o detoksun tarifini nerden bulabilirim??
maalesef bilmiyorum canım.. netten bak istersen
tarifi yok canım akşama kadar sadece sebze meyve yiyorsun..
dvd var da cd i nerden izleyecegim??
merhaba arkadaslar,
gecmisi okuyamadim;
biraz islerim yogun bugun.
optum hepinizi; ogleden sonra girmeye calisicmm
isteki laptop degil malesef... masaüstü...
ilk bi resimlerden bakarak pilates yapmaya calistim ama saglikli olmadi.. unutmusum hareketleri hep... resimden bakinca da yeterli gelmiyor...
belki videolari okulda izlesem, evde aklimda kalanlari yapsam dicem ama 'eksik is olarak görecegim' ve acaba dogrumu acaba boylemiydi diye iyice cileden cikarim...
yesil cay iciyorum, gunde 1 findan sekersiz...
ögün porsiyonlarim da oldukca azdir...
ama hareketsiz kaldigim icin birikmeler var sanirim(
haslanmis sebze ve meyve mi?? ama normal ögün vakitlerinde ve 1 er porsiyon mu yoksa istedigin kadar mi?? yaninda cay da icebilir miyiz yoksa sadece meyve sebze mi?
kac gün üst üste yapabilirim? hermeyve olmamali ama degil mi? kalorisi seker orani az olanlar olursa daha iyi mi olur??
tarifi yok canım akşama kadar sadece sebze meyve yiyorsun..
Erica diye bir karislik buldum ama farka bak:
birinde bu ciktibirinde bu , ayni cicek degil...
haslanmis sebze ve meyve mi?? ama normal ögün vakitlerinde ve 1 er porsiyon mu yoksa istedigin kadar mi?? yaninda cay da icebilir miyiz yoksa sadece meyve sebze mi?
kac gün üst üste yapabilirim? hermeyve olmamali ama degil mi? kalorisi seker orani az olanlar olursa daha iyi mi olur??
aktarlarda satiliyor markette bulamazsinbiberiye çayını ilk defa duydum işten çıkar çıkmaz koşuorum markete..haftasonları maalesef böle kaçamak oluo
peppermint bu haftaki kilon 55.9 mu yanlis mui yazmisim?merhaba arkadaslar,
gecmisi okuyamadim;
biraz islerim yogun bugun.
optum hepinizi; ogleden sonra girmeye calisicmm
muz yok ve meyve gunde iki porsiyonhaslanmis sebze ve meyve mi?? ama normal ögün vakitlerinde ve 1 er porsiyon mu yoksa istedigin kadar mi?? yaninda cay da icebilir miyiz yoksa sadece meyve sebze mi?
sana acil bir laptop lazim...hemen para biriktirmeye basla...
ozledik seni sPatz...
kilo vermene yardimci oluyor ve vucuttaki odemi atiyor... ama gunde 3 kupadan fazla icmemek lazim
isteki laptop degil malesef... masaüstü...
ilk bi resimlerden bakarak pilates yapmaya calistim ama saglikli olmadi.. unutmusum hareketleri hep... resimden bakinca da yeterli gelmiyor...
belki videolari okulda izlesem, evde aklimda kalanlari yapsam dicem ama 'eksik is olarak görecegim' ve acaba dogrumu acaba boylemiydi diye iyice cileden cikarim...
yesil cay iciyorum, gunde 1 findan sekersiz...
ögün porsiyonlarim da oldukca azdir...
ama hareketsiz kaldigim icin birikmeler var sanirim(
ikinci resimdeki doğru..
muz yok ve meyve gunde iki porsiyon
yag yok seker yok karbonhidrat yok tuz yok
sirf otla besleniyorsun.tansiyonun cok dusebilir dikkat et....
bol sebze yiyorsun ya haslama ya bugulama pismis olarak ya da cig....
dondurulmus sebze ve konserve sebzede yasak...
bu yolla yaglari yakmiyorsun yalnizca toksinleri atiyorsun. eski yeme aliskanligina donunce yine vucut su topluyor...
bu ay weihnachten parasi ile almayi planliyordum ama oyle bir vergi sistemleri var ki, verdikleri paranin yarisindan fazlasini kesmisler.. boyle olunca da 1 ay daha beklemek zorunda kaldim....
bakalim insallah diger aya alacagim...
bu ay weihnachten parasi ile almayi planliyordum ama oyle bir vergi sistemleri var ki, verdikleri paranin yarisindan fazlasini kesmisler.. boyle olunca da 1 ay daha beklemek zorunda kaldim....
bakalim insallah diger aya alacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?