50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de menümü yazıyım.

cumartesi sabah börek yedim
ara kadayıf dolması
öğlen yarım simit ayran
ara mandalina
ara kadayıf dolması
akşam 2 dilim pizza ayran
ara kadayıf dolması

eşimin erzurumdan getirdiği kadayıf dolmaları yaktı beni cumartesi:)

pazar
sabah 1.5 dilim haşhaşlı ekmek
kaşar, domates, biber, 2-3 dilim cevizli helva
öğlen isveç köfte 6-7 tane az patates kızartması,
akşam yarım dilim mantarlı kaşarlı tavuk, yarım dilim limon soslu tavuk.

kesebilmekte büyük marifet ben bi şeye sarmaya göüyüm valla elimden kurtuluşu yok:78:

yaaaaaaa benden bi tane daha varmış
aynen yaa elime bişi geçmesin bide şu ağzım açılmasın bitirene kadar midem dolana kadar uğraşıorumeğer dieti bozmaya kara verdiysem tamamdır evde ne var ne yok yiyip bitirorum sonra pişman oluorum:26:

haftasonunu kıtlıktan çıkmış gibi yiyerek ve kiloları alarak şişmiş haldeyiz sende durumlar nasıl cnm?

aynı durumdayım

biz ayniyiz sen??
ben hic kadayif dolmasi yemedim...nasil oldu da kacirmisim bunu bu gune kadar??

iyiyim valla, haftasonu baya gezdim keyfim yerimde. eşim erzurumdaydı iş gezisinde. gelirken oranın neyi meşhursa ondan getir dedim, o da kadayıf dolması meşhurmuş onu getirmiş, ben çok sevdim çok güzel bir tatlı:)
denemelisin rastlarsan bence, bir de denemediysen laz böreğini dene o da muhteşem bir tatlı

ya markafonide shiseido butiği var, bir pudra beğendim ama yarısaydam mış karar veremedim alsam mı almasam mı:S

tadı kötüydü ya, bir de eklemeyi unutmuşum önden salata yedim o tıkadı, yoksa 2 dilimle zor.:)

yok laz boregi de bilmem....bilmedigim ne cok tat var...
ya markafonide shiseido butiği var, bir pudra beğendim ama yarısaydam mış karar veremedim alsam mı almasam mı:S
evet bend egordum ama yok ihtiyacim
tadı kötüydü ya, bir de eklemeyi unutmuşum önden salata yedim o tıkadı, yoksa 2 dilimle zor.:)
hiiiii o yuzden dilimle kaldin.

bu arada trendyol.com da da joy miss die bi dükkan var elbiseler hem güzel hem uygun bakmanızı tavsiye derim

ya ben netten giysi almaya korkuyorum hayal etigim gibi olmazsa diye..

evt daha doğrusu üniversitede lojistik okudum
şu anda satın alma ithalat departmanında çalışıorum
çok mu belli edıorum lojistikçi olduğumu

evet baya belli oluyor
ben de lojistikçiyim de, kaç gündür ilgimi çekiyo nickin fırsat bulunca sorayım dedim.

yok laz boregi de bilmem....bilmedigim ne cok tat var...

evet bend egordum ama yok ihtiyacim

hiiiii o yuzden dilimle kaldin.

ya ben netten giysi almaya korkuyorum hayal etigim gibi olmazsa diye..

haklsın ben gecenlerde markafoniden pantolon aldım kotumun bedeniyle aynı istedim 28 beden pantolon geldi 28 beden ama acaip bol geri gönderıorum bu gun =(
onun yerine çanta aldım

Son düzenleme:
bu ay baya özel misafirim olcak. ben de bu yüzden her gün bir yemek deniycem.
bugün pratik olsun diye yaprak sarması yapıcam ve ana yemek olarak anchusam senin püreli köfteyi yapıcam.
2 kişi için ne kadar kıymadan yapsam köfteyi canım.

evde ekmek yapan arkadaşlar, ben artık ekmeklerime mahlep koyuyorum çörek gibi mis gibi kokuyor tavsiye ediyim dedim:)

haklsın ben gecenlerde markafoniden pantolon aldım kotumun bedeniyle aynı istedim 28 beden pantolon geldi 28 beden ama acaip bol geri gönderıorum bu gun =(
onun yerine çanta aldım
bedenler degisiklik gosterebiliryor. ayrica iste, bir de kumasa dokunamamak, tam materyali anlayamamak da rahatsiz ediyor beni.
300 gram yeter herhalde ekmek ici falan da koyacaksin cunku.ben yarim kilodan yapiyorum iki gun yiyoruz cunku.
evde ekmek yapan arkadaşlar, ben artık ekmeklerime mahlep koyuyorum çörek gibi mis gibi kokuyor tavsiye ediyim dedim:)
mutfagim kucuk oldugundan ekmek yapma makinesi alamadim ben..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…