50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydinnn :)
haftasonı çok sağlıksız beslendim, daha doğrusu uzun zamandır öyleyim. bu hafta toparlanma haftası olsun. hazır yeni hemlehrim kuzu da koç olmuşken, şahane menuler yazayım ona

öpüyorum ballı böcüklerrr!

benim de haftasonum cok da saglikli degildi.. ama porsiyonlarimi oldukca kücük tuttum :))

aslinda bugün ki menüm belli yazayim.

sabah --> yarim simit+1 bardak süt

ara--> 2 mandalina

öglen --> kiyma soslu makarna 1 tabak yoktur herhalde

ara --> gec yapacagim ve yarim simit+1pogca yerim

aksam--> yanimda minik meyveli yogurt var.. ondan yerim...

Günaydin Spatz, hep birlikte incelicez insallah

olur canım..

evet canım bende uzun süredir kötü besleniyodum.. hep birlikte toparlanıcaz..

biberiye cayi ? biberiyenin üzerine sicak su mu dökülüyor ? ve ne ise yariyor ?

canım bir şeker kaşığı yeşil çay,1 şeker kaşığı funda yaprağı,1şeker kaşığı biberiye 1 çubuk tarçın , 1 adet karanfil üzerine kaynar su dök.. 5-10 dk sonra iç hem şişkinlik atar hemde metobolizmayı hızlandırır

aradaki 1 pogçayı kaldıralımda yerine bir bardak ayran koyalım
akşamada imkan varsa sebze yemeği olsun

Günaydin Spatz, hep birlikte incelicez insallah

yaaa benim 17 günüm var, acilen 1-2 kilo vermem lazim.. evet hizli kilo vermek sagliksiz ama bu birascik gerekli :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78:

ne önerirsiniz....

su detokslardan bende mi denesem???

of ya disarisi buz gibi ve lapa lapa kar yagiyor yürüyüs de yapamam ki... evde de karsimda görsel bisiler olmayinca spor yapamiyorum...

cözüm cözüm cözüm ?????????

:18: :18: :18: :18:

ozledik seni sPatz...
biberiye cayi ? biberiyenin üzerine sicak su mu dökülüyor ? ve ne ise yariyor ?
kilo vermene yardimci oluyor ve vucuttaki odemi atiyor... ama gunde 3 kupadan fazla icmemek lazim

Son düzenleme:
aradaki 1 pogçayı kaldıralımda yerine bir bardak ayran koyalım
akşamada imkan varsa sebze yemeği olsun

hmm tamam ayran bulurum marketten..

aksam saat 10 u gececek eve varmam, o saatte hem bisi pisiremem hem de 9 dan sonra bisi yemek istemiyorum. bu yüzden böyle oldu... pazartesi persembeleri biraz bozuluyor

ama tamam kocum dikkat edecegim soylediklerinize...

tesekkür ederim, gerekirse öyle yaparim..

hmm funda yapragini bilmiyorum ben latincesi nedir acaba biliyor musun ?

is laptopunu tasiyamiyor musun eve? biz sana bir iki video onerelim laptopa indir evdede uygularsin..
detoksta deneyebilirsin ama ben ne zaman detoks yapsam hasta oldum. biberiye cayi ic yesil cay ic..

stepper alsan canim ? ben bi ara tv izlerken yapiyordum faydasi vardi. kirdim simdi yenisini almadim hala. zumba dance ´i biliyor musun ? sey bide bi ürün var, ama kullanmak istermisin bilemiyorum. yemek yemiyorsun onda ama üc gün sirf onunla besleniyorsun, üc günden sonra 1 /2 ögün yiyorsun normal biseyler. gitgide azaltiyosun ... yöntem etkili ama direnmek gerekiyor, ben yapamiyorum cünkü etrafimda habire ye ye diyorlar.

Son düzenleme:

evde leslie yap canım..
1 günlük sebze meyve detoxuda yapabilirsin

ben vucudumu orantılamaya çalışıyorum açıkcası. haftanın üçgünü spor salonundayım kızlar. bir saat tempolu takılıyorum. yarım saat eğimli yürüyüş yapıyorum yaklaşık üçyüz kalori harcıyorum.. bisiklet çeviriyorum onbeş dk ve birazda ağırlık çalıışıyorum. tüm gün mesleğim gereği oturduuğumdan basenlerim genişliyor. o yüzden yürüme ve bisiklet olayını fazladan yapıyorum...

is laptopunu tasiyamiyor musun eve? biz sana bir iki video onerelim laptopa indir evdede uygularsin..
detoksta deneyebilirsin ama ben ne zaman detoks yapsam hasta oldum. biberiye cayi ic yesil cay ic..

isteki laptop degil malesef... masaüstü...

ilk bi resimlerden bakarak pilates yapmaya calistim ama saglikli olmadi.. unutmusum hareketleri hep... resimden bakinca da yeterli gelmiyor...
belki videolari okulda izlesem, evde aklimda kalanlari yapsam dicem ama 'eksik is olarak görecegim' ve acaba dogrumu acaba boylemiydi diye iyice cileden cikarim...

yesil cay iciyorum, gunde 1 findan sekersiz...

ögün porsiyonlarim da oldukca azdir...

ama hareketsiz kaldigim icin birikmeler var sanirim (

dvd´n varmi ? varsa cd yapilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…