50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş cnm hepimizde veririz ben tartıya ççıkınca dedim yarım kilo versem benden iyisi yok bi baktım iki kilo inanamadım bide kayınvalidemde tartındım ordada öle çıkınca sevindim valla:)
yemege başlarken içmekte olmuyomuş cnm bende unuttugum zaman su içmeden başlıyorum yemege sonra masayı toplayıp makinaya dizinceye kdr yaırm saat geçiyo zatennn ozman içiyorum..normalde yemekte çok içerdim tok tutcak düşüncesiylede internettende araştırınca tv deki diyetisyenin dedikleriniiiii dogru çıkınca içmiyorumm...
şu ılık su mu yoksaa soguk su mu içmeliyis konusunuda çok araştırdım kimi si ılık diyo kimisi sogukk..benim damanaca daki su çok sogukta olmuyo çok sıcakta öle içiom valla:)

bu arada bende yedikleirmi yazayım şimdiye kdr:)
kahvaltı...
2 çeşit peynir
1 dilim ekmek
2çaybardagı çay:)
yalnız çayı şekersiz içemiyorum ondan bi ordaki şekeri kesmedim valla..zaten günde 3 bardaktan fazlada içmem :)çok çay içsem şekersiz içerdim ama:)
ayyyy lachesısım bu msjı yazınca görüdm yazdıgınııı neyse şimdi bu kalsında sonrasında tüm gün toplu yazarımmm cnm bnm:)

Son düzenleme:
buara anchusanin patates corbasi pisti,bir tabak yedim dayanamiyorum ikinci tabagida yiyecegim,süperrrr olmus ellerime saglik,anchusayada tesekkürler,herkese tavsiye ederim...

oh ne güzel iste umarim daha cok kilo verirsin, istedigine ulasana kadar.

aklima geldikce yapicam aliskanlik olmali bu bende. belki benim en büyük sorunum budur :)
ay ümitlendim valla

şu ılık su mu yoksaa soguk su mu içmeliyis konusunuda çok araştırdım kimi si ılık diyo kimisi sogukk..benim damanaca daki su çok sogukta olmuyo çok sıcakta öle içiom valla:)

en iyisi

buara anchusanin patates corbasi pisti,bir tabak yedim dayanamiyorum ikinci tabagida yiyecegim,süperrrr olmus ellerime saglik,anchusayada tesekkürler,herkese tavsiye ederim...

ellerine saglik ve afiyet olsun. anchusa agzinin tadini biliyor galiba, ne eklese herkes cok begendi. onun yemek deftercigini bi kopyalamak lazim :)

sagol canim,yapmanizi tavsiye ediyoru,aslinda bir tabakta yetiyor doyurucu cünki ama ben aksamda evde yokkum ve sadece aksama salata yiyecegim icin iki tabak yedim,ve tabiki lezzetli oldugu icin

he heee,

istanbul bulusmasindan sonra bir deAlmanya bulusmasi olacak galiba

yaa su patates corbasi olayi nerdir, ben kacirdim; alayim ben de tarifi kolayinizda varsaa

cok uzun bir süre ya. hangi araliklarda gidiyorsun ?

adet olduktan 1 hafta sonra işlem yapılıyor 20 gün sonra kontrol yapılıyor. benim 5 seans oldu 1 yılda ilk zamanlar 2 ay 3 ay sonra gittim 3 ayda ara verdim anlıcan 6 aydır düzgün gidiyorum

tarif burda......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…