50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam kan şekerinin düştüğü saatler yemek konuları dönmeye başladı eğer çikolatay saldırmak istemıosak 1 dilim kepek ekmeği arasına yağsız peynir akşam yemeğine kadar ii tok tutar biizi

Ama bu sinir bozukluğu beni diyet isyanına sürüklüyor, cuma akşamlarını da çok severim, akşam güzel bi film eşliğinde kocamann bi pizza götüresim var..tutun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende kabul etmiyorum cok misafir. yoruluyorum yaaaa.canim cok kolay ve 30-45 dakikada pisiyor kofte firinda.
bana pazartesi arkadaşlar gelecek yemeğe bu köfteden deniyim, ilk denemede olur mu sence, köfteyi baya ince tutmam lazım dimi iyi pişsin diye. bir de hazır püre olur dimi:)
evet bende usenince hazir pureyle yapiyorum. oluyor. cok ince tutma cunku pisince zaten kofte cekiyor..ben 1.5/2 parmak kalinliginda yapiyorum. pisince 1 parmaga dusuyor kalinligi. bir de yagsiz kiyma kullaniyorum.
Bu forumdan harika kokular geliyo..benim karnım acıktııııı
uf ben o kadar cok tikindim ki.....yemek goresim yok o derece yani...onumden kaciriyorlardi sanki...

Ama bu sinir bozukluğu beni diyet isyanına sürüklüyor, cuma akşamlarını da çok severim, akşam güzel bi film eşliğinde kocamann bi pizza götüresim var..tutun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ela bu hafta iyi kilo vermissin, biz hafta sonu daha gevsek oluyoruz. metabolizma sasiriyor daha iyi bile oluyor. asiriya kacmamak kosuluyla yapabilirsin bence kacamak...

lachesis benim jel diye ismarladigim sey maskeymis o yuzden kopurmemis (estee lauderi dan almistim ya cilekten). cok enteresan jel yaziyordu sanki..neyse..cildi yumusacik yapti ve gozenekleri gercekten cok kuculttu...safim benim dedim kendi kendime...jelle maskenin ayirimini bile yapamamisim.

eheh o zaman haftada birden fazla kullanma tabi:)

teşekkür ettim canım o zaman pizzahut un berbat sınırsız pizzasını yemek istiyorum hehehe

4'ü geçme sakın tatlım:)

Bu forumdan harika kokular geliyo..benim karnım acıktııııı

tam kan şekerinin düştüğü saatler yemek konuları dönmeye başladı eğer çikolatay saldırmak istemıosak 1 dilim kepek ekmeği arasına yağsız peynir akşam yemeğine kadar ii tok tutar biizi

heheee biz boyle arada yemek muhabbeti yapariz..
ama yemeklerimiz de hep saglikli yemeklerdirr (kandir pepper )

yaa hem hazir biskuvi cips yemektense kendi kekini kurabiyeni yapmak iyidir bencee

ben de pazar gunu hava bozacak diye okudum; canim evde anchusanin kurabiyelerinden yapip, sicak sicak firindan cikarip bir film esliginde yemek istiyor kocacimlaa
:98:

bende kabul etmiyorum cok misafir. yoruluyorum yaaaa.canim cok kolay ve 30-45 dakikada pisiyor kofte firinda.

cnm ben de cagiramiyorum pek, misafir cagirmak demek, hem temizlik yapmak, hem hazirlik yapmak hem de misafirler geldiginde saatlerce ayakta kalmak surekli servis yapmak demek :-((

aa maske de iyidir cnm,
gule gule kullan
suslu anchusa

Son düzenleme:

ya ben kadinlar kulubu gazina geldim. hersey bir nemlendirici almak istiyroumla basladi. sonra nilufertle lachesis o kadar cok cilek muhabbeti yapti ki, ben de "ya ben su cilege hic bakmiyorum bi bakivereyim nasilsa kreme ihtiyacim var " dedim. ondan sonra olay kontrolden cikti.....

yaa cnm sorma,
ben de gecen gun arkadasima soyluyordum, kanima zehir girdi diye;
strawberry, markafoni derkeninternetten bayag biseyler aldim ben de.

ondan haric watsonsa gittim , nemlendirici goz cevresi biseyler aldim yine..

canimiz sagolsun napalim, gule gule kullanalim

bir de ay sonu loccitane den goz cevresi+gece kremi alayim da ben de artik bisure bisey almam

ihtiyacınız olmayan şeyleri almayın kızlar, ben ihtiyacım olmayan şeyleri almıyorum(sözde :82:)

ihtiyacınız olmayan şeyleri almayın kızlar, ben ihtiyacım olmayan şeyleri almıyorum(sözde :82:)

almak istedikten sonra hepsi ihtiyac gibi geliyor insana

simdi bi arkadasimdan oturu 10 tl kupon kazanmisim markafoniden; 10 tllik kupon icin kac tllik alisveris yaparim kimbilir p
yok yapmicam, 5 tlye corap filan alayim varsa pp

ben gidip yemek yiyim kızlar, öpüldünüz
afiyet olsuunnn

almak istedikten sonra hepsi ihtiyac gibi geliyor insana

simdi bi arkadasimdan oturu 10 tl kupon kazanmisim markafoniden; 10 tllik kupon icin kac tllik alisveris yaparim kimbilir p
yok yapmicam, 5 tlye corap filan alayim varsa pp

afiyet olsuunnn

zaten o on tl lik kuponlari bosuna mi veriyorlar, hepsi tuzak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…