50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden olmasin cok sevinirim,evet ben dogma ve büyümede burdanim,sendemi?

bende canim, ama buna sasirdim diyebilirim cünkü bizim gibi burda dogmus büyümüs olanlar az bu sitede. aslina bakarsan iyi de, ben türkcemi ilerletmek icin üye olmustum o acidan gayet iyi böyle. Hem Türkiyedeki bakimli bayanlardan ögrenecegimiz cok sey var dimi ? :)

kızlar bu arada aranızda hipoglisemi(şeker düşüklüğü) ve hipotroidi (troid bezinin az çalışması)
rahatsızlıkları olan var mı??:44:
bende var hipotiroid
buara anchusanin patates corbasi pisti,bir tabak yedim dayanamiyorum ikinci tabagida yiyecegim,süperrrr olmus ellerime saglik,anchusayada tesekkürler,herkese tavsiye ederim...
begenmene sevindim afiyet olsun
ellerine saglik ve afiyet olsun. anchusa agzinin tadini biliyor galiba, ne eklese herkes cok begendi. onun yemek deftercigini bi kopyalamak lazim :)
agzimin tadini maalesef iyi bilirim... huyum kurusun...
tarif burda......
tesekkurler gzmcn.
peppermint dun de dedim tekrarlayayim. patate4slerin kabuklarini soyup hasla ve o hasladigin suyu dokme...su yerine corbaya o suyu kullan. bir de ben yag miktarini cock cok azaltiyor ve ustune yag kizdirmiyorum. bu corbaya krema da cok yakisiyor. pisirdikten sonra icine biraz krema da katabilirsin... misafir menusune yakisan bir corba oluyor...

Son düzenleme:
evet aynen bende hemen hemen o amacla üye oldum,ögrenmektede cok fayda var tabiki türkiyedeki yasayan bayanlarimizdan,benim simdi okula kacmam lazim artik belki bugün tik im sikmaz herkese slm.bye

ben de birazdan cikacagim.. kendimi cok da iyi hissetmiyorum.. ilk gün malum agri sanci depresif haller :))

herkese iyi haftasonlari...

pazartesi görüsmek üzere bayanlar :)) hoscakalinnn........

ben de birazdan cikacagim.. kendimi cok da iyi hissetmiyorum.. ilk gün malum agri sanci depresif haller :))

herkese iyi haftasonlari...

pazartesi görüsmek üzere bayanlar :)) hoscakalinnn........

gzmnc ye yaptigi mukemmel kocluktan oturu tesekkur ediyoruz. kocumuz yarindan itibaren kuzudur..

kuzuuuuuuu, kocluk görevini sana biras erken devretmek durumunda kaldim.. kusuruma bakma...

ama hiic okulda durasim yok...

gmznc koclugun icin cok tesekkurler,
ve de gecmis olsun cnmm dikkat et kendinee

tarif cok hosuma gitti; anchusa cnm ben kremali corbalari cok severim; tarifini 2 turlu de denicem (kremali ve kremasiz)
bu h.sonu hem kurabiyeni, hem corbani deicem. ee, bir de ana yemek tarifi ver de tam olsun cnm ), kofteli ve ya etli bi tarifin varssa cidden alabilirim tontiskommm

canim verdigim firinda butun kofte tarifini denemediysen onu dene, hatirliyor musun???kofteyi hazirliyorsun. borcam ya da tepsiye butun eti yayiyorsun. bir yandan da patates puresi yapiyorsun. uzerine onu yayiyorsun. uzerine halka domates ve uzun biber koyuyor firinda pisiriyorsun/ kek gibi dilim dilim kesip de yiyorsun. hem pratik hem guzel bir yemek. bunu denediysen baska tarif vereyim hemen..
kremayi tabagina da az dokup tabagindada karsitirabilirsin, annem herkes sevmez diye kremayi sosluga koyar ve arzu edenin tabagina sos gibi doker. (kremasiz opsiyonunu da vereyim de koc bana kizmasin kremali corba tarifi veriyor diye.. ama inan yagi cok azaltip kremayi da cok az koyup sutu yogunlastiriyorum)

Son düzenleme:

hatirliyorum cnm hatta yazili var bende bu tarifin;
evet iyi aklima getirdinn;

bu haftasonu anchusa menusu yapicam ben

sagol tatlimmm

kremayi sosluga koyma fikri de iyiymiss

hatirliyorum cnm hatta yazili var bende bu tarifin;
evet iyi aklima getirdinn;

bu haftasonu anchusa menusu yapicam ben

sagol tatlimmm

kremayi sosluga koyma fikri de iyiymiss

insallah begenirsinde yerken beni guzel anarsin :)
bir de o tarifte patates puresi koymadan da olur.. arada bir oyle yapiyorum... sirf domates biber dilimiyle suslersin. hem patates puresi hem patates corbasi cok olacak dersen bu sefer patates puresiz denersin bir dahakine pureli yaparsin begenirsen...

Son düzenleme:
hmm evet olmazsa o sekilde yaparim.
kofteyi iyi pisirebilmek onemli simdi burda, insallah tutturabilirim
kucuk bir borcamda 2 kisilik yaparim zaten, iyi olursa sonra misafire de yaparim;

hos, bana pek misafir geldigi yok da :-(( calisinca pek misafir bile cagiramiyorum :-((

bana pazartesi arkadaşlar gelecek yemeğe bu köfteden deniyim, ilk denemede olur mu sence, köfteyi baya ince tutmam lazım dimi iyi pişsin diye. bir de hazır püre olur dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…