50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

300 gram yeter herhalde ekmek ici falan da koyacaksin cunku.ben yarim kilodan yapiyorum iki gun yiyoruz cunku.

mutfagim kucuk oldugundan ekmek yapma makinesi alamadim ben..

canım ben köfteyi harçla yapıyorum sade ekmek olmuyor pek evde.

evet baya yer kaplıyor ekmek makinası. ben de tezgahımda kaldırdım, benim mutfak ve balkon birleştirilmiş, o kısma masa koydum mutfak ve robotum ve ekmek makinam orda duruyor çok rahat oldu:)

evet mutfak cihazlarina yer bulmak ayri bir dert...

merhaba,

cocuk tacizi ile ilgili tepki göstermek amaciyla facebook da profil resimlerini hep cizgifilm kahramani yapiliyor.. facebook unuz varsa siz de katilir misiniz??

hu huu kizlarr ben geldimmm

lachesis tatlim h.sonu ablamdan super bi tuyo aldim kofte icin, ekmek ici yerine galete unu koyuyorsun; 1 cay kasigi da kabartma tozu; koftelerin boyle sisko sisko oluyor, cok guzel oluyor tavsiye ederimmm

lachesis tatlim h.sonu ablamdan super bi tuyo aldim kofte icin, ekmek ici yerine galete unu koyuyorsun; 1 cay kasigi da kabartma tozu; koftelerin boyle sisko sisko oluyor, cok guzel oluyor tavsiye ederimmm
ben zaten ekmek ici koymam galeta unu koyarim da kabarta tozunu bilmiyordum.

selamlar herkese......eee spor günlüğümüze kimler katılıyor.....bugünden itibaren başlıyoruz.....

evet

peppermint
şule
......

yokmu başka listeye katılan.....

Slm kizlar. alisveris yaptim ögle tatilinde, peynir, ekmek, domates, salatalik aldim :)ve türk marketine gitmisken taze biberiye, cay icin. funda yapragini bulamasam da henüz...

spora katilmak isterim, stepperim hala yok ama belki zumba/leslie yapabilirim bakalim. bugün yürüyerek geldim, 20 dakika dönüsü de var 40 dakika yürüyüsü sayarsak haftaya iyi basladim demektir.

kizlar gecen gün bi arkadasa bebek sevmeye gittik, "samsun böregi" yapmisti, biliyor musunuz? Kek gibi yapilisina bayildim, bi ara mutlaka yapicam. isterseniz tarifini yazabilirim.

merhaba,

cocuk tacizi ile ilgili tepki göstermek amaciyla facebook da profil resimlerini hep cizgifilm kahramani yapiliyor.. facebook unuz varsa siz de katilir misiniz??

profil fotosuna resim koyularak nasıl bir tepki verilirilebilir ki canım. yanlış anlama ama bence saçmalığın daniskası. millet kendini duyarlı göstermek için böyle abuk sabuk şeyler yapıp soruna dikkat çektiğini sanıyor ama bir şeyi protesto edeceksen tepki vermek istiyorsan sokağa çıkacaksın. oturduğumuz yerden dünyayı kurtaramayız ne yazık ki.
tacize imkan veren abuk sabuk yasalar varken, bütün dünya profil resmini değiştirse bile bir çocuk dahi kurtulmaz.

umarım üstüne alınmazsın hayatım, çünkü senin duyarlılığından şüphem yok.

ben de harçla yapıyorum onda da galeta unu var işte. kabartma tozu değişik fikirmiş ama ben tombik köfte sevmem ki

selamlar herkese......eee spor günlüğümüze kimler katılıyor.....bugünden itibaren başlıyoruz.....
ben bugün yarım saat plates yaptım

canım ben lisansı işletme üzerine okudum, lojistik yönetimi yüksek lisansı yaptım.

ah benim hayalimi gerçekleştirmişsin =) bende 1- 2 sene çalışıp tecrübe kazanıp dokuz eylüldeki lojistik mühendisliği yüksek lisansı istıorum ama bakalım=( alesde yüksek net çıkarmam lazım bide ing. tabi o da çok öenmli ben konuşamıorum yaaa

masallah cok azimli dimi.
tweety kilo durumun nasildi ? illaki belli ediyordur dimi ?

tiroidim var canım benim o sebepten kilo veremiyorum malesef tersine bu kadar spor yapmama rağmen kilo alıyorum nedense

ama sıkılaşma var bayağı ama bacaklar stepper yüzünden futbolcu bacakları gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…