pizzayi da 4 dilimde kestim, bir pizzayi bitirirdim ama yemeyecegim artik dedim...
selam kızlar nasılsınız?
kesebilmekte büyük marifet ben bi şeye sarmaya göüyüm valla elimden kurtuluşu yok:78:
selam kızlar nasılsınız?
kesebilmekte büyük marifet ben bi şeye sarmaya göüyüm valla elimden kurtuluşu yok:78:
haftasonunu kıtlıktan çıkmış gibi yiyerek ve kiloları alarak şişmiş haldeyiz sende durumlar nasıl cnm?
biz ayniyiz sen??
ben hic kadayif dolmasi yemedim...nasil oldu da kacirmisim bunu bu gune kadar??
evtintlogistics canım sen lojistikçi misin ?:26:
yok laz boregi de bilmem....bilmedigim ne cok tat var...aynı durumdayım
iyiyim valla, haftasonu baya gezdim keyfim yerimde. eşim erzurumdaydı iş gezisinde. gelirken oranın neyi meşhursa ondan getir dedim, o da kadayıf dolması meşhurmuş onu getirmiş, ben çok sevdim çok güzel bir tatlı:)
denemelisin rastlarsan bence, bir de denemediysen laz böreğini dene o da muhteşem bir tatlı
evet bend egordum ama yok ihtiyacimya markafonide shiseido butiği var, bir pudra beğendim ama yarısaydam mış karar veremedim alsam mı almasam mı:S
hiiiii o yuzden dilimle kaldin.tadı kötüydü ya, bir de eklemeyi unutmuşum önden salata yedim o tıkadı, yoksa 2 dilimle zor.:)
bu arada trendyol.com da da joy miss die bi dükkan var elbiseler hem güzel hem uygun bakmanızı tavsiye derim
evtdaha doğrusu üniversitede lojistik okudum
şu anda satın alma ithalat departmanında çalışıorum
çok mu belli edıorum lojistikçi olduğumu
yok laz boregi de bilmem....bilmedigim ne cok tat var...
evet bend egordum ama yok ihtiyacim
hiiiii o yuzden dilimle kaldin.
ya ben netten giysi almaya korkuyorum hayal etigim gibi olmazsa diye..
evet baya belli oluyor
ben de lojistikçiyim de, kaç gündür ilgimi çekiyo nickin fırsat bulunca sorayım dedim.
bedenler degisiklik gosterebiliryor. ayrica iste, bir de kumasa dokunamamak, tam materyali anlayamamak da rahatsiz ediyor beni.haklsın ben gecenlerde markafoniden pantolon aldım kotumun bedeniyle aynı istedim 28 beden pantolon geldi 28 beden ama acaip bol geri gönderıorum bu gun =(
onun yerine çanta aldım
300 gram yeter herhalde ekmek ici falan da koyacaksin cunku.ben yarim kilodan yapiyorum iki gun yiyoruz cunku.bu ay baya özel misafirim olcak. ben de bu yüzden her gün bir yemek deniycem.
bugün pratik olsun diye yaprak sarması yapıcam ve ana yemek olarak anchusam senin püreli köfteyi yapıcam.
2 kişi için ne kadar kıymadan yapsam köfteyi canım.
mutfagim kucuk oldugundan ekmek yapma makinesi alamadim ben..evde ekmek yapan arkadaşlar, ben artık ekmeklerime mahlep koyuyorum çörek gibi mis gibi kokuyor tavsiye ediyim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?