neden olmasin cok sevinirim,evet ben dogma ve büyümede burdanim,sendemi?
bende var hipotiroidkızlar bu arada aranızda hipoglisemi(şeker düşüklüğü) ve hipotroidi (troid bezinin az çalışması)
rahatsızlıkları olan var mı??:44:
begenmene sevindim afiyet olsunbuara anchusanin patates corbasi pisti,bir tabak yedim dayanamiyorum ikinci tabagida yiyecegim,süperrrr olmus ellerime saglik,anchusayada tesekkürler,herkese tavsiye ederim...
agzimin tadini maalesef iyi bilirim... huyum kurusun...ellerine saglik ve afiyet olsun. anchusa agzinin tadini biliyor galiba, ne eklese herkes cok begendi. onun yemek deftercigini bi kopyalamak lazim :)
tesekkurler gzmcn.tarif burda......
ben de birazdan cikacagim.. kendimi cok da iyi hissetmiyorum.. ilk gün malum agri sanci depresif haller :))
herkese iyi haftasonlari...
pazartesi görüsmek üzere bayanlar :)) hoscakalinnn........
gzmnc ye yaptigi mukemmel kocluktan oturu tesekkur ediyoruz. kocumuz yarindan itibaren kuzudur..
koçluğun için çok teşekkürler gmznc
gmznc koclugun icin cok tesekkurler,
ve de gecmis olsun cnmm dikkat et kendinee
tarif cok hosuma gitti; anchusa cnm ben kremali corbalari cok severim; tarifini 2 turlu de denicem (kremali ve kremasiz)
bu h.sonu hem kurabiyeni, hem corbani deicem. ee, bir de ana yemek tarifi ver de tam olsun cnm), kofteli ve ya etli bi tarifin varssa cidden alabilirim tontiskommm
canim verdigim firinda butun kofte tarifini denemediysen onu dene, hatirliyor musun???kofteyi hazirliyorsun. borcam ya da tepsiye butun eti yayiyorsun. bir yandan da patates puresi yapiyorsun. uzerine onu yayiyorsun. uzerine halka domates ve uzun biber koyuyor firinda pisiriyorsun/ kek gibi dilim dilim kesip de yiyorsun. hem pratik hem guzel bir yemek. bunu denediysen baska tarif vereyim hemen..
kremayi tabagina da az dokup tabagindada karsitirabilirsin, annem herkes sevmez diye kremayi sosluga koyar ve arzu edenin tabagina sos gibi doker.
hatirliyorum cnm hatta yazili var bende bu tarifin;
evet iyi aklima getirdinn;
bu haftasonu anchusa menusu yapicam ben
sagol tatlimmm
kremayi sosluga koyma fikri de iyiymiss
canim verdigim firinda butun kofte tarifini denemediysen onu dene, hatirliyor musun???kofteyi hazirliyorsun. borcam ya da tepsiye butun eti yayiyorsun. bir yandan da patates puresi yapiyorsun. uzerine onu yayiyorsun. uzerine halka domates ve uzun biber koyuyor firinda pisiriyorsun/ kek gibi dilim dilim kesip de yiyorsun. hem pratik hem guzel bir yemek. bunu denediysen baska tarif vereyim hemen..
kremayi tabagina da az dokup tabagindada karsitirabilirsin, annem herkes sevmez diye kremayi sosluga koyar ve arzu edenin tabagina sos gibi doker. (kremasiz opsiyonunu da vereyim de koc bana kizmasin kremali corba tarifi veriyor diye.. ama inan yagi cok azaltip kremayi da cok az koyup sutu yogunlastiriyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?