canım ben de sizleri özledim..
bu arada bitki çaylarının kilo vermedeki destegine kesinlikle inanıyorum. şu anda ne kadar yersem yiyeyim asla yeşil çayı bırakmadım, ve kilomu korumama yardımcı olan oydu bence.kesinlikle tavsiye ederim kızlar.
detoks yapabilirsin tabi ödem atmak için ama kalıcı olmuyor pek de fazla. ben mesela bu topice ilk geldiğimde kızların gazıyla ayran detoksu yapmıştım. 1,5 kilo vermiştim 2 günde.ama gerçekten güçsüz düşürüyo insanı, gerek var mı çok emin degilim. bu detoksun bana en büyük faydası kilo vereceğime inanmamı sağlamasıydı. o bir başlangıç oldu, spor ve sağlıklı beslenmeyle devam edince hedefe ulaştımyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :86:
hmmm....
o zaman soyle bir menü yapsam...
sabah--> yarim salatalik (türkiyedeki 1 salataliktan biras daha büyük olabilir) + 1 domates
ara --> 2 mandalina
öglen --> dondurulmus ispanak var onu haslasam olmaz sanirim... o zamannnn kereviz ve havuc rendeleyip salata gibi yesem??
ara --> yarim hurma + 1 kivi
aksam --> salata... marul, nane, lahana, maydonoz falan...
bol bol su ve yesil cay??
ya yurtdisinda internetsiz laptopsuz yasam gecmez. ben laptopuma sarilip uyuyordum inanki....24 saat acikti. ee tek bagin o memleketle. telefon, televizyon, gazete... anlami buyuktur gurbette yalnizsan,internet baglantisi kesilince nefes alamiyormus gibi oluyordum evde..
hocan almiyormu laptop sana? Hocandan da isteyebilirsin.
benim onumde 3 hafta var. herhafta 3 gün yapsam, en azindan vücuttaki sudan kurtulurum.. ve biras olsun toparlanirim die umuyorum...
sonrasinda bilg. da alirsam düyenli spor yaparim...
beslenmeme olabildigince dikkat ediyorum zaten.. oyle hamur isi, asiri yagli yemekler kizartmalar dolmalar sarmalar falan yemiyorum - yapmak zor geliyor... genelde, firinda balik, haslanmis sebze, corba...
tek kotu tarafi 2 haftada 1 carsambalari pizza, ama en kücük boyunu seciyorum ve sebzeli ya da ton balikli..
ama benim problemim hareket edemiyorum cok.. önceden inanilmaz hareketliydim.. mmutlaka yurur merdiven iner cikardim.. simdi onlari yapamiyorum
gzmnc!!! detoksu ayda 1-2 'den fazla yapma. kesinlikle yapma! tansiyonun,kan şekerin düşer; sağlıksız kalırsın allah korusun...
benim onumde 3 hafta var. herhafta 3 gün yapsam, en azindan vücuttaki sudan kurtulurum.. ve biras olsun toparlanirim die umuyorum...
beslenmeme olabildigince dikkat ediyorum zaten.. oyle hamur isi, asiri yagli yemekler kizartmalar dolmalar sarmalar falan yemiyorum - yapmak zor geliyor... genelde, firinda balik, haslanmis sebze, corba...
tek kotu tarafi 2 haftada 1 carsambalari pizza, ama en kücük boyunu seciyorum ve sebzeli ya da ton balikli..
ama benim problemim hareket edemiyorum cok.. önceden inanilmaz hareketliydim.. mmutlaka yurur merdiven iner cikardim.. simdi onlari yapamiyorum
hmmm....
o zaman soyle bir menü yapsam...
sabah--> yarim salatalik (türkiyedeki 1 salataliktan biras daha büyük olabilir) + 1 domates
ara --> 2 mandalina
öglen --> dondurulmus ispanak var onu haslasam olmaz sanirim... o zamannnn kereviz ve havuc rendeleyip salata gibi yesem??
ara --> yarim hurma + 1 kivi
aksam --> salata... marul, nane, lahana, maydonoz falan...
bol bol su ve yesil cay??
aslinda söyle bi aliskanlik olsa iyi olur: günde bir kup yesil cay´i sartlanmak iyi olur diye düsünüyorum.. ise yariyor madem...
kizlar mate-cayini biliyormusunuz ? oda iyiymis. ama ben sadece ictim sonucunu bilmiyorum
tebrikler ela79
darısı başıma ben aldım aldım bakmayın o listeye ama cuma günü kesin 50.5 olcam hedef belirledim bile
kizlar ben diyet ürünlerinin yanlisi degilim ama benim bi ara kullandigim üründe o sorunlar olmuyor, vücuda gereken her besini aliyorsun sadece 3 gün boyunca yemekten uzak durmak zor oluyor ama beden olarak gayet fit olunuyor..
mate cayi da guzel bir cay. iciyorum ben...
ayda ikiden fazla olmazzzz
canim seninki cok olumcul bir detoks olmus. mesela sabah 1 domates, 1 salatalik bol maydonoz nane yiyebilirsin...
karnibahar brokoli haslayabilirsin oglen icin.
nohut islatip haslayip salata yapip icine bir kac avuc nohut atabilirsin..ya da dedigin gibi kereviz havuc rendeleyebilirsin. patates yasakli sebze ama ben patates te haslayip yiyordum.
aralarada meyve ve sebzeler koyabilirsin..tuz kesinlikle yasak.
bir de detoks corbamiz var onu da pisirip yatip kalkip iciyorsun.mideni sisiriyor. tadi pek hos degil ama ise yariyor...maksimum 2 gun yapiyorsun ve hic yag yemedigin icin muhtemelen iki gun sonunda hasta oluyorsun
hee sen haftada 3 gun yap ta hastaneye kaldirsinlar...
zaten emin ol ikinci gun kuru ekmegi bile ozluyorsun..... sebze meyve goresin gelmiyor.
hepimiz gzmnc'yi haşlamışız detoks konusunda. ay hepimiz uzman olduk billahiii:90:
hepimiz gzmnc'yi haşlamışız detoks konusunda. ay hepimiz uzman olduk billahiii:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?