lachesıs kuzum arada kaçırmalar olur kıs ben daha yeni başladım ya ondan böle mesela yarın annemgile gitcem kalcaz orda bi günnnn kesin döktürcek yemeklerdenn umarım az yerimmmmmmm azimliyimmm amaaa:)vay süper menü:) ben çok yedim hiç yazmıyım
slm.kizlar,benim menüm:
sabah:iki tane kücük yuvarlak cekirdekli ekmek
domates,salatalik,
bir haslanmis yumurta,3tane zeytin
2fincan cay
öglen: 2tana kurabiye
ara:bir fincan sütlü kakao(süt az yagsizdi)
aksam:bir tabak tarhana corbasi
4kasik kivircik lahana yemegi(icinde bulgurda vardi)
salata
herkese bol bol slm.
kıslar bu arada ben sabahları kahvaltı yapıyodummmm 1 dilim ekmekle..
şimdii markettennn ligt krem peynir ile minik kepekli galeta aldımmm..içinde her biri serce parmagım kadar boyuda enide...artık kahvaltıdaa krem peynir ilee 6-7 tanee yemeyi düşünüyorumm..öğleleyinde 3-4 tane yesem bastırır migdemii..akşamda çayın yanına 3-4 tane yemeyi planlıyorum abur cubur niyetine:)baktım bi paket 10 gün yeter böle yersemmm 1 pakette 800 kaloriymişş:)bunu güne bölüp kalori hesaplayınca 1 günde akşam yemegi haricinde 80 kalori almış olcam yani 1 gofretin 4 te 1 i kadar yemiş oluyorum:)akşam yemeginide normal yiyorummm yani salata agırlıklı yemeklerden 2 kaşık şeklinde:)
eşim bile çok azimli oldugumu söyledii normalde sen rejim yapamassın hayatta derdi:)çünkü hep başlar 1 gün dolmadan bırakırdım:)tekkk dezavantajım meyve yemeyi sevmiyorummm ama mecburen yiycemki vucut dirençsiz kalmasın:)
canımm bütün gün galeta mı yiycen akşam dışında. çok sağlıksız değil mi yahu, yanına bir iki domates salatalık ye bari, kalorileri çok düşük sebzelerin.
ben genede senin menünü sağlıklı bulmuyorum canım hiç protein yk,süt yoğurt meyve sebze tavuk balık kırmızı et sonra tahıl grupları bunlar bence sırayla düzenli bi şekilde alınmalı
evet sen böykle kilo verirsin ama 3 gün sonra durur metabolizman ve azcık normal beslenmeye başladığında fazlasıyla geri alırsın bence
kesinlikle kalıcı değil yaptığın
ben her sabah işe giderken tost yapıyorum kendime kaşar peynir domates jambon koyuyorum yanına meyve suyu sıkıyorum portakal mandalin
öğlen 1 diim ekmek 1 kase çorba içiyorum,akşamsebzeli bir yemek yanına mutlaka et tavuk türevi ve salata
3 litre su gün içinde
porsiyonlarım azar oluyor çokçok değil
bu şekilde 76 dan 58 e geldim 1 yılda
biara sabah öğlen nesfit yedim 0 yağlı sütle
ara yapıyorum mutlaka 1 elma olur 2 kuru kayısı olur vs....
yemeden verilmez
bu düzenle bayram sonrasından buyana 1.5 kiilo verdim
ayyy mikro dalgada milföy pişireyim dedim mahvettim yaaaa çöpe gitti hepsiiii
bu konuda bilgisi olan kızlarrrrrr.....
ben genede senin menünü sağlıklı bulmuyorum canım hiç protein yk,süt yoğurt meyve sebze tavuk balık kırmızı et sonra tahıl grupları bunlar bence sırayla düzenli bi şekilde alınmalı
evet sen böykle kilo verirsin ama 3 gün sonra durur metabolizman ve azcık normal beslenmeye başladığında fazlasıyla geri alırsın bence
kesinlikle kalıcı değil yaptığın
ben her sabah işe giderken tost yapıyorum kendime kaşar peynir domates jambon koyuyorum yanına meyve suyu sıkıyorum portakal mandalin
öğlen 1 diim ekmek 1 kase çorba içiyorum,akşamsebzeli bir yemek yanına mutlaka et tavuk türevi ve salata
3 litre su gün içinde
porsiyonlarım azar oluyor çokçok değil
bu şekilde 76 dan 58 e geldim 1 yılda
biara sabah öğlen nesfit yedim 0 yağlı sütle
ara yapıyorum mutlaka 1 elma olur 2 kuru kayısı olur vs....
yemeden verilmez
bu düzenle bayram sonrasından buyana 1.5 kiilo verdim
ayy canım mikro da neler neler pişiyo bi bilsen bide ben becerebilsem tabi:86:
hamur işini kesmezsen hep 60 kalırsın olmaz canım yeme yada geç saatte yeme erken ye baride yakma ihtimalin olsun canım
bizde de tatlısız gün geçmez sürekli yaparım diffirizde hazır hep bulundururum falan ama çoğunlukta eşime verir o sırda ben odadan kaçarım banyo ya giderim çanta hazırlarım kıyafet hazırlarım falan görmezsem yediğini bende yemem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?