slm aygirl,sagol canim,insallah ipin ucunu kacirmam,
TWEETY Allah kavustursun cnm, kardesine simdiden hayirli teskereler
lachesis hamarat kizimiz yine is basinda. kolay gelsin cnm. ben de hic sarma yapmadim kendim su ana kadar
cnm ben de bu aralar bitki caylari icmeye korkuyorum, ne olur ne olmaz diye; sanirim biz o yuzden de biraz fazla cikiyoruz tartida, odem var vucudumuzda cnm
anchusa ayy simdi aklima geldi, zerdecal alacaktim bennn
sandal sefasi yap. kabagi ikiye bol. iki parcasini da kayik gibi oy, beyaz peynir , maydanoz dere otunu ve kabaktan cikardigin ici karistir kayigin icine koy at firina.kızlar bu gun iş yeri çok yoğundu hiç takip edemedim konuşulanları =( akşam yemeğini çok hafif çok az kalorili geciştirmeyi düşünüorum öneriniz var mı? çorba falan hariç olsun ama
kızlar bu gun iş yeri çok yoğundu hiç takip edemedim konuşulanları =( akşam yemeğini çok hafif çok az kalorili geciştirmeyi düşünüorum öneriniz var mı? çorba falan hariç olsun ama
pepper zerdecali napican ?
limonlu cok az zeytinyagli salata
sandal sefasi yap. kabagi kayik gibi oy, beyaz peynir , maydanoz dere otunu karistir kayigin icine koy at firina.
cnm cok faydaliymis, anchusa snlatmisti; beyin tumorlerini bile kuculttugune daircalismalar varmis
yemeklere koymak icin alicam ben de.
az kabak az da salata süper bence
itlogistics hslanmis tavuk gogus eti de yiyebilirsin cnm salata ile...
ben cok aciktim su saatlerde
itlogistics hslanmis tavuk gogus eti de yiyebilirsin cnm salata ile...
ben cok aciktim su saatlerde
ben de menümü yazıyım.
cumartesi sabah börek yedim
ara kadayıf dolması
öğlen yarım simit ayran
ara mandalina
ara kadayıf dolması
akşam 2 dilim pizza ayran
ara kadayıf dolması
eşimin erzurumdan getirdiği kadayıf dolmaları yaktı beni cumartesi:)
pazar
sabah 1.5 dilim haşhaşlı ekmek
kaşar, domates, biber, 2-3 dilim cevizli helva
öğlen isveç köfte 6-7 tane az patates kızartması,
akşam yarım dilim mantarlı kaşarlı tavuk, yarım dilim limon soslu tavuk.
kocum menumu de yazayim
Sabah: weetabix (tam tahilli gevrek) yarim yagli sut ile.(icine de cok az dut kurusu attim
Ara: 1 havuc, biberiye cayi
Ogle:Yogurt corbasi yaninda 1 dilim kupkuru ekmek(disarida unutmusumda ekmegi), 1 kasik az sekerli az yagli un helvasi
Ara: 2 yesil zeytin, 2 badem (buzdolabini tirtiklamak istedim ama ne yiyecegimi bilemedim)
Ara:siyah cay
Aksam:Salata ve yogurt corbasi(belki 1 dilim ekmek ile)-esim yok aksam yemegine o yuzden artik yemekleri bitirecegim.
bugünki yiyip yiyeceklerim:
sabah: yarim dilim ispanakli börek
ögle:iki kücük dilim siyah ekmegin üstünde bir dilim az yagli peynir (leerdammer) ve sigdigi kadar salatalik ve domates (1 kücük, cherryden az büyük domates), 1 kokosmakrone
ara olarak bir elma yemeyi düsünüyorum, yada yarim ne kadar yersem
aksama da mercimek corbasi yemeyi düsünüyorum
yatmadan da mandalina yada kivi yerim, eger kendimi tutamazsam birtane bitter cikolatali lebkuchen yerim diye tahmin ediyorum
tebrikler melahatçım 10 puanselam kızlar geçmişi okuyamadım.ablamadyım.akşama okumaya çalışacağım.
koç kim acaba bu hafta?
şu ana kadar güzel bslendm.
sabah: 2 dilim tam bugday ekemğiyledil peynirli yağsız tost
ara: 1 sb ayran
öğle: tavuklu salata, 1 sb ayran, 1 dilim çavdar ekemği
ara: yeşil çay ve bir muz yiyeceğim
akşam: biraz kuru fasulye ve bir dolma yiyeceğim,
ara: meyve yerim 1 tane
akşama yemek yeme imkanın yokmu? menün böyleyse 7 puanslm.kizlarrrr,anca zamanim oldu bugün cok yogundum disarida islerim vardi,herkese yeni baslayan haftada bol sanslar,ben bu hafta regl olmam lazim o yüzden benim icin zor bir hafta olacak,neyse bugünki menüm
sabah:1 tane kasarli tost
domates,3tane zaytin
1fincan cay
ara:yapamadim
ögle:1tabak mercimek corbasi
kücük parca firinda tavuk yaninda patates
ara:suan 1tane mandalin yiyerum
aksam:2dilim kepekli ekmek
az beyaz peynir ve salata yemeyi düsünüyorum
insallah baska bir kacamak yapmam,herkese slm
bugun yediklerim
sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim salatalik
1 kk kasar peynir
1 kucuk bal
ara
1 bardak sut
ogle
3 ad. kadinbudu kofte
az haslanmis brokoli
1 bardak light ayran
ara
yarim yuvarlak kepek ekmegi
1 kk beyaz peynir
yarim salatalik
aksam
corba icicem,
belki havuc da rendelerim yanina
ara olarak da meyve yerim.
sandal sefasi yap. kabagi ikiye bol. iki parcasini da kayik gibi oy, beyaz peynir , maydanoz dere otunu ve kabaktan cikardigin ici karistir kayigin icine koy at firina.
ben akşam tavuklu patates yemeği yicem, çok az yağlı yaptım. patatesinden de az yerim sözyanında da yogurt.
regl oldum çok fena karnım ağrıyo kızlar, klavyeyi parçalayasım var. eve gidip yatmak istiyorum bir an once...
cnm cok faydaliymis, anchusa snlatmisti; beyin tumorlerini bile kuculttugune daircalismalar varmis
yemeklere koymak icin alicam ben de.
ben akşam tavuklu patates yemeği yicem, çok az yağlı yaptım. patatesinden de az yerim sözyanında da yogurt.
regl oldum çok fena karnım ağrıyo kızlar, klavyeyi parçalayasım var. eve gidip yatmak istiyorum bir an once...
kızlar biraz önce eşimin yanına gittim baklavalar börekler yaşpastalar..
çatalaımı bile dokundurmadım.. zor oldu ama başardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?