50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki de bitti. alirsin aktardan bir ara...

kızlar bu gun iş yeri çok yoğundu hiç takip edemedim konuşulanları =( akşam yemeğini çok hafif çok az kalorili geciştirmeyi düşünüorum öneriniz var mı? çorba falan hariç olsun ama
sandal sefasi yap. kabagi ikiye bol. iki parcasini da kayik gibi oy, beyaz peynir , maydanoz dere otunu ve kabaktan cikardigin ici karistir kayigin icine koy at firina.

Son düzenleme:

cumartesin berbat lache umarım haftaiçi telafi edersin.. cumartesin görüce pazar gayet iyi geldi:86:

tebrikler anchusa 9 puan sana

akşam çorbanın yanında bir salata yesen iyi olur.. meyveleri çok geçe bırakma istersen o bitteride unut
6 puan sana canım
tebrikler melahatçım 10 puan
akşama yemek yeme imkanın yokmu? menün böyleyse 7 puan

menün güzel pepper 9 puanda sana

ben akşam tavuklu patates yemeği yicem, çok az yağlı yaptım. patatesinden de az yerim sözyanında da yogurt.
regl oldum çok fena karnım ağrıyo kızlar, klavyeyi parçalayasım var. eve gidip yatmak istiyorum bir an once...

şulecim bende varım canım..
60 dk tempolu yürüdüm birazdanda 60 dk plates yapıcam..
bu hafta kilo vermedede spordada birinci olmam lazım

tüm menünü yazsana spatzcım..puan vericem:86:

cnm cok faydaliymis, anchusa snlatmisti; beyin tumorlerini bile kuculttugune daircalismalar varmis

yemeklere koymak icin alicam ben de.

ben bi doktor tavsiyesi üzere aldim, cayini icmistim cok agir geldi bana. tadi herkesin sevecegi bi tat degil ama o kadar faydaliysa tüketmek lazim aslinda

ah darısı başıma 3 aydır tık yok
o da başka bi sıkıntı olsak bi dert olmasak bi dert
ama ilaç kullandım etkisini göstermeye başladı hastalanmam yakındır çikolatalar olan yakınlığımdan hissedıorum bunu

kızlar biraz önce eşimin yanına gittim baklavalar börekler yaşpastalar..

çatalaımı bile dokundurmadım.. zor oldu ama başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…