50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tarifi yok canım akşama kadar sadece sebze meyve yiyorsun..

haslanmis sebze ve meyve mi?? ama normal ögün vakitlerinde ve 1 er porsiyon mu yoksa istedigin kadar mi?? yaninda cay da icebilir miyiz yoksa sadece meyve sebze mi?

kac gün üst üste yapabilirim? hermeyve olmamali ama degil mi? kalorisi seker orani az olanlar olursa daha iyi mi olur??

sana acil bir laptop lazim...hemen para biriktirmeye basla...

canim az öncki yazimi gördün mü ? bir iki sayfa geride

tarifi yok canım akşama kadar sadece sebze meyve yiyorsun..

haslanmis sebze ve meyve mi?? ama normal ögün vakitlerinde ve 1 er porsiyon mu yoksa istedigin kadar mi?? yaninda cay da icebilir miyiz yoksa sadece meyve sebze mi?

kac gün üst üste yapabilirim? hermeyve olmamali ama degil mi? kalorisi seker orani az olanlar olursa daha iyi mi olur??

Erica diye bir karislik buldum ama farka bak:
birinde bu cikti birinde bu , ayni cicek degil...

ikinci resimdeki doğru..

ben çiğ olarak yapıyorum canım ama haşlayabilirsinde tabi..
sadece bunlarla beslendiğin için acıkıyorsun sık sık yiyebilirsin.. tabiki az şekerliler olsa daha iyi olur..bitki çayları serbest iki günden fazla yapma ama..

muz yok ve meyve gunde iki porsiyon
yag yok seker yok karbonhidrat yok tuz yok
sirf otla besleniyorsun.tansiyonun cok dusebilir dikkat et....
bol sebze yiyorsun ya haslama ya bugulama pismis olarak ya da cig....
dondurulmus sebze ve konserve sebzede yasak...
bu yolla yaglari yakmiyorsun yalnizca toksinleri atiyorsun. eski yeme aliskanligina donunce yine vucut su topluyor...

Son düzenleme:
sana acil bir laptop lazim...hemen para biriktirmeye basla...

bu ay weihnachten parasi ile almayi planliyordum ama oyle bir vergi sistemleri var ki, verdikleri paranin yarisindan fazlasini kesmisler.. boyle olunca da 1 ay daha beklemek zorunda kaldim....

bakalim insallah diger aya alacagim...

ozledik seni sPatz...

kilo vermene yardimci oluyor ve vucuttaki odemi atiyor... ama gunde 3 kupadan fazla icmemek lazim

canım ben de sizleri özledim..

bu arada bitki çaylarının kilo vermedeki destegine kesinlikle inanıyorum. şu anda ne kadar yersem yiyeyim asla yeşil çayı bırakmadım, ve kilomu korumama yardımcı olan oydu bence.kesinlikle tavsiye ederim kızlar.

detoks yapabilirsin tabi ödem atmak için ama kalıcı olmuyor pek de fazla. ben mesela bu topice ilk geldiğimde kızların gazıyla ayran detoksu yapmıştım. 1,5 kilo vermiştim 2 günde.ama gerçekten güçsüz düşürüyo insanı, gerek var mı çok emin degilim. bu detoksun bana en büyük faydası kilo vereceğime inanmamı sağlamasıydı. o bir başlangıç oldu, spor ve sağlıklı beslenmeyle devam edince hedefe ulaştım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :86:

Birincimiz ela79. tebrik ediyoruz..gzmnc tartisi olmadigi icin bildirim yapamadi.
5/11/2010 12/11/2010 26/11/2010 3/12/2010 kilo farki
ela79 55.7 - 58 56.7 1300 gr vermis, kayinvalide diyetiyle birinci oldu... intlogistic 51.8 51.2 600 gr vermis erbesen 59 58.8 200 gr vermis Lachesis 57.1 58.6 58.3 58.3 ayni Melahatt 54 54 Regli kuzu 56.7 56.7 ayni
spatz 51.9 52.4 500 gr almis
Dulci 54.2 54.7 500 gr almis
aygirl 59.1 59.2 60.3 900 gr almis
anchusa 52.4 53.7 52.9 53.8 900 gr almis(regli)
peppermint 55.4 55.2 54.8 55.9 1100 gr almis

hmmm....

o zaman soyle bir menü yapsam...

sabah--> yarim salatalik (türkiyedeki 1 salataliktan biras daha büyük olabilir) + 1 domates

ara --> 2 mandalina

öglen --> dondurulmus ispanak var onu haslasam olmaz sanirim... o zamannnn kereviz ve havuc rendeleyip salata gibi yesem??

ara --> yarim hurma + 1 kivi

aksam --> salata... marul, nane, lahana, maydonoz falan...

bol bol su ve yesil cay??

bu ay weihnachten parasi ile almayi planliyordum ama oyle bir vergi sistemleri var ki, verdikleri paranin yarisindan fazlasini kesmisler.. boyle olunca da 1 ay daha beklemek zorunda kaldim....

insallah canim. kesintiler cok dimi :S

ya yurtdisinda internetsiz laptopsuz yasam gecmez. ben laptopuma sarilip uyuyordum inanki....24 saat acikti. ee tek bagin o memleketle. telefon, televizyon, gazete... anlami buyuktur gurbette yalnizsan,internet baglantisi kesilince nefes alamiyormus gibi oluyordum evde..
hocan almiyormu laptop sana? Hocandan da isteyebilirsin.

aslinda söyle bi aliskanlik olsa iyi olur: günde bir kup yesil cay´i sartlanmak iyi olur diye düsünüyorum.. ise yariyor madem...
kizlar mate-cayini biliyormusunuz ? oda iyiymis. ama ben sadece ictim sonucunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…