50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm.kizlar,benim evimde bugün misafir doluydu oyüzden ben bugün ne yedigimi anlamadim,az ordan az buradan derken biraz karisti,bugünki menümü atlasam olurmu?
slm aygirl...arkadas oldugumuza sevindim,insallah görüsürüzde

slm.kizlar,benim evimde bugün misafir doluydu oyüzden ben bugün ne yedigimi anlamadim,az ordan az buradan derken biraz karisti,bugünki menümü atlasam olurmu?
slm aygirl...arkadas oldugumuza sevindim,insallah görüsürüzde

misafir olunca yenileni sayisi hesabi olmuyor dimi.

bende sevindim canim, insallah görüsürüz :)

günaydın herkese..

bu hafta koç benim.. güzel hafif menüler bekliyorum herkesten..
cuma günü haftanın en sağlıklı beslenini seçicem..

kuzucum benim hafta sonu menulerim kotu... hic yazmayayim ben. ama bugunden itibaren cok dikkatli olacagim..

haftasonunu saymıycam zaten.. bugünden itibaren puanlıycam. en çok puanı alan haftanın en sağlıklı besleneni olacak..

ben iki günlük ayran detoxunu yapıcam.. iki menü yazmama gerek yok zaten:86:

Günaydin. Yeni bir hafta yeni bir sans diyorum ve kilo almaya savas ilan ediyorum. Kendimce bir hedef belirledim, aksamlari hafif yemeyi basarmaliyim.. kocum öglen kelloggslardan yesem uygun mudur ?

Günaydin. Yeni bir hafta yeni bir sans diyorum ve kilo almaya savas ilan ediyorum. Kendimce bir hedef belirledim, aksamlari hafif yemeyi basarmaliyim.. kocum öglen kelloggslardan yesem uygun mudur ?

daha sağlıklı bişeyler yersen puan alırsın benden canım..

ayran detoksu nedir ?

iki günlük bi detox 1,5 litre ayranın içine nohut mercimek ve bulgur karıştırılarak yapılıyor.. uzun süredir kötü beslendiğim için haftaya detoxla başlama istedim

herkese günaydın
kuzucum koçluğun hepimize hayırlı olsun , uğurlu gelsin:98:
bugün pazartesi malum ben biraz yoğunum ,
yoğunluğum azalınca öğldene sonra gibi ne yemişim ne içmişim yazıcam bir bir..
sizleri seviyorum:92:

mesela ne yiyebilirim eve gitmeden ?

binevi soguk ayran corbasi bu ? sirf onunla mi besleniyorsun iki gün boyunca ?

günaydın herkese..

bu hafta koç benim.. güzel hafif menüler bekliyorum herkesten..
cuma günü haftanın en sağlıklı beslenini seçicem..

günaydın cnm ben bu haftaya çok fena bi yükselişle başladım
cuma sabah 51,1 dim bu sabah 51,8 çıktım
o kızgınlıkla sabah 1 dilim kızarmış ekmek ve 1 tane zeytin yedim
saat10:00
1 tane cubuk eti form yedim

öğlen.....
yedikçe bildirimcem

sabah 25 dk yürüyüş yaptım kahvaltıdan sonra bende durumlar böle ..

Günaydin "REM-Kahve" :)
Kolay gelsin, görüsmek üzere :80:

günaydinnnn,

nasilsiniz?? haftanin ilk günü umarim herkes icin iyi baslar ve haftayi saglikli, islerimizi yoluma koymus bir sekilde tamamlariz....

kocum menümü aksama dogru yazacagim....

günaydinnnn,

nasilsiniz?? haftanin ilk günü umarim herkes icin iyi baslar ve haftayi saglikli, islerimizi yoluma koymus bir sekilde tamamlariz....

kocum menümü aksama dogru yazacagim....

Günaydin gzmnc, nasilsin ? Ben korkunc sisko hissediyorum kendimi ama ümitliyim yine de. güze dileklerin icin sagol umarim hepimiz icin öyle olur.

mesela ne yiyebilirim eve gitmeden ?

binevi soguk ayran corbasi bu ? sirf onunla mi besleniyorsun iki gün boyunca ?

evet canım aynen öyle..çavdar ekmeğine yağsız peynir ve yeşillikle sandviç yapabilirsin mesela imkanın varsa ayranla birlikte gayet doyurucuda oluyor..

canım böyle kilo veremezsin khvaltını güzel yap.. aralarıda tahta kurusuyla değil meyveyle yap..

unutmayın az yiyene değil sağlıklı beslenen puan var

hufff evt ama bi anda yükseldi rakamlar aygirl gibi bende kendimi korkunç kilolu hissediyorum

evet canım aynen öyle..çavdar ekmeğine yağsız peynir ve yeşillikle sandviç yapabilirsin mesela imkanın varsa ayranla birlikte gayet doyurucuda oluyor..

yesillik olmasi icin alisveris yapmaliyim. cikabilirsem yaparim, yoksa sey yapsam olur dimi: cavdar ekmekcigi (pogaca kadar) ´nin icine yesilliklerle peynir yada domates koydursam, olur mu ? peynir olursa yagsizi mi olur bilemiyorum hangis denk gelrise onu koyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…