldırıyomuşş:)

toplu yazarsaniz daha iyi olur.. cunku burasi cok hizli ilerliyor... gözden kacmamasi ve hepsini bir arada görmek daha iyi... fazla kacirinca insan yazarken bile farkediyor, koc a gerek kalmiyor yani :)

bakarim canim cimdi...

tmm cnmmmmm bende şimdi faarkettim karışıklık olduuu tek tek yazınca:)

maalesef öyle canım ilk zamanlar tatil havasında geçiyor.. sanki mutfakta açık büfe var :) ama erken toparlıyoruz allahtan yılbaşına eskiye dönücez ..

kuzucum ,
ben yokken evlendin mi sen?
her şey yolundadır umarım , mutluluklar dilerim

evet canım evlendim.. düğün müğün derken topikten uzaklaştım göbişli olarak geri döndüm :)

topluca kilo almışız ne güzel:))))))))

Son düzenleme:
lachesısım hoşgeldim cnm bnmmmm buraya yazcaz demiii yediklerimizi bide akşam tüm ögünleirmiş yazayım yoksa yedikcemi yazayım:)

kendini tutman cok iyi olmus... bu azimle vereceksin kilolari :))

sebze ve et yemekleri de öglen yiyebilirsen iyi olur.. aksama agir yemek yememeye dikkat....

sevmezsin ama caysin iste hüppp :)
ilginc, bilmem iyi oldu. ben cok icerim ki, ymeke yerine o gitsin mideye diye. peki yemege otururken ilk su icsek olmuyo mu ? yarim saat önce aklima gelmesi lazim..
1 haftada vermissin ama masallah colayi deviriyormussun güzelim :

insallah ya,sadece 200gramcik atmisim,ama bu yazdigim menülerle ben yari ac dolasiyorum böyle olmamasi lazimgaliba,bir yerde yanlis yapiyorum ama nerede???????????
buara anchusanin mutfagindan aldigim patates corbasini pisirmekteyim,yedikten sonra not vermek icin yazacagim::::::::::

kızlar bu arada aranızda hipoglisemi(şeker düşüklüğü) ve hipotroidi (troid bezinin az çalışması)
rahatsızlıkları olan var mı??:44:

poşetçay bütün gün yediklerini toplu yazarsın menülerini canım öyle daha güzel yorumlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…