iyi akşamlar kıslarrr:)
bugun yedikleirmmi yazayım dedimmmm :)
sabah
1 dilim ekmek
2 çeşit peynir
iki çay bardagı çay
ara ögün
1 bardak meyve suyu
5 tane kestane
akşam yemegi
iki dilim börek
2 bardak çay
yaırm domates
çok azda peynir
akşam 9 gibide
pikolata
meyvesuyu
birasdan markete gitcez regl olcam diye canım çok çikolata istiyo..
diyet gofretlerden en güzeliiii pikolata tavsiye ederim meyve parçacıkları mısır patlagı var...
rejim yapınca vazgeçilmezim oluyor ondan alcammm..
öle işte kıslar aslında rejim yapmadıgımm zaman yediklerimi yazsam inanının kocaman bi sayfa olurdu onun yanında şuanki yazdıklarım hiç bşy ama yinede çok gibi...
bir de bugün kendime ödül verdim
yarım kakolu top
2 dilim kabak tatlısı üzerine 2 ceviz
1 minik ekler ( 1 kk büyüklüğünde )
1 çok minik acıbadem kurabiyesi
250 ml su
ohh afiet olsun cnm arada ödül vermek lasım zaten:)
teşekkür ederim canım
akşam menüm nasıl sence ?
bence gayet güzel cnmmm zatennn agır yemekler deil yediklerinn
yalnnız suyu yemek sırasımı içtin ?
evet yemek sırasında içtim
yemekten 1 saat kadar öncesinde de 500ml su içmiştim
cnm tvde diyetisyeni dinlemiştimmmm yemek sırası su içilirse mide genişler zaten o sıra yemek yiyoruz onunla birlikte daha çok genişliyorrrr ve bölece diger yemek sırasında daha çok yiyesin gelir..kadının dedigi mantıklı gelmişti sonrasında nete baktım suyu rejim yaparken nezaman içmeliyis diye..nettede yemekten yarım saat önce yada yemekten yarım saat sonra içmeliyiz...bende ilk kes duymuştum bundan önce bi çok kes rejim yapmış biiri olarak yemeklerde midem bulanana kdr su içerdimm doyayım düşüncesiyle ve ayda 2-3 kiloyu anca verirdim..şimdi tam 1 hafta oldu rejim yapalıııı 54 kilodan 52 ye düştüm iki kilo verdimmm inanamadımda:)
nedemek cnm işine yararsa sevinirimm:)
benim boy 158
şimdiki kilom 52
yaşım 26
54 kilo ile tam 1 hafta önce başladım rejime:)1 haftada 2 kilo verdim:)
hedefim 45-47 kiloya geri dönmek:)
normalde senelerdir 45 -47 arasıydımmm 5 ay oldu evleneli deli gibi yemek yedim:)sonunda 5 ayda 7 kilo aldımmm:)
rejime yeni başladıgım için çok sıkı tutamıyorum yavaş yavaş alıştırayım bünyemi diyorum..
genelde kahvaltıda 1 dilim ekmek bi kaç çeşit peynir bide çay içiyorummm..
ara ögünde bi iki lokmalık ne bulursam yiyorumm oki midemin sesleirni sustursun diye:)
akşamlarıda yemekte ne varsa örnegim pilavdan iki kaşık ana yemekten iki kaşık:)salatayı sınırsız yerim:)
normalde günde 1 litre kolayı kesin içerdimm şimdii canım çok isterse soda içiyorummm kola yerine..çikolata çekersede diyet çikolatalardan en lezzetli olanı pikolatadan yiyorum okdr:)su içerkende yemekten yarım saat önce ve sonrasına dikat eidyorum onun haricinde mutfaga gittikçe su içiyorum:)
şimdilik böle cnmmmm arada kaçamak yapcam ama:)daha yapmadımda yeni oldugundan:)sen kaç kilo verdin :)nezmanadır yapıyosun rejim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?