50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocum menumu de yazayim
Sabah: weetabix (tam tahilli gevrek) yarim yagli sut ile.(icine de cok az dut kurusu attim
Ara: 1 havuc, biberiye cayi
Ogle:Yogurt corbasi yaninda 1 dilim kupkuru ekmek(disarida unutmusumda ekmegi), 1 kasik az sekerli az yagli un helvasi
Ara: 2 yesil zeytin, 2 badem (buzdolabini tirtiklamak istedim ama ne yiyecegimi bilemedim)
Ara:siyah cay
Aksam:Salata ve yogurt corbasi(belki 1 dilim ekmek ile)-esim yok aksam yemegine o yuzden artik yemekleri bitirecegim.

Son düzenleme:
şule
peppermint
anchusa
gzmnc
tweety
lachesis
aygirl

hadi bakalım yokmu başa katılan.........

tiroidim var canım benim o sebepten kilo veremiyorum malesef tersine bu kadar spor yapmama rağmen kilo alıyorum nedense

ama sıkılaşma var bayağı ama bacaklar stepper yüzünden futbolcu bacakları gibi oldu

ouu bi caresi yok mu tiroidin ? bilgim yok ta..

SIKILASMa güzelmis. stepper futbolcu bacaklari mi yapiyo ?? almiym bee o zaman :)

selam tatlım. ben de biberiye çayı almak istiyorum ama bebek düşündüğümüzden içmeye korkuyorum

bugünki yiyip yiyeceklerim:

sabah: yarim dilim ispanakli börek
ögle:iki kücük dilim siyah ekmegin üstünde bir dilim az yagli peynir (leerdammer) ve sigdigi kadar salatalik ve domates (1 kücük, cherryden az büyük domates), 1 kokosmakrone

ara olarak bir elma yemeyi düsünüyorum, yada yarim ne kadar yersem
aksama da mercimek corbasi yemeyi düsünüyorum

yatmadan da mandalina yada kivi yerim, eger kendimi tutamazsam birtane bitter cikolatali lebkuchen yerim diye tahmin ediyorum

ya ben elime sabun sıkarken çat diye kırdım sabunluğun sabun fıskıyesini, spor yapa yapa amma güçlenmişim yahu

takımım bozuldu gidip yeni takım almam nasıl da üşeniyorum

neyse ben gidiyim önce dolmamı sarıyım sonra da çıkarım:) ilk defa dolma sarıcam evlendiğimden beri, umarım başarırım:)

tiroidim var canım benim o sebepten kilo veremiyorum malesef tersine bu kadar spor yapmama rağmen kilo alıyorum nedense

ama sıkılaşma var bayağı ama bacaklar stepper yüzünden futbolcu bacakları gibi oldu

tiroid problemi bende de var 6 senedir ilaç kullanıorum =(

sporra gelince aç karnına sakın spor yapma önce ye yarım saat sonra başla spora spordan sonrada en az 1.5 saat hiç bişi yeme

aç karnına yapılan sproun üzerine yenen yemek direkt kilo yapıomuş..
onunda açıklaması şöle: aç karnına vücutta hiç enerji yokken sen enerji yakmaya çalışıosun ve metabolizma kıtlık alarmı verip yağ yakımını durduruomuş sen bide üzerine yiyince direkt yağ olarak kalıomuş die okumuştum bi yerde.

çok üzücü yaaa ama ALLAH beterinden korusun

ben asla aç karnına spor yapamam zaten tatlım ama bazen 90 dk filan spor yaptığım oluyo e acıkıtorum haliyle ve atıştırıyorum biraz duştan önce yoksa banyoda bayılır kalırım diye korkuyorum valla

yaaa benim kardeşim aşkere gitti ya

çok canım sıkkın o yuzden
nasıl geçecek ki bunca zaman onu şimdiden ÇOK ÇOK özledim ben

var mı aranızda kardeşi veya bi yakını asker de olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…