400-500 gr la kilo almış sayılmazsın canım.. şişkinlikte olabilir bugün bol bol biberiye çayı iç..
kızlar gunaydinnn :)
haftasonı çok sağlıksız beslendim, daha doğrusu uzun zamandır öyleyim. bu hafta toparlanma haftası olsun. hazır yeni hemlehrim kuzu da koç olmuşken, şahane menuler yazayım ona
öpüyorum ballı böcüklerrr!
yesillik olmasi icin alisveris yapmaliyim. cikabilirsem yaparim, yoksa sey yapsam olur dimi: cavdar ekmekcigi (pogaca kadar) ´nin icine yesilliklerle peynir yada domates koydursam, olur mu ? peynir olursa yagsizi mi olur bilemiyorum hangis denk gelrise onu koyuyorlar.
haftasonı çok sağlıksız beslendim, daha doğrusu uzun zamandır öyleyim. bu hafta toparlanma haftası olsun. hazır yeni hemlehrim kuzu da koç olmuşken, şahane menuler yazayım ona
biberiye cayi ? biberiyenin üzerine sicak su mu dökülüyor ? ve ne ise yariyor ?
benim de haftasonum cok da saglikli degildi.. ama porsiyonlarimi oldukca kücük tuttum :))
aslinda bugün ki menüm belli yazayim.
sabah --> yarim simit+1 bardak süt
ara--> 2 mandalina
öglen --> kiyma soslu makarna 1 tabak yoktur herhalde
ara --> gec yapacagim ve yarim simit+1pogca yerim
aksam--> yanimda minik meyveli yogurt var.. ondan yerim...
Günaydin Spatz, hep birlikte incelicez insallah
kilo vermene yardimci oluyor ve vucuttaki odemi atiyor... ama gunde 3 kupadan fazla icmemek lazimbiberiye cayi ? biberiyenin üzerine sicak su mu dökülüyor ? ve ne ise yariyor ?
aradaki 1 pogçayı kaldıralımda yerine bir bardak ayran koyalım
akşamada imkan varsa sebze yemeği olsun
olur canım..
canım bir şeker kaşığı yeşil çay,1 şeker kaşığı funda yaprağı,1şeker kaşığı biberiye 1 çubuk tarçın , 1 adet karanfil üzerine kaynar su dök.. 5-10 dk sonra iç hem şişkinlik atar hemde metobolizmayı hızlandırır
yaaa benim 17 günüm var, acilen 1-2 kilo vermem lazim.. evet hizli kilo vermek sagliksiz ama bu birascik gerekli:78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78:
ne önerirsiniz....
su detokslardan bende mi denesem???
of ya disarisi buz gibi ve lapa lapa kar yagiyor yürüyüs de yapamam ki... evde de karsimda görsel bisiler olmayinca spor yapamiyorum...
cözüm cözüm cözüm ?????????
:18: :18: :18: :18:
yaaa benim 17 günüm var, acilen 1-2 kilo vermem lazim.. evet hizli kilo vermek sagliksiz ama bu birascik gerekli:78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78:
ne önerirsiniz....
of ya disarisi buz gibi ve lapa lapa kar yagiyor yürüyüs de yapamam ki... evde de karsimda görsel bisiler olmayinca spor yapamiyorum...
ne önerirsiniz....
kilo vermene yardimci oluyor ve vucuttaki odemi atiyor... ama gunde 3 kupadan fazla icmemek lazim
is laptopunu tasiyamiyor musun eve? biz sana bir iki video onerelim laptopa indir evdede uygularsin..
detoksta deneyebilirsin ama ben ne zaman detoks yapsam hasta oldum. biberiye cayi ic yesil cay ic..
tesekkür ederim, gerekirse öyle yaparim..
hmm funda yapragini bilmiyorum ben latincesi nedir acaba biliyor musun ?
evde leslie yap canım..
1 günlük sebze meyve detoxuda yapabilirsin
isteki laptop degil malesef... masaüstü...
ilk bi resimlerden bakarak pilates yapmaya calistim ama saglikli olmadi.. unutmusum hareketleri hep... resimden bakinca da yeterli gelmiyor...
belki videolari okulda izlesem, evde aklimda kalanlari yapsam dicem ama 'eksik is olarak görecegim' ve acaba dogrumu acaba boylemiydi diye iyice cileden cikarim...
yesil cay iciyorum, gunde 1 findan sekersiz...
ögün porsiyonlarim da oldukca azdir...
ama hareketsiz kaldigim icin birikmeler var sanirim(
biberiye çayını ilk defa duydum işten çıkar çıkmaz koşuorum markete..haftasonları maalesef böle kaçamak oluobiberiye cayini aklima getirdin bak.. bende iceyim hemen... aylardir icmiyorum.
dvd´n varmi ? varsa cd yapilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?