50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vay süper menü:) ben çok yedim hiç yazmıyım
lachesıs kuzum arada kaçırmalar olur kıs ben daha yeni başladım ya ondan böle mesela yarın annemgile gitcem kalcaz orda bi günnnn kesin döktürcek yemeklerdenn umarım az yerimmmmmmm azimliyimmm amaaa:)

senin menude çok güzel canımmm:)

slm.pc.:insallah ilerleyen saatlerde kacamak yapmam,cünki bu hafta tatli birseyler fazla yemedim,seker düsüklügü olabilir,bakalim,buara sinin menünde cok güzel bence ama doyuyormusun gercekten,ben kendime cok hakim olmam lazim cünki cok seviyorum yemesini,cok cabuk kilo alirim,cok da zor veririm sanki cok kiymetli birseymis gibi.......

slm.bende zor verenlerdenim bide cabuk alanlardanim,ben buraya yeni katildim sayilir,ve ozamandan beri dikkat etmeye calisiyorum,daha önce kendi basima yapmiyordum,hem paylasacak kimse yok cevremde yani kilo problemini,

kıslar bu arada ben sabahları kahvaltı yapıyodummmm 1 dilim ekmekle..
şimdii markettennn ligt krem peynir ile minik kepekli galeta aldımmm..içinde her biri serce parmagım kadar boyuda enide...artık kahvaltıdaa krem peynir ilee 6-7 tanee yemeyi düşünüyorumm..öğleleyinde 3-4 tane yesem bastırır migdemii..akşamda çayın yanına 3-4 tane yemeyi planlıyorum abur cubur niyetine:)baktım bi paket 10 gün yeter böle yersemmm 1 pakette 800 kaloriymişş:)bunu güne bölüp kalori hesaplayınca 1 günde akşam yemegi haricinde 80 kalori almış olcam yani 1 gofretin 4 te 1 i kadar yemiş oluyorum:)akşam yemeginide normal yiyorummm yani salata agırlıklı yemeklerden 2 kaşık şeklinde:)
eşim bile çok azimli oldugumu söyledii normalde sen rejim yapamassın hayatta derdi:)çünkü hep başlar 1 gün dolmadan bırakırdım:)tekkk dezavantajım meyve yemeyi sevmiyorummm ama mecburen yiycemki vucut dirençsiz kalmasın:)

canımm bütün gün galeta mı yiycen akşam dışında. çok sağlıksız değil mi yahu, yanına bir iki domates salatalık ye bari, kalorileri çok düşük sebzelerin.

selamlar hepinize bende 8-10 kilo vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var boyum kısa olduğu için çok farkedecek gibi geliyor bana . ayrıca da çocukluktan kalma olduları için de çok mu zor verebilmem acaba

slm kızlar bende bır gelip bir kayboluyorum ama cok yorgun oluyrm zamanım olmuyr fakat bugun bır guzel dınlendım sonra hemen temızlık yaptım:))) bu kadar dınlenme yeter dedım. şimdi de utu yapacagım bugun spor yapmama gerek yok heralde cam da sıldım. ama yıne kendımı ıyı hıssedersem sporumu yapacagım yarından ıtıbaren de menulerımı yazacagım hatta bir ara koçlukda yapabılırım hem kendımı hem sızı toparlarım :)

canımm bütün gün galeta mı yiycen akşam dışında. çok sağlıksız değil mi yahu, yanına bir iki domates salatalık ye bari, kalorileri çok düşük sebzelerin.

normaldede cnm ben akşam yemegine kdr yemezdim bşy ,kahvaltı yapmasdım bilee..şimdi yine kahvaltı yapıyorum:)tek başına bşy yenilmiyo valla:)
benim kilo almamaın nedeni akşam yemegini çok yemem ve sonrasındaaa abur cubur çok yememdii..çünkü eşim olunca bi arkadaş oluyo ozman insanın yiyesi gelio:)
bu arada domates salatalıkların hiç ama hiç tadı yokkk valla bugun bi tane domates bi salatalık hazırladım kahvaltıya ne eşim yedi ne ben bitane aldık yemedik tatsız diye:)
ama akşam kocaman bi kase salata yiyorum kıs tüm herşeyden koyuyorum..öğleleyin bi mandaline bi elma yesem benden iyisi yok agzımda büyü sankiii meyveler:)

ben genede senin menünü sağlıklı bulmuyorum canım hiç protein yk,süt yoğurt meyve sebze tavuk balık kırmızı et sonra tahıl grupları bunlar bence sırayla düzenli bi şekilde alınmalı
evet sen böykle kilo verirsin ama 3 gün sonra durur metabolizman ve azcık normal beslenmeye başladığında fazlasıyla geri alırsın bence
kesinlikle kalıcı değil yaptığın
ben her sabah işe giderken tost yapıyorum kendime kaşar peynir domates jambon koyuyorum yanına meyve suyu sıkıyorum portakal mandalin
öğlen 1 diim ekmek 1 kase çorba içiyorum,akşamsebzeli bir yemek yanına mutlaka et tavuk türevi ve salata
3 litre su gün içinde
porsiyonlarım azar oluyor çokçok değil
bu şekilde 76 dan 58 e geldim 1 yılda
biara sabah öğlen nesfit yedim 0 yağlı sütle
ara yapıyorum mutlaka 1 elma olur 2 kuru kayısı olur vs....
yemeden verilmez
bu düzenle bayram sonrasından buyana 1.5 kiilo verdim

offf ya alardır su dıyetle bogusuyorum ve sureklı bozuyorum hıc ıradem yok vermem gerekn bes kılo var ama bır turlu veremyorum nolacak boyleeee:S

ayyy mikro dalgada milföy pişireyim dedim mahvettim yaaaa çöpe gitti hepsiiii
bu konuda bilgisi olan kızlarrrrrr.....

çok güzel bence en sağlıklısı böyle.. bende öğün atlamadan ama porsiyonlarımı küçülterek 10 günde 3.5 kilo verdim. kesinlikle öğün atlamıyoruz ve bol su tüketiyoruz. yinede canım senin gibi 3 litre içemiyorum ben en fazla 2 litre o da zorla.. bu ara rejimi bırakmıştım ama bu topiği görünce tekrar başlamaya karar verdim... şimdi buradan motive olmayı umuyorum, kilo veremezsin diyenlere inattt

ben cok düzensiz besleniyorum. ve kahretsin bizim evden hamur isi eksik olmuyor ya. dün, bugün hamursuz bir gün gecmiyor.

ayy canım mikro da neler neler pişiyo bi bilsen bide ben becerebilsem tabi:86:
hamur işini kesmezsen hep 60 kalırsın olmaz canım yeme yada geç saatte yeme erken ye baride yakma ihtimalin olsun canım
bizde de tatlısız gün geçmez sürekli yaparım diffirizde hazır hep bulundururum falan ama çoğunlukta eşime verir o sırda ben odadan kaçarım banyo ya giderim çanta hazırlarım kıyafet hazırlarım falan görmezsem yediğini bende yemem.....

neler pisiyo ?? anlat hele bizde bilelim :)

hic yememe konusunda birinde tutuyorum ikisinde sonra yine dayanamiyorum herkes evde börek falan yerken benim sirf corba icmem olmuyor iste. bide mahalle baskisi var. :) ama hani kahvalti veya öglen neyse de aksam yememek istiyorum.

nasil tatlilardan bahsediyorsun ? Ben tatli konusunda hic yememeyi beceremem ama hani pastaysa yarinin yarisi gibi seyler yapiyorum.
aslinda ögle yemegi bizde daha erken yense, ben ögle tatilinde eve gelip yerdim, böylelikle aksam daha az yemeyi cok rahat basarirdim bence.
yarin yine yeni bir hafta basliyor. yilmak istemiyorum kilo alsam da mücadele etmeliyim ya böyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…