gzmnc ye yaptigi mukemmel kocluktan oturu tesekkur ediyoruz. kocumuz yarindan itibaren kuzudur..
çok güzel başarılar diliyorum yanıt için çok teşekkür ederim
ben okuldaki seminerlerimiz bitince ( 30 haziranda bitiyor) 1 temmuzda kilo verme işine ciddi anlamda karar verip uygulamaya koyuldum o sırada bu forumu keşfettim çok da harika oldu. bir de baktım aradan vakit geçmeye başladıkça güzel kio veriyorum verdikçe doğru yolda olduğuma iyice inandım. benim sorunum kilo verme sırasında tansiyon düşüklüğü yaşamamdı ,tansiyon düşüklüğü muhabbeti beni zaten bunca zamandır kilo vermekten geri durduran şeydi. ama şükür yaz tatili olmasını da fırsat bilerek dedim deneyeyim bakalım ne olacak. ve foruma yazdığım gibi aynen yazdıklarımı yedim içtim ya da yaptım.Ramazan ayında orucu rahat tutabilmek için dedim az yiyeyim ramazanda birden aç kalınca zorlanmayayım diye diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım .dediğim gibi kilo da verdim oruçlarımı tutarken de hiç zorlanmadım oruçken bile günde 30 dk açtım müziği dans ettim 100 kere ip atlar gibi hopladım 15 - 20 dk kondüsyon bisikletime bindim.
ramazan bitti yaz tatilinin devamında sadece haftada 3 gün gün aşırı açtım müziği dansettim 30-45 dk.
ama şu anda hiç spor aktivitesiyle uğraşmıyorum okulda çok fazla enerji harcıyorum çünkü. ve okulda ara öğünlerim çok fazla kuru erik, kuru kayısı,elma 200 ml süt, 1 paket maviyeşil light çubuk kraker ve su başlıca favorilerim.
8 kilo 2.5 ayda yaklaşık 3 ayda sağlıklı bir şekilde gitti . önemli olan da bu idi benim için. SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE FAZLA KİLOLARDAN KURTULMAK.
ve de en önemli düsturum şu oldu hep ve olacak BEN BU KİLOLARI 1 GÜNDE ALMADIM Kİ 1 GÜNDE MUCİZE BEKLEYİP VEREBİLEYİM. ONUN İÇİN SABIRLA AZİMLE SAĞLIKLI HUZURLU GÜNLERE EMİN ADIMLARLA İLERLEYEREK FAZLIKLARDAN KURTULMAK. evet işte bu idi motivasyonumu güçlü kılan.
herşeyi yedim içtim hiç kendimi kasmadım.tadıyla tuzuyla pişirdim ama çok ölçülü yedim ve sonuç ortada. yeri geldi 2 profiterol 1 çatal kazandibi yedim gerisini sen düşün .kısacası benim hikayem bu.
BEN DİYET YAPMIYORUM SAĞLIKLI BESLEMEYİ ÖĞRENDİM VE HAYATIM BOYUNCA UYGULAYACAĞIM BİR PRENSİP HALİNE GETİRDİM
yaklaşık 2 hafta diyet deneyimim oldu sadece 1 kilo verebildim ve tartıda sürekli değiştiği için verdim mi vermedim mi anlamadım.su içsem kilom farkediyor tartı da.zaten normalde az yiyen biriyim daha ne kadar az yiyerek diyet yapıcam.yapıştı yağlar gitmiyor artık bende takıntı haline geldi bu kilo problemi.yakında açlık grevine girip bide öyle deniycem
canım bence sen tam idealsin almamak için dikkat et ama verme bence takıntı haline getirme boy kilo arası 10 sayı fark normal dıolar senin 15 fark var gayet iyisinkızlar benim boyum 1,75 kilom 60.. hedefim 56.. h.içi üçgün spora gidyorum rahat bi beşyüz kalori yakıyorum bir bir bucuk saatte,
gün içinde ofiste masa başı çalıştığımdan pek hareket durumum olmuyor. sabahlari bir kepekli poça yiyorum, öğlen sebze yemeği az çorba ve az yoğurt yiyorum lokantada aksamda salata meyve ve yemek olursa yemek yiyorum. uzun zamandır tartınmadım 1,5 aydır spor yapıyoruz eşimle. umarım veririm.. çalışan arkadaşlar taktikleriniz var mı? yardımcı olun bana kolay gitmiyor bu kilolar.
benim spora vaktim yok yoğun çalışıorum=( ama şöle bi durum var her sabah hızlı tempo en az 25 dk yol yürüorum işe gelirken bir de gün boyunca bi çok sefer merdiven inip çıkıorum unu spordan sayıyomuyuz???
cnmmm her bünye bir deilll kimisii az yer ama geç kilo verir kimiside hızlı kilo verir..melsea ben çok hızlı kilo veriyorummm bugun tartındım 51.5 kilo olmuşummm 54 kilodan başladım ve 8 gündür rejim yapıyorumm...çok hızlı kilo veririm ama çok hızlıda alırım malesef:)benceee bi süre sonra senin vucudun alışcak rejime tepki göstercekk..yaklaşık 2 hafta diyet deneyimim oldu sadece 1 kilo verebildim ve tartıda sürekli değiştiği için verdim mi vermedim mi anlamadım.su içsem kilom farkediyor tartı da.zaten normalde az yiyen biriyim daha ne kadar az yiyerek diyet yapıcam.yapıştı yağlar gitmiyor artık bende takıntı haline geldi bu kilo problemi.yakında açlık grevine girip bide öyle deniycem
bak katılıyourm arkadaşımaaa bi kaç saatte bi agzına bşy attt ben bi iki lokmalık ne olursa yiyorummmm:)aç kalarak zayıflamayı deneyen biri olarak sölüorum hiç bir iişe yaramıo az az ama 2 saatte bir mutlaka bişiler at ağzına ben öyle yapıorum ve metabolizmamın sürekli çalışmasını sağlıorum 1 tane hurma at ağzına 2 saat sonra 1 galete 2 saat sonra az bi yemek ye bu şekilde çok daha hızlı kilo verebilrisn bide yedikten sonra yürüyüş falan yaparsan tamamdır
verirsin cnmmm bi hafta olmadan:)bende bugun dışarda yiycemmmm amaaa ne yesem bilmiorummm bulundugum yerde çok restaurant yokkk hepsinin tavuk salatasını denedim hiç güzel deil..inşş az yerimmm bugunnn hafif bşyler bulabilirm:)bu arada kızlar yardıııııııııııııııım ben bugun çok azcık işin ucunu kaçırıcam sanırım ptesi çok sıkı başlıorum tekrar sabah tartıda 51.1 çıktım son 1.1 kilo ha gayret bana :44:
cnmmm bence çok hızlı zayıflarsın çünkü yediklerin hafif şeyler ve spor yapıyorsunn:)kızlar benim boyum 1,75 kilom 60.. hedefim 56.. h.içi üçgün spora gidyorum rahat bi beşyüz kalori yakıyorum bir bir bucuk saatte,
gün içinde ofiste masa başı çalıştığımdan pek hareket durumum olmuyor. sabahlari bir kepekli poça yiyorum, öğlen sebze yemeği az çorba ve az yoğurt yiyorum lokantada aksamda salata meyve ve yemek olursa yemek yiyorum. uzun zamandır tartınmadım 1,5 aydır spor yapıyoruz eşimle. umarım veririm.. çalışan arkadaşlar taktikleriniz var mı? yardımcı olun bana kolay gitmiyor bu kilolar.
hemen yazayım kıslar pc nin şarjı bitcekkk:)
sabah
1 dilim börek
2 bardak cay
ögleleyin
1 soda
akşam
tavuk ızgara
iki kaşık pilav
salata
ayran
birasdanda
pikolata yiycemmm 100 kalorii:)
okdrrr bugun yediklerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?