1 kereden bşy olmas cnmmm istersen nettende araştır çıkıyooo bide yemekten sonrada yarım saat beklemek lasımmışş unutmayasın:)yemekten hemen önce ve hemen sonra içilmeside kilo aldırıyomuşş:)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keşke bunu 1saat önce öğrenseydim bende yemekte 3 bardak su içtim midem dolsun die
artık asla içmem önce içerim ya da sonra bunu öğrendiğim iyi oldu
saolun kızlar
toplu yazarsaniz daha iyi olur.. cunku burasi cok hizli ilerliyor... gözden kacmamasi ve hepsini bir arada görmek daha iyi... fazla kacirinca insan yazarken bile farkediyor, koc a gerek kalmiyor yani :)
bakarim canim cimdi...
kuzu sende yeni evlisin demek:) valla sen daha başındasınnn aramızda çok yok ama ben son iki ayda haftada 1 kilo alır oldumm..ciddennnn değişik bi rahatlık gelio evlendikten sonra yemek yerken önceden az bşy fazla yesem vvicdanım sızlardı şimdi iseeee hiç umruma gelmiyo beni alan almışş misalii:):)ama etrafımdakiler hamilemisin dedikçe çıldırdım bide inandıramıyorummmmm yok dememe ragmen:)
valla dikat edelim cnm bnmmmm yoksaaaa yuvarlancazzz:)
kuzucum ,
ben yokken evlendin mi sen?
her şey yolundadır umarım , mutluluklar dilerim
maalesef öyle canım ilk zamanlar tatil havasında geçiyor.. sanki mutfakta açık büfe var :) ama erken toparlıyoruz allahtan yılbaşına eskiye dönücez ..
evet canım evlendim.. düğün müğün derken topikten uzaklaştım göbişli olarak geri döndüm :)
lachesısım hoşgeldim cnm bnmmmm buraya yazcaz demiii yediklerimizi bide akşam tüm ögünleirmiş yazayım yoksa yedikcemi yazayım:)
günaydin gzmnc,sözümde durdum ve abur cubur yemedim,kücük bir parca cheesecake yedim 2tane yaprak sarmasi ve bir tabak karisik salata,bunlarin üzerine birde kücük nescafe ictim....
bügün yine ben biraz yogunum ogleden sonra cocuklarin okulda eglencesine gidiyorum,ve aksamada is yerinden chrismes yemegimiz var ama söz büyük salata tabagi alacagim,menüme geceyim
sabah:2dilim kizarmis kepekli tost
1domates
2siyah zeytin
az beyaz peynir,sekersiz cay
öglen:anchusanin patates corbasindan bir tabak,az yohurt
arakuldayim ama elma götürecegim
aksamda:büyük karisik salata tabagi
selamlar................
SIKINTI var desene. Umarim bir an önce gelir gecer regl´in.
tesekkür ederim iyiyim ben, ama sesim kisildi ondan biraz sikayetim var :2:
topluca kilo almışız ne güzel:))))))))
hem kolay hem lezzetli.eve gidince yaparsın tatlım çok kolay:)
Hep kilo vermekten bahsediosunz da ya kilo almanın iksiri nedir ?
ehueuhueh çay kokuyom demii:)
bu aradada çayıda çok sevmem ha:):)
evt cnm ben tam tersi diye biliyodummm tvde diyetisyen dediiii açıklamasıda aynı şuyduuu
yemek yerken su içerseniz bidee yemek yerseniz midenin hacmi genişler ve her yemekte daha çok yeme ihtiyacı duyarsınız dedii...çok mantıklı geldi internetten araştırdımmm ciddende öyleymişş..
suyuu yemeklerden yarım saat en gec 15 dakika önce içmek gerekiyormuşş..
1 haftada 2 kilo verdimmm şaşırdım önceden rejim yapınca yemekle su içerdim bol bol ki doyayım diye oysa kilo aldırırmış vermek yerine..bugun yada yarın regl de olcam şiş olmama ragmen iki kilo vermişimmm normalde ayda 2-3 kilo anca verirdim :)
toplucada veririz dimi :)))
Hep kilo vermekten bahsediosunz da ya kilo almanın iksiri nedir ?
biz ondan almayalim :125:Hep kilo vermekten bahsediosunz da ya kilo almanın iksiri nedir ?
çok basitHep kilo vermekten bahsediosunz da ya kilo almanın iksiri nedir ?
geçmiş olsun cnm ıhlamur fln iç hem ıhlamur tok da tutuo..
hoşgeldin
lache sayende eve gider gitmez kısır yapıcam:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?