50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim onumde 3 hafta var. herhafta 3 gün yapsam, en azindan vücuttaki sudan kurtulurum.. ve biras olsun toparlanirim die umuyorum...
sonrasinda bilg. da alirsam düyenli spor yaparim...

beslenmeme olabildigince dikkat ediyorum zaten.. oyle hamur isi, asiri yagli yemekler kizartmalar dolmalar sarmalar falan yemiyorum - yapmak zor geliyor... genelde, firinda balik, haslanmis sebze, corba...
tek kotu tarafi 2 haftada 1 carsambalari pizza, ama en kücük boyunu seciyorum ve sebzeli ya da ton balikli..

ama benim problemim hareket edemiyorum cok.. önceden inanilmaz hareketliydim.. mmutlaka yurur merdiven iner cikardim.. simdi onlari yapamiyorum

dondurulmuş ürün olmaz...:94:

hayir, oldukca iyi desktop larimiz var. yani yapilacak calismalar laptop la ilerlemez zaten.. simulasyonlari kaldirmaz. ben yapacak hicbirsey bulamiyorum.. 2 gunde 1 kitap bitirdim elimde kitabim kalmadi.. makale okumak istemiyorum zaten tum gun okulda yok makaleydi yok programdi eve tasimak istemiyorum.. cep telf. dan gazeteleri takip edebiliyorum o kadar...

boyle olunca da aksam 10 da ben uyumus oluyorum...

gzmnc!!! detoksu ayda 1-2 'den fazla yapma. kesinlikle yapma! tansiyonun,kan şekerin düşer; sağlıksız kalırsın allah korusun...

ayda ikiden fazla olmazzzz

canim seninki cok olumcul bir detoks olmus. mesela sabah 1 domates, 1 salatalik bol maydonoz nane yiyebilirsin...
karnibahar brokoli haslayabilirsin oglen icin.
nohut islatip haslayip salata yapip icine bir kac avuc nohut atabilirsin..ya da dedigin gibi kereviz havuc rendeleyebilirsin. patates yasakli sebze ama ben patates te haslayip yiyordum.
aralarada meyve ve sebzeler koyabilirsin..tuz kesinlikle yasak.
bir de detoks corbamiz var onu da pisirip yatip kalkip iciyorsun.mideni sisiriyor. tadi pek hos degil ama ise yariyor...maksimum 2 gun yapiyorsun ve hic yag yemedigin icin muhtemelen iki gun sonunda hasta oluyorsun

hee sen haftada 3 gun yap ta hastaneye kaldirsinlar...
zaten emin ol ikinci gun kuru ekmegi bile ozluyorsun..... sebze meyve goresin gelmiyor.

kizlar ben diyet ürünlerinin yanlisi degilim ama benim bi ara kullandigim üründe o sorunlar olmuyor, vücuda gereken her besini aliyorsun sadece 3 gün boyunca yemekten uzak durmak zor oluyor ama beden olarak gayet fit olunuyor..

hepimiz gzmnc'yi haşlamışız detoks konusunda. ay hepimiz uzman olduk billahiii:90:

kizlar ben diyet ürünlerinin yanlisi degilim ama benim bi ara kullandigim üründe o sorunlar olmuyor, vücuda gereken her besini aliyorsun sadece 3 gün boyunca yemekten uzak durmak zor oluyor ama beden olarak gayet fit olunuyor..

ben karsiyim o tarz urunlere... hele ki doktor vermeden asla kullanmamak lazim...

ayda ikiden fazla olmazzzz

hee sen haftada 3 gun yap ta hastaneye kaldirsinlar...
zaten emin ol ikinci gun kuru ekmegi bile ozluyorsun..... sebze meyve goresin gelmiyor.

tamam, haftasonu deneyecegim.. boylece performansim da dusmez iste...

sadece 2 kere yapacagim...

o corbayi sanirim buldum, birsuru sebze haslaniyor.. tamam ondan yapar icerim bol bol...

tesekkürler...

selam
nbr kızlar

ben 50 dk spor yaptım bugün ama canım çıktı valla çok zorlandım bu sefer
halam da yeni gitti kansız kaldım herhal

hepimiz gzmnc'yi haşlamışız detoks konusunda. ay hepimiz uzman olduk billahiii:90:

sPatz tecrube konusuyor. hepimiz biliyoruz detoksun zorlugunu....
vejeteryan olacak kadar sebzeyi cok seven ben bile sebze gormek istemiyordum 1. gun sonunda. ve hep hasta oldum iki gun yapinca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…