50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar geldim ama sayfa acaip bi hal almış... Beterin beteri olduğunu görmüş oldum böylelikle. Böyle kalmayacağını umuyorum bu tasarımın. Sonra görüşmek üzere...

Aaa sayfa düzelmiş... az evvel bi tek bana mı öyle bozuk çıktı acep :89:

Bugün tartıldım ve 54,7 kiloyum :84: Geçmişi okumadım, listeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

oo süper cnm negüzel vermişsin kilolarııı spor yapmanda çok iyi ama ben bu konuda çok üşenen biriyim hiç sevmem spor yapmayı bi kaç kes mekik çekeiym dedim iki üç gün sonunda bıraktım:)
yürüyüş parkurumuz var ama köpeklerde var çok korkarım köpektenn ondan yürüyüşte yapamıyorumm..
hoş köpeklerde bahane aslında evimin yan sokagındaki markete gitmeye üşenen insanımm:)
rejim yaparken spor yapmakta lasımmmm keşke beceebilsem bende:)
valla kilo aldıkca insan herşeyden soguyo kıyafet giyesim gelmiyo kiloları gizliycem diye geniş şeyler giymekten sıkıldımmm ama dedigin gibi saglıklı şekilde vermek lasım bunca kiloyu bi günde almadık demii:)ben ayda 4 kilo versem yeter diyorum ama hızlı eritiyorum bu sıralar bakalımmm:)8 kilo versem bana yeter:)

yaklaşık 2 hafta diyet deneyimim oldu sadece 1 kilo verebildim ve tartıda sürekli değiştiği için verdim mi vermedim mi anlamadım.su içsem kilom farkediyor tartı da.zaten normalde az yiyen biriyim daha ne kadar az yiyerek diyet yapıcam.yapıştı yağlar gitmiyor artık bende takıntı haline geldi bu kilo problemi.yakında açlık grevine girip bide öyle deniycem

aç kalarak zayıflamayı deneyen biri olarak sölüorum hiç bir iişe yaramıo az az ama 2 saatte bir mutlaka bişiler at ağzına ben öyle yapıorum ve metabolizmamın sürekli çalışmasını sağlıorum 1 tane hurma at ağzına 2 saat sonra 1 galete 2 saat sonra az bi yemek ye bu şekilde çok daha hızlı kilo verebilrisn bide yedikten sonra yürüyüş falan yaparsan tamamdır

bu arada kızlar yardıııııııııııııııım ben bugun çok azcık işin ucunu kaçırıcam sanırım ptesi çok sıkı başlıorum tekrar sabah tartıda 51.1 çıktım son 1.1 kilo ha gayret bana :44:

şimdi bi kaç sayfa öncesini okudum herkes kaçaklar yapmış ufak ufak eh bugunluk benimde yapmam normal yani dimi kızlar vicdanım rahat etsin bari
ama dediğim gibi pazartesi çok sıkı başlıorum tekrar hatta pazartesi bile değil pazardan aynen devam diete

kızlar benim boyum 1,75 kilom 60.. hedefim 56.. h.içi üçgün spora gidyorum rahat bi beşyüz kalori yakıyorum bir bir bucuk saatte,
gün içinde ofiste masa başı çalıştığımdan pek hareket durumum olmuyor. sabahlari bir kepekli poça yiyorum, öğlen sebze yemeği az çorba ve az yoğurt yiyorum lokantada aksamda salata meyve ve yemek olursa yemek yiyorum. uzun zamandır tartınmadım 1,5 aydır spor yapıyoruz eşimle. umarım veririm.. çalışan arkadaşlar taktikleriniz var mı? yardımcı olun bana kolay gitmiyor bu kilolar.

selamlar herkese..... bir haftalık tatilin ardından spor listemizi oluşturmaya başlıyoruz.......... yeni katlımcılar için yöntemi anlatıyorum hemen günlük spor sürelerinizi söylüyorsunuz dk olarak ben liste tutuyorum.pazartesinden cumaya kadar sonrada hafta 1. sini belirliyoruz. katılmak isteyenleri bekliyoruz........

benim spora vaktim yok yoğun çalışıorum=( ama şöle bi durum var her sabah hızlı tempo en az 25 dk yol yürüorum işe gelirken bir de gün boyunca bi çok sefer merdiven inip çıkıorum unu spordan sayıyomuyuz???

canım bence sen tam idealsin almamak için dikkat et ama verme bence takıntı haline getirme boy kilo arası 10 sayı fark normal dıolar senin 15 fark var gayet iyisin

yürüyüşün sayılır tab oda spor olarak geçer.....

cnmmm her bünye bir deilll kimisii az yer ama geç kilo verir kimiside hızlı kilo verir..melsea ben çok hızlı kilo veriyorummm bugun tartındım 51.5 kilo olmuşummm 54 kilodan başladım ve 8 gündür rejim yapıyorumm...çok hızlı kilo veririm ama çok hızlıda alırım malesef:)benceee bi süre sonra senin vucudun alışcak rejime tepki göstercekk..

bak katılıyourm arkadaşımaaa bi kaç saatte bi agzına bşy attt ben bi iki lokmalık ne olursa yiyorummmm:)
verirsin cnmmm bi hafta olmadan:)bende bugun dışarda yiycemmmm amaaa ne yesem bilmiorummm bulundugum yerde çok restaurant yokkk hepsinin tavuk salatasını denedim hiç güzel deil..inşş az yerimmm bugunnn hafif bşyler bulabilirm:)
cnmmm bence çok hızlı zayıflarsın çünkü yediklerin hafif şeyler ve spor yapıyorsunn:)

canım çok sağol cevabın için...süt olayını bende düşünüyorum
hem severim sütü hemde zorunluyuz biyerdede hani ilersi için içmek lazım

bu sabah 58.1 çıktım kilo vermişim sevindim gören olursa mesajımı listeye alabilir beni ben pek liste görebilceğimi sanmıyorum ama pskolojikte olsa bu şekilde kontrolde tutcam işte kendimi...:))

Slm sekerler nasilsiniz ? ben hala tartilmadim. Bu sabah 2 dilim ekmek yedim, üzerine kaymak ve bal , birine de labne peyniri sürdüm, yanina birkac tane zeytin yedim. öglen 2 dilim az nutellali ekmek yedim yanina bir bardak süt. aksama ne yiyecegimi bilmiyorum.

hemen yazayım kıslar pc nin şarjı bitcekkk:)
sabah
1 dilim börek
2 bardak cay

ögleleyin
1 soda

akşam
tavuk ızgara
iki kaşık pilav
salata
ayran

birasdanda
pikolata yiycemmm 100 kalorii:)

okdrrr bugun yediklerim:)

hemen yazayım kıslar pc nin şarjı bitcekkk:)
sabah
1 dilim börek
2 bardak cay

ögleleyin
1 soda

akşam
tavuk ızgara
iki kaşık pilav
salata
ayran

birasdanda
pikolata yiycemmm 100 kalorii:)

okdrrr bugun yediklerim:)

vay süper menü:) ben çok yedim hiç yazmıyım

slm.kizlar,benim menüm:
sabah:iki tane kücük yuvarlak cekirdekli ekmek
domates,salatalik,
bir haslanmis yumurta,3tane zeytin
2fincan cay
öglen: 2tana kurabiye
ara:bir fincan sütlü kakao(süt az yagsizdi)
aksam:bir tabak tarhana corbasi
4kasik kivircik lahana yemegi(icinde bulgurda vardi)
salata
herkese bol bol slm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…