tiroidim var canım benim o sebepten kilo veremiyorum malesef tersine bu kadar spor yapmama rağmen kilo alıyorum nedense
ama sıkılaşma var bayağı ama bacaklar stepper yüzünden futbolcu bacakları gibi oldu
Slm kizlar. alisveris yaptim ögle tatilinde, peynir, ekmek, domates, salatalik aldim :)ve türk marketine gitmisken taze biberiye, cay icin. funda yapragini bulamasam da henüz...
spora katilmak isterim, stepperim hala yok ama belki zumba/leslie yapabilirim bakalim. bugün yürüyerek geldim, 20 dakika dönüsü de var 40 dakika yürüyüsü sayarsak haftaya iyi basladim demektir.
kizlar gecen gün bi arkadasa bebek sevmeye gittik, "samsun böregi" yapmisti, biliyor musunuz? Kek gibi yapilisina bayildim, bi ara mutlaka yapicam. isterseniz tarifini yazabilirim.
selam tatlım. ben de biberiye çayı almak istiyorum ama bebek düşündüğümüzden içmeye korkuyorum
selam tatlım. ben de biberiye çayı almak istiyorum ama bebek düşündüğümüzden içmeye korkuyorum
ouu bi caresi yok mu tiroidin ? bilgim yok ta..
SIKILASMa güzelmis. stepper futbolcu bacaklari mi yapiyo ?? almiym bee o zaman :)
ben bugun afiyetle ictim. bakalim ise yarayacakmi yine....
ben aşağı yukarı 8 senedir kullanıyorum ama tatlım stepperi
ama süper kilo verdiriyo...du haftada 2 kilo şııııp diye gidiyodu
tiroidim var canım benim o sebepten kilo veremiyorum malesef tersine bu kadar spor yapmama rağmen kilo alıyorum nedense
ama sıkılaşma var bayağı ama bacaklar stepper yüzünden futbolcu bacakları gibi oldu
bi zarari olur mu ki ?
haftada 2 kilo muben yaptigimda gram olarak farkediyordum ne kadar yaptin ki ?
tiroid problemi bende de var 6 senedir ilaç kullanıorum =(
sporra gelince aç karnına sakın spor yapma önce ye yarım saat sonra başla spora spordan sonrada en az 1.5 saat hiç bişi yeme
aç karnına yapılan sproun üzerine yenen yemek direkt kilo yapıomuş..
onunda açıklaması şöle: aç karnına vücutta hiç enerji yokken sen enerji yakmaya çalışıosun ve metabolizma kıtlık alarmı verip yağ yakımını durduruomuş sen bide üzerine yiyince direkt yağ olarak kalıomuş die okumuştum bi yerde.
neyse ben gidiyim önce dolmamı sarıyım sonra da çıkarım:) ilk defa dolma sarıcam evlendiğimden beri, umarım başarırım:)
neyse ben gidiyim önce dolmamı sarıyım sonra da çıkarım:) ilk defa dolma sarıcam evlendiğimden beri, umarım başarırım:)
ya ben elime sabun sıkarken çat diye kırdım sabunluğun sabun fıskıyesini, spor yapa yapa amma güçlenmişim yahu
takımım bozuldu gidip yeni takım almam nasıl da üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?