300 gram yeter herhalde ekmek ici falan da koyacaksin cunku.ben yarim kilodan yapiyorum iki gun yiyoruz cunku.
mutfagim kucuk oldugundan ekmek yapma makinesi alamadim ben..
canım ben köfteyi harçla yapıyorum sade ekmek olmuyor pek evde.
evet baya yer kaplıyor ekmek makinası. ben de tezgahımda kaldırdım, benim mutfak ve balkon birleştirilmiş, o kısma masa koydum mutfak ve robotum ve ekmek makinam orda duruyor çok rahat oldu:)
ben zaten ekmek ici koymam galeta unu koyarim da kabarta tozunu bilmiyordum.hu huu kizlarr ben geldimmm
lachesis tatlim h.sonu ablamdan super bi tuyo aldim kofte icin, ekmek ici yerine galete unu koyuyorsun; 1 cay kasigi da kabartma tozu; koftelerin boyle sisko sisko oluyor, cok guzel oluyor tavsiye ederimmm
selamlar herkese......eee spor günlüğümüze kimler katılıyor.....bugünden itibaren başlıyoruz.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaa süper meslektaşmışız
lojistik bölümü okumuşmuydun? hangi okuldu seniinki?
selamlar herkese......eee spor günlüğümüze kimler katılıyor.....bugünden itibaren başlıyoruz.....
masallahtweety sen zaten rekor ustune rekorlar kiriyosun sporda. (masalah cnmm)
tweety sen zaten rekor ustune rekorlar kiriyosun sporda. (masalah cnmm)
merhaba,
cocuk tacizi ile ilgili tepki göstermek amaciyla facebook da profil resimlerini hep cizgifilm kahramani yapiliyor.. facebook unuz varsa siz de katilir misiniz??
hu huu kizlarr ben geldimmm
lachesis tatlim h.sonu ablamdan super bi tuyo aldim kofte icin, ekmek ici yerine galete unu koyuyorsun; 1 cay kasigi da kabartma tozu; koftelerin boyle sisko sisko oluyor, cok guzel oluyor tavsiye ederimmm
ben bugün yarım saat plates yaptımselamlar herkese......eee spor günlüğümüze kimler katılıyor.....bugünden itibaren başlıyoruz.....
canım ben lisansı işletme üzerine okudum, lojistik yönetimi yüksek lisansı yaptım.
evet
peppermint
şule
......
yokmu başka listeye katılan.....
masallahcok azimli dimi.
tweety kilo durumun nasildi ? illaki belli ediyordur dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?