50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu gün işyerinde çıkan yemekleri kopyalıorum sizze en sondaki rakam kalorş derğeri
06.12.10 PAZARTESİ DÜĞÜN ÇORBA PİLİÇ NUGET ERİŞTE KABAK TATL. 1290kalori

ben çorba içip , nugetları yemeyi düşünüorum

ve gecen hafta dediğimiz gibi yemek arasında su içmeyeceğim yemekten sonra içicem doğru bildiğim bi yanlışı öğrenmiş olmuştum yemek arasında en az 3 4 bardak su içerdim şimdi yemekten 1 saat sonra içicem

tamam, haftasonu deneyecegim.. boylece performansim da dusmez iste...

sadece 2 kere yapacagim...

o corbayi sanirim buldum, birsuru sebze haslaniyor.. tamam ondan yapar icerim bol bol...

tesekkürler...

kabakli bir corba... bulamazsan yollarim tarifini...tatlandirmak icin baharat kullanabilirsin....ekmeksiz iki saatte bir bunu iciyorsun...termosla okula da goturebilirsin

Son düzenleme:

cnm ben cuma gunu bu kiloda degildim; 54,9 dum aslinda 100 gr almis olarak bildirmistim sana da.
yalniz cumr.pazar yumurtlamadan oturu 55,9 civari ciktim; yani gelecegi gormussun bir bakima )
o yuzden liste boyle kalsin cnm..
muckkk

ben karsiyim o tarz urunlere... hele ki doktor vermeden asla kullanmamak lazim...

ben doktoruma danistim. asiri bir kilom olmadigi icin zorunlu görmedigini söyledi. ama piyasadaki ürünelre bakildiginda bu ürüne karsi olmadigini söyledi, cünkü dogal. ilk radikal beslenme bicimi 3 gün ile bir hafta arasi, o dönemi 3 gün yapin dedi, sonra tarifeye uygun yapabilirsin dedi, 4. günden itibaren 1 hafta 1 ögün sonrasinda ögünü ikiye cikarirsaniz olur dedi. bir aydan fazla yapmamami tavsiye etti.

cnm ben cuma gunu bu kiloda degildim; 54,9 dum aslinda 100 gr almis olarak bildirmistim sana da.
yalniz cumr.pazar yumurtlamadan oturu 55,9 civari ciktim; yani gelecegi gormussun bir bakima )
o yuzden liste boyle kalsin cnm..
muckkk

iki listem var birinde 55.9 birinde 54.9 yazmisim emin olamadim. degistireyim ve bu haftanin sonuncusu ben olayim

su olayina bende dikkat edicem artik. gerci dün bir ögünde unuttum ama aklimda yani, yapicam.

ben buna uydum ancak bri bucuk hafta yaptim sadece. 2 kilo verdim, ama kendimi iyi hissettim o zaman, günde istedigim kadar haslanmis sebzelerin suyundan icebiliyordum iyi oluyordu, sevindim resmen onu icmeye. ilk üc gün o suya sevindim diger günlerde ise, bir ögün yemege. o yemegi özenle sectim hazirladim, canimin istedigini ve miktarini abartmadim. iyi oldu vallahi. aslinda yine baslasam hic fena olmaz ama 3 günü es gecerek denerim ypaarsam.

aa degistirmissin bile,
sagol cnm tekrar eline saglikk

h.sonu menum

cumartesi
sabah
2-3 ad. ceviz, 1 bardak su

zengin kahvalti, kepek ekmegi ile

ara
-

gec ogle yemegi
4 ad. kofte, 2-3 dilim kepek ekmegi
domates
yarim bardak meyve suyu

aksam
-misafirlikte;
3 ad. kuru pasta,
biraz cekirdek, 2-3 findik

ara
mandalina

pazar
sabah
yine kepek ekmegi ile zengin kahvalti

ara
-

gec ogle yemegi
1 kase corba
kiymali yumurta
yogurt
1 dilim kepek ekmegi

ara
1 dilim yas pasta

ara
muz, mandalina

yani menu demeye sahit ister, sacma ve duzensiz oldu ama miktar kontrolu yapmaya calistim yine de..

Son düzenleme:

düzensiz olsada bi haftasonuna göre gayet iyi pepper..

yine de az yemissin. benim otokontrolum kalmadi...cuma gecesi dahil hep fast food ile beslendim...bugun kendime gelirim umarim.Ay dayanamadim ben de yazacagim

Cumartesi:
Sabah:Zengin kahvalti, Yarim kepekli simit ile, siyah cay
Ara:yok
Oglen: Suleymaniyede az pilav, cok kurufasulye , yogurt ve tursu(kurufasulye cok yagliydi)
Aksam:Firinda levrek, bol salata, pembe sarap
Ara: Gullacli irmik helvasi (minik bir porsiyon

Pazar
Sabah:Zengin kahvalti,2 dilim kepek ekmegi ile
Ogle Kayinvalidemin mantisi 1 tabak, yanina silah zoruyla brokoli salatasi
Ara: Silah zoruyla sutlu irmik tatlisi
Aksam: 4 dilim pizza

Bu arada cuma gecesi kentucky fried chicken de yedik

O kadar da kotu degilmis yaaaa.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…